Galaxy W i8150 Wonder [ROM][PORT][OTA][KTU84P][4.4.4] MoKee OpenSource Project 44.4 (20141213) [UNOFFICIAL]

Sponsorlu Bağlantılar

getget

Üye
Sayın hocam Titanium Backup yükledim gerekli root yetkilerini istedi verdim daha sonra flash dosyasını aldım açtım file manager de dokundum hez dum yaratılıyor uyarısından sonra gösteriliyor uyarısı geliyor ve donuyor daha sonra dosya yönetisicisi durdu diye uyarı veriyor

Telefonuna Titanium Backup uygulamasını yükle ve gerekli root yetkilerine ver ardından dosyasını telefon belleğine çıkart. Es Dosya yöneticisinden Çıkartmış olduğun dasyaya dokun. Karşına şu şekilde bir soru çıkacak,

yalnızca uygulama diyip yüklenmesini bekle, bitince yada yüklenme uzun sürerse telefonu yeniden başlat yüklenip yüklenmediğini kontrol et.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Meeks TR hocam gecen sizden bir gorev yonetici istemistim bu roma uygun verdiginiz dosya yoneticisi cikti ayrica telefon uyku modunda olmadigi zamanlarda gelen cagrilarda arayanin ismi gorunmuyor bu konuda ne yapmamiz gerek saygilarimla
Verdiğim task manager(görev yöneticisi) doğruda, system desteklemediğinde yüklenmemiştir. Ötesine yapabileceğim bir yol bulamadım. Numara görünmemeside ilk bikaç saniyeden sonra ismin görünür diye biliyorum, ya da rehberde kayıtlı numara 05xx diye devam ediyordur. Gelen arama +905xx diye geldiğinde çağrı doğrulama bunu ayırt edemiyordur
Sayın hocam Titanium Backup yükledim gerekli root yetkilerini istedi verdim daha sonra flash dosyasını aldım açtım file manager de dokundum hez dum yaratılıyor uyarısından sonra gösteriliyor uyarısı geliyor ve donuyor daha sonra dosya yönetisicisi durdu diye uyarı veriyor
Dosyanın üzerine uzunca dokun ardından görsellerdeki adımları izle..

wonderoguz

Üye
Hocam sarj konusunda nasıl pekıı ????

enenengin

Üye
MeeksTR arkadaşımızın eline emeğine sağlık.
güzel yorumlar var deneyeceğim. ancak şurada takıldım izah ederseniz sevinirim:
- İndirilen dosyaları yüklemek için "choose zip from /storage/sdcard1" içerisinde önce ROM kurun.
- Recovery ana menüye dönün (Reboot system now) seçerek çıkın ve telefonunuzun açılmasını bekleyiniz
- Recovery mod'a geri dönün ve GAPPS dosyalarını yüklemek için "choose zip from /storage/sdcard1" içerisinde GAPPS kurun.

Burada koyu ile yazılmış olan kısım nasıl yapılacak. reboot yapıp telefon açılacak. sonra kapatıp recovery i tekrar mı açacağız yoksa reboot yapınca otomatık olarak recoverye kendisi mi dönüyor ?
Normalde tümü kurulup reboot yapınca telefon açılır kurulum bitmiş oluyor.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
MeeksTR arkadaşımızın eline emeğine sağlık.
güzel yorumlar var deneyeceğim. ancak şurada takıldım izah ederseniz sevinirim:
- İndirilen dosyaları yüklemek için "choose zip from /storage/sdcard1" içerisinde önce ROM kurun.
- Recovery ana menüye dönün (Reboot system now) seçerek çıkın ve telefonunuzun açılmasını bekleyiniz
- Recovery mod'a geri dönün ve GAPPS dosyalarını yüklemek için "choose zip from /storage/sdcard1" içerisinde GAPPS kurun.

Burada koyu ile yazılmış olan kısım nasıl yapılacak. reboot yapıp telefon açılacak. sonra kapatıp recovery i tekrar mı açacağız yoksa reboot yapınca otomatık olarak recoverye kendisi mi dönüyor ?
Normalde tümü kurulup reboot yapınca telefon açılır kurulum bitmiş oluyor.
Burada da aynı şekilde reboot yapıyorsunuz telefon recoveryden çıkıp otomatik olarak normal açılışa geçiyor. Daha önce rom kurduysan aynı yöntemi uyguluyorsun

by_sen

by_sen

Üye
Ben düm akşam bu rom'u yükledim telefonda kasmalar yapmaya başladı.
Yüklü uygulamalar Facebook, Facebook Messenger, Twitter, İnstagram, Whatsapp, Swarm, Link2SD, Retrica, Candy Camera, ES Dosya Yönetici (Kendi dosya yöneticisi kaldırıldı), LG G3 Klavye, Nova Launcher (Kendi launcheri kaldırıldı) Birde Ultimate G3 diye tema şeysi. (İlk kurulumda dil ayarlarını falan yaparken de donuyordu, menüler geç açılıyordu.)

Sabah saat 12.30 gibi %100 şarjan çıkardım wifi açık ekran parlaklığı dibine kadar kapalı 13.30 a kadar batarya %80'e indi.

Rehberden arama yapmaya çalışınca önce isim sonra da numaraya tıklayınca arama yapabiliyorum. Başka türlüsü var mı bunun?
Durum çubuğunda ekran parlaklığını ayarlamayı bulamadım. Varsa nerede acaba?
Arama yaparken karşı taraf telefonu açtığında titriyor bunun da çözümünü bulamadım. Çözümü bilen var mı?
İnstagramın kamerasını açınca hiçbir şey gözükmüyor ekran karanlık ama çekim yapınca gösteriyor (Ön ve Arka kamera)Retrica ve CandyCamera da sıkıntı yok.

------------- Bir kaç istek ve soru -------------
Alışmışım StockROM'a. StockRomdaki gibi Arama yöneticisi (kayrınca arama ve mesaj işlevi olan)ve Dosya yöneticisi var mı bu Rom için?
Oyun falan oynamam, aşırı performans beklemem ama uygulama çok kullanırım gibi. Bana önerebileceğiniz bir rom var mıdır bu konuda. Uzun sarj ömrü ve performans ile 14 - 16 saat arası bir şarj ömrü bana yeter :)
Kullandığım Uygulamalar; Facebook, Facebook Messenger, Twitter, İnstagram, Whatsapp, Swarm, Link2SD, Retrica, Candy Camera, Outlook, Kim Arıyor? belki bi iki ekstra uygulama.
Genelde ev içinde ve iş yerinde olduğum için wifi sürekli açıktır.
Arada oyun kurarım ama pek fazla sürmez kaldırırım.Kullandığım ufak boyutlu oyunlar; Jenga, Kelime Oyunu, vs vs.

Yardımcı olursanız çok makbule geçer :)

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Ben düm akşam bu rom'u yükledim telefonda kasmalar yapmaya başladı.
Yüklü uygulamalar Facebook, Facebook Messenger, Twitter, İnstagram, Whatsapp, Swarm, Link2SD, Retrica, Candy Camera, ES Dosya Yönetici (Kendi dosya yöneticisi kaldırıldı), LG G3 Klavye, Nova Launcher (Kendi launcheri kaldırıldı) Birde Ultimate G3 diye tema şeysi. (İlk kurulumda dil ayarlarını falan yaparken de donuyordu, menüler geç açılıyordu.)

Sabah saat 12.30 gibi %100 şarjan çıkardım wifi açık ekran parlaklığı dibine kadar kapalı 13.30 a kadar batarya %80'e indi.

Rehberden arama yapmaya çalışınca önce isim sonra da numaraya tıklayınca arama yapabiliyorum. Başka türlüsü var mı bunun?
Durum çubuğunda ekran parlaklığını ayarlamayı bulamadım. Varsa nerede acaba?
Arama yaparken karşı taraf telefonu açtığında titriyor bunun da çözümünü bulamadım. Çözümü bilen var mı?
İnstagramın kamerasını açınca hiçbir şey gözükmüyor ekran karanlık ama çekim yapınca gösteriyor (Ön ve Arka kamera)Retrica ve CandyCamera da sıkıntı yok.

------------- Bir kaç istek ve soru -------------
Alışmışım StockROM'a. StockRomdaki gibi Arama yöneticisi (kayrınca arama ve mesaj işlevi olan)ve Dosya yöneticisi var mı bu Rom için?
Oyun falan oynamam, aşırı performans beklemem ama uygulama çok kullanırım gibi. Bana önerebileceğiniz bir rom var mıdır bu konuda. Uzun sarj ömrü ve performans ile 14 - 16 saat arası bir şarj ömrü bana yeter :)
Kullandığım Uygulamalar; Facebook, Facebook Messenger, Twitter, İnstagram, Whatsapp, Swarm, Link2SD, Retrica, Candy Camera, Outlook, Kim Arıyor? belki bi iki ekstra uygulama.
Genelde ev içinde ve iş yerinde olduğum için wifi sürekli açıktır.
Arada oyun kurarım ama pek fazla sürmez kaldırırım.Kullandığım ufak boyutlu oyunlar; Jenga, Kelime Oyunu, vs vs.

Yardımcı olursanız çok makbule geçer :)
Stock ROM alışkanlıklarınızı değiştirip yeni görünüme alışmanızı tavsiye ederim :) Costum ROM'lar android sürümleri yüksek olsada Samsung romları gibi aynı imkanları sunmayabilir. Bazı noktalarda fazlasını bile alırsınız. Bu romu aradığınıza göre size Galaxy W i8150 Wonder - [ROM][KK][4.4.4][PLUS] ✪ MoKee 12 REGULATE by MeeksTR ✪ | Sayfa 2 - MaxiCep konumuzdaki Bu ROM'un düzenlenmiş halini kurmanızı öneririm. :)

mefa4745

Üye
baska link versen cloud mail olabilir

:agla2:
romu flashlamak için bir uygulama önerirmisin

:sukur:

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
baska link versen cloud mail olabilir

romu flashlamak için bir uygulama önerirmisin

:sukur:
Farklı bir taryıcıdan indirmeyi deneyiniz. Kurulum için konuda verilmiş olan CWM Recovery 6.0.5.0.zip dosyasını recovery modda açıp flashlayın, ardından kurulum adımlarını izleyerek işlemi tamamlayabilirsin
Konumuz Güncellenmiştir
ROM:
> MoKee44.4-ancora-20141201-UNOFFICIAL.zip

• Beğen
Tepkiler: mefa4745

lavasoft95

Üye
İndirme linkine tıklayamıyorum.

mefa4745

Üye
teşekkur yeni link için hep bu siyeyi kullan
:biggrin: :tşk:

rumu kurar sana soruları sorarım yardımcı olursun

lavasoft95

Üye
Kardeşim gizlilik hatası alıyorum indirmeye başlamıyor
Edit:çözüldü

Son düzenleme:

byozzy

Üye
MeeksTR arkadaşımızın eline emeğine sağlık. Rom gayet güzel, şarjı da diğer romlara göre daha iyi. Bir sorum olacak menü de bulunan ''ipucu'' ve ''mokee forum'' kısayollarını kaldırmanın bir yolu var mıdır.

lavasoft95

Üye
MeeksTr kardeşim şimdi diğer arkadaşları bilmem ama darkcmye oranla şarj performansı ve multitask bakımından daha başaralı whatsapp facebook ttpod(müzik çalar) kombinasyonunda gayet basarili ara sıra ufak takılmalar oluyor o da normal bizim telefona göre belki 1-2 ufak düzeltme yapılabilir ama genel olarak başaralı buldum

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
MeeksTR arkadaşımızın eline emeğine sağlık. Rom gayet güzel, şarjı da diğer romlara göre daha iyi. Bir sorum olacak menü de bulunan ''ipucu'' ve ''mokee forum'' kısayollarını kaldırmanın bir yolu var mıdır.
İyi günlerde kullan kardeşim. Söylemiş olduğun uygulamalar malesef ki sistem ayarlarıyla bağlantılı olduğundan kaldırılamıyor. Eğer görünmesi rahatsız ediyor ise uygulama gizleyebilme özellikli bir launcher kullanmanı öneririm
MeeksTr kardeşim şimdi diğer arkadaşları bilmem ama darkcmye oranla şarj performansı ve multitask bakımından daha başaralı whatsapp facebook ttpod(müzik çalar) kombinasyonunda gayet basarili ara sıra ufak takılmalar oluyor o da normal bizim telefona göre belki 1-2 ufak düzeltme yapılabilir ama genel olarak başaralı buldum
Görüşlerinle konumuzu aydınlattığın için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: lavasoft95

atessss

Üye
cm11 dışında diğer romlar ekranı yukarı doğru 3 mm kaydırıyor.yatay ekranda aynı.klavyeden boşluk tuşu hizasındikilere tam basılmıyor

sorunu buldum arkadaşlar pie yi kapatırsanız sorun çözülüyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MeeksTR

Üst Alt