spazmol
Üye
ben karnel yüklemedim kurulumda hata verdi tekrar format atıp tekrar yüklediğimde sorun yoktu devam ettimKernel de yükledin mi? kurulumda hata ROM flaslandığında hata verip kuruluma devam etti mi? şuan tekarar kuracağım umarım problem çözülür.
wipe data/factory reset yapınca E:unknown volume for path [/sd-ext] hatası aldım ne yapmalıyım? yardımcı olabilecek biri var mı?
ben karnel yüklemedim kurulumda hata verdi tekrar format atıp tekrar yüklediğimde sorun yoktu devam ettimKernel de yükledin mi? kurulumda hata ROM flaslandığında hata verip kuruluma devam etti mi? şuan tekarar kuracağım umarım problem çözülür.
wipe data/factory reset yapınca E:unknown volume for path [/sd-ext] hatası aldım ne yapmalıyım? yardımcı olabilecek biri var mı?
Teşekkür ederim stock rom'a döndüm şuanda gayet stabil donma olmadan devam ediyorum. CM12 Stabil sürüm yayınlandığında muhakkak kuracağımben karnel yüklemedim kurulumda hata verdi tekrar format atıp tekrar yüklediğimde sorun yoktu devam ettim
diğer hatayı bilmiyorum
ben karnel yüklemedim kurulumda hata verdi tekrar format atıp tekrar yüklediğimde sorun yoktu devam ettim
diğer hatayı bilmiyorum
Ne aldın telefonMillet telefonu degistirdim ama aliskanlik hala arada bakiyorum su telefonu bi stabil goremedim ya icimde kaldi
Lg G3 32 gb gold 2000 tlNe aldın telefon
Bu arada 4.4 yeni sürüm geldi
Hayirli olsun ama pahalıya almışsınLg G3 32 gb gold 2000 tl
Bencede pahali ayrica oyun cok oynuyorsan kotu bir secim olmus 2k ekrandan dolayi oyun oynadiginda asiri isinma sorunu var g3 lerde telefon patlayacak hissi veriyorLg G3 32 gb gold 2000 tl
Hayirli olsun ama pahalıya almışsın
Ya deyim olarak oyle dedim [emoji5] 1400 e aldim istanbul bilisimden oyun olarak ilk gunler cok oynuyordum da simdi aa felan takiliom hatta android programlaya basladim pek oyun oynamıyorum artikBencede pahali ayrica oyun cok oynuyorsan kotu bir secim olmus 2k ekrandan dolayi oyun oynadiginda asiri isinma sorunu var g3 lerde telefon patlayacak hissi veriyor
Deyim dediğin 600 liraYa deyim olarak oyle dedim [emoji5] 1400 e aldim istanbul bilisimden oyun olarak ilk gunler cok oynuyordum da simdi aa felan takiliom hatta android programlaya basladim pek oyun oynamıyorum artik
HangisiDeyim dediğin 600 liraneyse tekrar hayırlı olsun bu arada bende telefon siparişi verdim Allah izin verirse gelecek bir haftaya
Yuh nerden alican ben cok aradim bulamadim ne kadaranexus 6
valla 1 yıl para biriktirdim ama dolar artınca zarara girdimYuh nerden alican ben cok aradim bulamadim ne kadara
isviçreden isedim iki ay kadar önce bulamadık dedilervalla 1 yıl para biriktirdim ama dolar artınca zarara girdimamerikadan tanıdık aracılığı ile gelecek 700$ 64gb
birde sahibinden de satılıyor olması lazım yada gittigidiyorda
Eyvallah sağolasın ama hala gelmedi bekliyorum 1 aydır bendeisviçreden isedim iki ay kadar önce bulamadık dedilerbende g3 aldım hayırlı olsun bu arada iyi seçim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?