Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
4.4.4 için yalnız

uygcnr

Üye
sadece 4.4.4 romlarda çalışıyor o zaman diğer romlar için var mı stock mesela

uygcnr

Üye
eyvallah kardeşim yardımcı olduğun için şimdi indiriyorum senin romunu deniyeceğim stock dönerken imei gidecek son attığın linktekini flashlayacağım değilmi ?

• Beğen
Tepkiler: musleysa
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim yardımcı olduğun için şimdi indiriyorum senin romunu deniyeceğim stock dönerken imei gidecek son attığın linktekini flashlayacağım değilmi ?
bu romu kurunca imei giderse 4.4.4. icini kullan ....begenmezsen stock dönersen yine imei giderse 4.3.1 icini kullan

uygcnr

Üye
tamam deniyorum açık kal :D benim discovery vardı rom manyağıydım günde 4-5 rom değiştirirdim s3 te imei yüzünden korkuyom :D

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Benim cihazda klon imeil 4.4.4 rom larda hiçbir sorun yaşamadım imeil gitmedi sorunsuz yükle Hyper eclipse ve Atila bu romlarda sorun çıkarmaz diğer romlarda musleysa arkadaşın verdiği kernel ve modemi flaşlaman gerekiyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
tamam deniyorum açık kal :D benim discovery vardı rom manyağıydım günde 4-5 rom değiştirirdim s3 te imei yüzünden korkuyom :D
s3 le alakası yok klon imeise gider tabii ama birkere duzeltince stock dönmediğin surece yuz tane ron yükle birşey olmuyor

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Benim cihazda klon imeil 4.4.4 rom larda hiçbir sorun yaşamadım imeil gitmedi sorunsuz yükle Hyper eclipse ve Atila bu romlarda sorun çıkarmaz diğer romlarda musleysa arkadaşın verdiği kernel ve modemi flaşlaman gerekiyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu arkadas stock dönüyor arasira ondan dolayı gidiyor

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok

uygcnr

Üye
bilgileriniz için teşekkürler hemen deniyorum romları dönecem buraya eclipse yi yükledikten sonra fakat nasıl yüklenecek ?

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
bilgileriniz için teşekkürler hemen deniyorum romları dönecem buraya eclipse yi yükledikten sonra fakat nasıl yüklenecek ?
[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] hadi burdan yak eee hani günde 3 4 rom yukluyordun

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok

uygcnr

Üye
hayır öyle değil samsung romları odinden yükleniyo diye biliyorumda ondan sordum discoverde direk flashlıyoruz farkı bilmek istedim :D

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
hayır öyle değil samsung romları odinden yükleniyo diye biliyorumda ondan sordum discoverde direk flashlıyoruz farkı bilmek istedim :D
twrp veya philz recovery kullanacaksin flashlama yani; odinden stock rom yukleniyor

uygcnr

Üye
tmm :D

• Beğen

uygcnr

Üye
twrp link atarmısın
:D
twrp olmadı teamwin yazıp geri atıyor

uzman47

uzman47