arkadaş merhaba romda bugün yaşadığım problemi sizle paylaşmak istedim.Telefonda arama bekletme açıkken konuşma sırısında 3. kişi aradığı zaman şebeke gidiyor sizde böyle sıkıtı oluyor mu?
arkadaş merhaba romda bugün yaşadığım problemi sizle paylaşmak istedim.Telefonda arama bekletme açıkken konuşma sırısında 3. kişi aradığı zaman şebeke gidiyor sizde böyle sıkıtı oluyor mu?
Arkdaşlar günaydın görüntülü görüşme flashladığım zaman bu problem oluşuyor.Default yaptığım zaman problem yok.Rom da tek sıkıntı bu görünüyor onun dışında her şey normal görünüyor.Keşke bu sorunu halletseler.
o kadar basit olmaz arkadaşım sanmıyorum adamlar uğraşıyor ama tabikide coj büyük beklenti olmasın biz istiyoruz ki 1 gb ramli s3, 4gb lık s7 olsun [emoji54]
Gelsin birde ona bakalım zaten rom degiştirmekden başka yaptıgımız iş yok bunuda deneriz umarım iyi bir rom olmuştur iyi rom nedir ne bekliyoruz atila gibi stabil eclipse gibi görsellik olsun hepsi bu
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi