theekizo
Üye
oooooo hocam sizi uzun zamandır görmüyorduk unuttun bizi sandık nasılsınız ? cm 12.1 son heralde 6 yı göremiyeceğiz
13 çok zor imkansız gibi olur heralde çıkmazhocam çıkarmı bilmiyorum ama geçenlerde ben rüyamda gördüm bizim tel için cm 13 android m çıkıyodu inşallah da stabil bi şekilde çıkar
13 çok zor imkansız gibi olur heralde çıkmaz
Hocam çıkar çıkmasınada srabillik ne olur aceba.hocam çıkarmı bilmiyorum ama geçenlerde ben rüyamda gördüm bizim tel için cm 13 android m çıkıyodu inşallah da stabil bi şekilde çıkar
inşallah beklentilerimiz olur diyeyimHocam insallah tersi cikmaz da cikar bu rom bizim tel icinbekliyoruz iste nasip
hocam yenilikler nedir yazmıyor ya önceden yazıyordu yenilikleriYeni versiyonLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tadını çıkarın millet
Yeni versiyonLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tadını çıkarın millet
Yeni versiyonLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tadını çıkarın millet
Hocam gapps dosyalari ile kasmaz umarimsimdiden tesekkurler siz olmasaniz hala 2.3.6 da surunuyo olucaktik :/
beyler yeni sürüm de pin kodu girerken ekran ters mi sizde de
hocam bu ekran dönme olayını nasıl halledicez ekran ters dönmüş şekilde acil cevap??
Ben sim pin kullanmıyorum fakat ilk açılışta rotation yani dönme otomatik açık olarak başlıyor o yüzden ekranın dönmesi normal olmalı. Onun haricinde bir sorun varmı?
hocam size şu şekilde anlatayım sanki bi ayna tutulmuş gibi ekran bildirim çubuğu aşağıda geçşlerde ekran kayması ve yeşillenmeler oluyor ekran dönmesini kapattım gene de düzelmediyardım lütfen
cm-12.1-20150827-UNOFFICIAL-ancora sürümünde sorun yok.Ayrıca kurulum aşamalarında ilk defa hiç kasma olmadı.Düzeltilmiş versiyonu indir ve kur bakalım sorun çözülecek mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Düzeltilmiş versiyonu indir ve kur bakalım sorun çözülecek mi?
Düzeltilmiş versiyonu indir ve kur bakalım sorun çözülecek mi?
cm-12.1-20150827-UNOFFICIAL-ancora sürümünde sorun yok.Ayrıca kurulum aşamalarında ilk defa hiç kasma olmadı.
Evet gapps kurdum. tk_gapps-modular-pico-5.1.1-20150824-signed
Yok ben sonradan link koydumgeliştiricinin önerdiği gappslerden en düşük boyutlusu. Root izni isteyen bir program çalışırken durum çubuğunda kare işareti çıkıyor, ayrıyetten bir program yüklemeden onu engellemek mümkün müdür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?