Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa
Üye
Konu Sahibi
100 den fazla font var içinde
ibrahim 42
Üye
Yarın indirrim wifiden
musleysa
Üye
Konu Sahibi
musleysa
Üye
Konu Sahibi
hyper v5 de çıkıyor bir görüntü yakaladım sanirsam simgelerle ilgili iconlarin hepsi değişirse icon packlarla buna gömeriz [emoji6]upload etsinde hyper
ibrahim 42
Üye
olmazsa Hyper yükleriz
musleysa
Üye
Konu Sahibi
ben bundan gayet memnunum... ama aslında hyperle zuziemanis birleşip bir rom yapsa tadından yenmez..bende ne yapiyorum ikisini karistirip kullaniyorum [emoji6]
Son düzenleme:
musleysa
Üye
Konu Sahibi
radyoyu 3g aramayı fotoğraf stüdyoyu vs hyper yapamadi
ibrahim 42
Üye
Bende memnunum hiçbir eksiği yok gayet güzel font da güzel oldu
v6 da sanırım eclipsede de vardı sonra çıkarmış yer kazanmak için hyperde halen var bu
musleysa
Üye
Konu Sahibi
önemli not: görüntülü konuşma fixinden dolayı gorusme yaparken ikinci bir arama gelirse gorusmeniz kesiliyor...bunun önüne geçmek icin arama bekletme ayarini devre dışı bırakmak lazım
[emoji3][emoji3] ne alaka bazen zipin mb düşürmek için böyle yapılıyor yani arabada opsiyonel özellik gibi düşün isteyen klimalı isteyen klimasiz kullanir
musleysa
Üye
Konu Sahibi
zaten v8 zipine bak kaç mb v6 a bak bide hypere bak
v8 de baya düşürmüş mb
ibrahim 42
Üye
yani bende biraz takıldım
musleysa
Üye
Konu Sahibi
uzman47
Üye
Sanki rom biraz yuklenince kasiyor. Farkli kernel denemek lazim. Moro veya agni denenebilir.
olabilir belki denemekden birşey cikmaz tabi ama ben memnunum şuan için
musleysa
Üye
Konu Sahibi
tango Facebook,messenger acayip ram yiyor biliyorsundur zaten
uzman47
Üye
Evet biliyorum ama onlarsiz da olmuyor. Moro kernel cok iyi boefflaya gore ama cihazi kapatip acinca cihazin dilini otomatik farkli bir dile ceviriyor.