Galaxy W i8150 Wonder [ROM][PORT][OTA][KTU84P][4.4.4] MoKee OpenSource Project 44.4 (20141213) [UNOFFICIAL]

Sponsorlu Bağlantılar

-MaEsTrOiD-

-MaEsTrOiD-

Üye
Merak eden arkadaşlar için şöyle özetleyebilirim ;
Sitenin en iyi romları arasında kısa zamanda yerini alacağından hiç şüphem yok .Gerek efektler,gerekse geçişler çok başarılı ben 2 gündür Summoners War: Sky Arena yı (resimdeki oyun) wonder'da takılmadan oynuyorum. Furkan arkadaşıma çok teşekkür ederim.
ROMU YÜKLEYEN ARKADAŞLARA'DA RİCA EDİYORUM ,YORUM VE BEĞENİ YOLLASINLAR ORTADA EMEK VAR!

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Merak eden arkadaşlar için şöyle özetleyebilirim ;
Sitenin en iyi romları arasında kısa zamanda yerini alacağından hiç şüphem yok .Gerek efektler,gerekse geçişler çok başarılı ben 2 gündür Summoners War: Sky Arena yı (resimdeki oyun) wonder'da takılmadan oynuyorum. Furkan arkadaşıma çok teşekkür ederim.
ROMU YÜKLEYEN ARKADAŞLARA'DA RİCA EDİYORUM ,YORUM VE BEĞENİ YOLLASINLAR ORTADA EMEK VAR!
Gözlemlerinle konumuzu bilgilendirdiğin için :tşk: kardeşim.

-MaEsTrOiD-

-MaEsTrOiD-

Üye
hocam bu rom için önerebileceğiniz bir radyo programı mevcutmudur acaba?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Elbetteki kardeşim. Bu adresten indirebilirsin :

• Beğen
Tepkiler: -MaEsTrOiD-
-MaEsTrOiD-

-MaEsTrOiD-

Üye
işte şimdi rom eksiksiz bir hal aldı çok sağol

bayfeat

bayfeat

Üye
Merhaba hocam herhangibi bir performans ayarı bu rom için önerebilirmisiniz ? kullandığınız kernel varsa oda olabilir :)

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba hocam herhangibi bir performans ayarı bu rom için önerebilirmisiniz ? kullandığınız kernel varsa oda olabilir :)
Performansa dayalı herhangi bir değişiklik yapmak stabilite i bozabilir. Olduğu gibi kalması uygundur :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

kenant

Üye
sayın meerkstr hocam bu romu cok beğendim sok stabil ve hızlı başarılarınızın devamını dilerim sizden ricam görev yöneticisi de olsaydı çok daha güzel olurdu kısa yoldan uygulamalara ulaşırdık

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
sayın meerkstr hocam bu romu cok beğendim sok stabil ve hızlı başarılarınızın devamını dilerim sizden ricam görev yöneticisi de olsaydı çok daha güzel olurdu kısa yoldan uygulamalara ulaşırdık
Buyur kardeşim : dosyayı CWM Recovery ile flashlayarak yükleyebilirsin.

-MaEsTrOiD-

-MaEsTrOiD-

Üye
MeeksTR hocam eminim benim gibi idrak edemeyen arkadaşlar'da çıkacaktır. CWM Recovery ile flashlama'da rom yükleme adımlarınımı izlemek gerekiyor? yoksa daha pratik bir yöntem varmı?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
MeeksTR hocam eminim benim gibi idrak edemeyen arkadaşlar'da çıkacaktır. CWM Recovery ile flashlama'da rom yükleme adımlarınımı izlemek gerekiyor? yoksa daha pratik bir yöntem varmı?
ROM yükler gibi dersek bazı arkadaşlar verileride silebilir. GAPPS Yükler gibi ayni şekilde direkt zip dosyasını seçip yüklüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: -MaEsTrOiD-
-MaEsTrOiD-

-MaEsTrOiD-

Üye
Çok sağol hocam ilgili bir insan olduğun için ayrıca :tşk:

bayfeat

bayfeat

Üye
Performansa dayalı herhangi bir değişiklik yapmak stabilite i bozabilir. Olduğu gibi kalması uygundur :)
eyvallah hocam :) ya birde hocam bir başka konudada dedim ama şu cm11 in sesini arttıramıyormuyuz efekler pek işe yaramıyor kulaklıktan bilene kısık geliyor ses efekleriylede oynadınmı kalite bozulyur bas hissedilmiyor :D hocam birde ingilizce olan kısımlar vardı ben pek bişey anlamadım ingilizce 0 ordaki özellikler nedir bilgin varmı ? :D smart kontrolde'ki özellikler. çok hoşuma gitti rom :)

kenant

Üye
MeeksTR hocam verdiginiz dosya gorev yoneticisi cikmadi dosya yonetisi cikti Saygilarimla

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
MeeksTR, kardeşim selamlar;
Galaxy W i8150 Wonder - [ROM][PORT][OTA][KTU84P][4.4.4] MoKee 11 Project 44.4 (2014.09.14) - MaxiCep
yukarıdaki sürümü sürekli takip ediyorum çok güzzel bir çalışma olmuş tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor ama CM11 de linkteki led uygulaması kuruluydu şimdikinde göremedim ve kurmak istedigimde uygulama yüklenmedi uyarısı veriyor bu konuda yardımcı olabilirmisin ?

Telefonuna Titanium Backup uygulamasını yükle ve gerekli root yetkilerine ver ardından dosyasını telefon belleğine çıkart. Es Dosya yöneticisinden Çıkartmış olduğun dasyaya dokun. Karşına şu şekilde bir soru çıkacak,

yalnızca uygulama diyip yüklenmesini bekle, bitince yada yüklenme uzun sürerse telefonu yeniden başlat yüklenip yüklenmediğini kontrol et.

wonderoguz

Üye
Selamlar hocam rom gayet guzel gorunuyor fakat sarj konusunda nasıl ?

bilen19

bilen19

Üye
arkadaşlar odin ile romu nasıl atıyoduk bırı mumkunse acil cevap verebilirmi. zip indiriyorum kabul etmiyo. md5 indiriyorum 120 kb lık dosya görmüyo ?

kenant

Üye
Meeks TR hocam gecen sizden bir gorev yonetici istemistim bu roma uygun verdiginiz dosya yoneticisi cikti ayrica telefon uyku modunda olmadigi zamanlarda gelen cagrilarda arayanin ismi gorunmuyor bu konuda ne yapmamiz gerek saygilarimla

Üst Alt