yaw mübarek yukarda çöp isaretidemi yok o siliyorYok ben yapamıyorum system app içinden mesela klavye apk sini silmek istesem bu yetki yok silinemiyor diyor
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
root izni vermemissin iste verdim diyorsunYok ben yapamıyorum system app içinden mesela klavye apk sini silmek istesem bu yetki yok silinemiyor diyor
gelismek iyidir o kadarda zor degilki özellikler diyorsun tamamsilme işini hallettim tekrar app içine attım sildiğim apk yi izinleri vermek bayağı zor oldu root ex de çok kolaydı iki Tiki kaldırınca izinleri veriyordu bunda hangisini kaldırsam yanlış oldu zor bela yaptım sağlayıca tıkladım failed gibi yazılar çıktı hata verdi sanki belkide olmuştur her neyse fazla uğraşmayalım en iyisi bildiğin yoldan gitmek
Rica ederim...2 tane uygulama boşu boşuna oyuzden anlatıyorum zaten 1 gb ramlı cihaz kullaniyoruz tonaj yetmiyor sonra [emoji3][emoji4][emoji6]Teşekkürler dostum
Sağol arkadaşım Allah razı olsun seninde kandilin mübârek ve kutlu olsunHAYIRLI KANDİLLER HEPİNİZE
nette mevcut Google amca bulur[emoji3]Nova launcher prime apk linkini nereden bulabilirim
Maxicepten indirdim telefonda açmayı yüklemeyi başaramadımnette mevcut Google amca bulur[emoji3]
buyur bunu yükle( normal kurulum yap)Maxicepten indirdim telefonda açmayı yüklemeyi başaramadım
Hyper v5 i tavsiye ederim. Gayet stabil isinma donma yapmiyor. Dene istersen.Merhaba arkadaşlar eclipse v8 rom da 10-15 dk kullandıktan sonra telefon çok ısınıyor sizde de böyle problem oluyorumu?
s3 var bende imeisi gidermi cm11 de gitti bundada gider diye korkuyorum her rom atınca imei uçuyo 4.3 orj romda bile
yardım