Rooting... %41 de kaldı. Bi 15-18 dakikadır böyle bekliyor. Kurulum sırasında bütün samsung apps'leri işaretledim, youtube, chrome gibi uygulamarı kuruyorum. Neden bu kadar uzun sürdü acaba? TWRP3.0.0.1 sürümünü kullanıyorum. Daha öncede blekota kurarken bu şekilde kalmıştı fakat 10 dakika sonra devam etmişti. Şimdi niye olmadı acaba.
Sıfırdan başladım bazı samsung uygulamalarını kurmadım bu sefer. Fakat yine %41de kalıyor. Neden anlamadım.
Rooting... %41 de kaldı. Bi 15-18 dakikadır böyle bekliyor. Kurulum sırasında bütün samsung apps'leri işaretledim, youtube, chrome gibi uygulamarı kuruyorum. Neden bu kadar uzun sürdü acaba? TWRP3.0.0.1 sürümünü kullanıyorum. Daha öncede blekota kurarken bu şekilde kalmıştı fakat 10 dakika sonra devam etmişti. Şimdi niye olmadı acaba.
Sıfırdan başladım bazı samsung uygulamalarını kurmadım bu sefer. Fakat yine %41de kalıyor. Neden anlamadım.
V7 merakla vekliyordum. V6 yüklemeye çalıştığımda hata almıştım ama rom gerçekten çok iyiydi. Fakat artık trlefon değiştirme vaktim gelmişti bu nedenle samsung s3 kullanımdan kalktı. Lenovo vibe p1 alarak samsung s3 ile yollarımızı ayırmış olduk
Valla sıfırdan başladım gece tüm uygulamaları işaretledim kuruluma başladım telefonu şarja taktım uyudum Sabah işlem bitmişti Fakat ısınamadım birden. Bildirim geliyor WhatsApp, SMS vs. saatin altında çıkıyor. Yani iç içe geçiyor bildirim yazısı ile saat. Bende saati ortada kullanmayı seviyorum n'abayım. Kişiler uygulamasının simgesi çıkmıyor. Ev tuşuna uzun basınca son kullanılan uygulamalar gelmiyor vb. şeyler tadını kaçırdı ilk kullanımda hemen yedekle CM13e geri döndüm. Her seferinde de oh be cm gibisi yok diyorum
Ekleme: Gözüme çarpan başka aksaklıklarda olmuştur illaki ama foruma yazacağım diye aklıma not ettiklerim bunlar.
Ekleme 2: Boom Beach'i indirmeye çalıştığımda sürüm uyumsuz hatası aldım Google Play Store'da.