neden halen acr kullaniyorsun kendi kayıt çalışmıyormu
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sms te neyi degistirdin eclipse ile hyper deki sms ler farklimi.eclipse SMS s5 klavye daha önce resim eklemiştim ui için
bana farklı geldi SMS yine değiştirdim eclipse arama ekranınıda ekleyeceğimSms te neyi degistirdin eclipse ile hyper deki sms ler farklimi.
her aramada otomatik kayıt yapmıyor zannedersem ben unutkanım em iyisi otamatik tüm görüşmeleri kayıt etsinneden halen acr kullaniyorsun kendi kayıt çalışmıyormu
cwm den olmuyor twrp olması lazimbeyler biri yardımcı olabilirmi yüklerken set_metadata_recursive some changes failed (statüs 7) hatası alıyorum
yada plhiz touccwm den olmuyor twrp olması lazim
ben tam ekran kullandığım için herhalde bende böyle bir sorun olmuyortelefon geç uyanıyor bu kötü işte
benimde ilk yüklediğim şey arayan kiside fotoğraf oldumu birde tadindan yenmiyor [emoji4]elcipse de bu sorun vardı tam ekranda yine aynı sorun vardı bunun için tam ekran modu yüklemeyeceğim sevmedim hoş arama ekranı değil
herhalde sizin oradaki 2g oluşundandırbende severim resimli olmasını birazda hoş bir ekran yapsalar iyi olurdu bu arada bende internet sorunu var romlamı alakalı bilmiyorum nete çok zor giriyor açmıyor sayfaları
twrpdemi tam anlamadimyükledim ancak tam sd card seçiyorum aşağı inmeden geri atıyor
ilkdefamı rom kuruyorsunaynen twrp de şuan orjinal 4.1.2 yükledim twrp falanda kalktı baştan yapacağım