5 li SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ibrahim 42 Üye Şimdi hyper yükledim ayarları yapıyorum GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi ibrahim ok' Alıntı: Şimdi hyper yükledim ayarları yapıyorum GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... hadi hayırlısı
ibrahim ok' Alıntı: Şimdi hyper yükledim ayarları yapıyorum GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... hadi hayırlısı
ibrahim 42 Üye Yukardaki mhz yazısını nasıl kaldırabilirim birde ui yi sevmedim Mobil veri açma kapamayı sona koymuş hiç iyi degil GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yukardaki mhz yazısını nasıl kaldırabilirim birde ui yi sevmedim Mobil veri açma kapamayı sona koymuş hiç iyi degil GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi ibrahim ok' Alıntı: Yukardaki mhz yazısını nasıl kaldırabilirim birde ui yi sevmedim Mobil veri açma kapamayı sona koymuş hiç iyi degil GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... mübarek o mobil verinin falan yeri hepsini istediğin gibi degistiriyorsun
ibrahim ok' Alıntı: Yukardaki mhz yazısını nasıl kaldırabilirim birde ui yi sevmedim Mobil veri açma kapamayı sona koymuş hiç iyi degil GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... mübarek o mobil verinin falan yeri hepsini istediğin gibi degistiriyorsun
ibrahim 42 Üye Teşekkürler arkadaşım Hyper maceram yarım saat sürdü tekrar eclipse ye döndüm Hyper de simgeler çok büyük kaba hiç hoş değil SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler arkadaşım Hyper maceram yarım saat sürdü tekrar eclipse ye döndüm Hyper de simgeler çok büyük kaba hiç hoş değil SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ibrahim 42 Üye eclipse system app içinde sms apk bulamadım Hyper içinde buldum bunu eclipse içine gömeceğim ama eclipse içinde bulup silemedim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eclipse system app içinde sms apk bulamadım Hyper içinde buldum bunu eclipse içine gömeceğim ama eclipse içinde bulup silemedim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi ibrahim ok' Alıntı: eclipse system app içinde sms apk bulamadım Hyper içinde buldum bunu eclipse içine gömeceğim ama eclipse içinde bulup silemedim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... canın sağolsun ben buralardayim zaten [emoji6]
ibrahim ok' Alıntı: eclipse system app içinde sms apk bulamadım Hyper içinde buldum bunu eclipse içine gömeceğim ama eclipse içinde bulup silemedim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... canın sağolsun ben buralardayim zaten [emoji6]
ibrahim 42 Üye eclipse system app içindeki sms apk ye bakabilirmisin SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eclipse system app içindeki sms apk ye bakabilirmisin SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi [emoji3][emoji3][emoji3] bak nasıl isaret yaptım mecburen rujla çizim çalışmıyor hyperde
musleysa Üye Konu Sahibi ibrahim ok' Alıntı: bakayım bi türlü bulamadım SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... vardir
ibrahim ok' Alıntı: bakayım bi türlü bulamadım SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... vardir