mustafaaa35 Üye afocen' Alıntı: general de de var aynı sorun GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... maşaallah sende kaç telefon var [emoji15][emoji4]
afocen' Alıntı: general de de var aynı sorun GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... maşaallah sende kaç telefon var [emoji15][emoji4]
uzman47 Üye mustafaaa35' Alıntı: denedinmi nasıl mış Genişletmek için tıkla ... Ne yalan soyluyum denemedim v7 yi bekliyorum.
mustafaaa35' Alıntı: denedinmi nasıl mış Genişletmek için tıkla ... Ne yalan soyluyum denemedim v7 yi bekliyorum.
afocen Üye mustafaaa35' Alıntı: maşaallah sende kaç telefon var [emoji15][emoji4] Genişletmek için tıkla ... bende çok telefon yokta bana geliyo genelde arızalar ilçedeyim hepsi gelip geçiyo elimden google gibi oldum bu akıllı telefonlar yüzünden yakında portlamaya başlarım hepsinin bi eksiği var
mustafaaa35' Alıntı: maşaallah sende kaç telefon var [emoji15][emoji4] Genişletmek için tıkla ... bende çok telefon yokta bana geliyo genelde arızalar ilçedeyim hepsi gelip geçiyo elimden google gibi oldum bu akıllı telefonlar yüzünden yakında portlamaya başlarım hepsinin bi eksiği var
ibrahim 42 Üye arkadaşlar eposta hesabı açacağım bunun için link verirmisiniz burdan yapabilirsiniz dediğiniz Hotmail hesap alma linki
arkadaşlar eposta hesabı açacağım bunun için link verirmisiniz burdan yapabilirsiniz dediğiniz Hotmail hesap alma linki
uzman47 Üye ibrahim ok' Alıntı: arkadaşlar eposta hesabı açacağım bunun için link verirmisiniz burdan yapabilirsiniz dediğiniz Hotmail hesap alma linki Genişletmek için tıkla ... Google a hotmail yazdinmi cikar ibrahim.
ibrahim ok' Alıntı: arkadaşlar eposta hesabı açacağım bunun için link verirmisiniz burdan yapabilirsiniz dediğiniz Hotmail hesap alma linki Genişletmek için tıkla ... Google a hotmail yazdinmi cikar ibrahim.
ibrahim 42 Üye uzman47' Alıntı: Google a hotmail yazdinmi cikar ibrahim. Genişletmek için tıkla ... onlarca çıkıyor ama olmuyor outlak çıkıyor Hotmail olmuyor
uzman47' Alıntı: Google a hotmail yazdinmi cikar ibrahim. Genişletmek için tıkla ... onlarca çıkıyor ama olmuyor outlak çıkıyor Hotmail olmuyor
uzman47 Üye ibrahim ok' Alıntı: onlarca çıkıyor ama olmuyor outlak çıkıyor Hotmail olmuyor Genişletmek için tıkla ... Olur olur sen uzerine yaz almak istegin ismi @hotmail.com olarak devam et olur.
ibrahim ok' Alıntı: onlarca çıkıyor ama olmuyor outlak çıkıyor Hotmail olmuyor Genişletmek için tıkla ... Olur olur sen uzerine yaz almak istegin ismi @hotmail.com olarak devam et olur.
mustafaaa35 Üye uzman47' Alıntı: Varmi onemli bir degisiklik. Ekran kapatma animasyonu s7 tarzimi.. Genişletmek için tıkla ... touchwiz bu nova gibi işte ingilizce birçok şey yapılıyor
uzman47' Alıntı: Varmi onemli bir degisiklik. Ekran kapatma animasyonu s7 tarzimi.. Genişletmek için tıkla ... touchwiz bu nova gibi işte ingilizce birçok şey yapılıyor
mustafaaa35 Üye uzman47' Alıntı: Şu v7 bi gelsin bide onu gorelim bakalim nasil bisey olacak. Genişletmek için tıkla ... v3 den beri memnunum ben adam iyi iş yapıyor buda iyi olur herhalde
uzman47' Alıntı: Şu v7 bi gelsin bide onu gorelim bakalim nasil bisey olacak. Genişletmek için tıkla ... v3 den beri memnunum ben adam iyi iş yapıyor buda iyi olur herhalde
mustafaaa35 Üye uzman47' Alıntı: O tema vardi zaten. Ben kullanmiyorum. Genişletmek için tıkla ... tema benim yedeğimde zaten içinde yok kendim yükledim
uzman47' Alıntı: O tema vardi zaten. Ben kullanmiyorum. Genişletmek için tıkla ... tema benim yedeğimde zaten içinde yok kendim yükledim
uzman47 Üye mustafaaa35' Alıntı: tema benim yedeğimde zaten içinde yok kendim yükledim Genişletmek için tıkla ... V6 ya koymamis demekki. V5 te var advanced UI diye var.
mustafaaa35' Alıntı: tema benim yedeğimde zaten içinde yok kendim yükledim Genişletmek için tıkla ... V6 ya koymamis demekki. V5 te var advanced UI diye var.
mustafaaa35 Üye uzman47' Alıntı: V6 ya koymamis demekki. V5 te var advanced UI diye var. V6 ya koymamis demekki. V5 te var advanced Genişletmek için tıkla ... advanced ui benzeri bu,v6 da var ama;bu touchwiz v6 içindeki değil zaten
uzman47' Alıntı: V6 ya koymamis demekki. V5 te var advanced UI diye var. V6 ya koymamis demekki. V5 te var advanced Genişletmek için tıkla ... advanced ui benzeri bu,v6 da var ama;bu touchwiz v6 içindeki değil zaten