Takılmalar yine var ancak çok değil. Ama siz mesela bir uygulamayı açıp böyle hızlı hızlı işimi halledeyim diyorsanız pek hızlı değil ancak eski sürümlerden çok çok hızlı tabi ben bunu nova launcheri kullandığım zaman farkettim[emoji1] .
Hocam denemek lazim sıkınti olmaz. Suan evimde pc olmadigi ve de maalesef internet olmadigi icin deneyemiyorum. İsterseniz deneyin tek ugrayacaniz zarar vakit kaybi olur [emoji1] [emoji1] [emoji1]
dediğin gibi şarj aşırı gidiyo üstelik telde de ısınma oluyo fakat şunu önerebilirim işine lazım oldugunda yada kullanacağın zaman yükselt işlemciyi diğer zamanlarda düşür bölece sarjın daha fazla dayanır
dediğin gibi şarj aşırı gidiyo üstelik telde de ısınma oluyo fakat şunu önerebilirim işine lazım oldugunda yada kullanacağın zaman yükselt işlemciyi diğer zamanlarda düşür bölece sarjın daha fazla dayanır
Ya olabilirde işlemci düşükken aşırı derecede kasiyodu gapps yüzünden hani telefon çalıyor ekran gelene kadar karşıda ki kapatıyor sıfırdan bidaha aticam ozaman dediginiz gibi olabilir ama bazen cpuyöneticisinde performancedan powersave e alıyorum tabi ne kadar ise yarıyorsa artık