Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 (20141223-UNOFFICIAL)

spazmol

Üye
2 gun nasil gidiyor ya

NovaTR14

Üye
2 gün dediğim benim zaman dilimime göre daha 48 saat geçmemiş ama 1 gün 14 saattir şarja 1 kere bile takmadım Yanılttığım için kusura bakmayın

Aynen donma ve ısınma sorunu bende de var..

NovaTR14

Üye
Hangi kerneli kullanıyorsunuz ?

spazmol

Üye
İmkanı yok O kadar gitmiyor sendeki ayarlar nedir

1 gün 8 saat gördüm ben şu ana kadar. Ortalama 20 saat gidiyor(2 saat ekran açık, 1 saat sesli arama) Son sürümü birazdan kuracağım bakalım. Şu an 21.07 sürümündeyim.

aryscat

Üye
arkadaşlar .ART kullanıyormusunuz. ??? tavsiye eden var mı??

Sucrofe

Üye
Optimus G3 v1.2 ROM'u yüklü G2'de geliştirici ayarlarında ART vardı ve kullanmıştım. Gayet stabildi ama MC'yi desteklemediği için Dalvik'e geri döndüm.

Oyunlarda dokunmatikte donmalar yaşıyorum bazen kitlenmiş gibi dokunuyorum algılamıyor 5-6 sn sonra devam ediyor

Denge sensörü dediğin yatay dikey ise bende çalışıyor?

aşağıda yaptığım değişikliklerden sonra bu sorunlar ortadan kalkabilirler

maalesef bazı sensörler çalışmıyor bu sensörler virtual sensörler(yerçekimi yükseklik falan) şöyleki bu sensörler sanal sensörler yani cihazın içinde bu sensörlerin donanımları yok hw yani donanımsal olan sensörler(pusula vb.) ise çalışıyor merak etmeyin fakat işte bazı uygulama ve oyunlar bu sanal sensörlerin çalışmasını istiyorlar aşağıdaki arcoya submitlediğim değişiklik ile inşAllah çalışmayan sensör kalmayacak(sanal sensörlerde çalışacaklar)

Tepkiler: ONUR5544, alieroglu04, MeeksTR ve 1 kişi daha

genco15

Üye
Hocam birde telefon kendini resetliyor samsung yazisinda takili kalio surekli batarya cikariom takinca hic ellemesem bile direk samsung yazisi geliyor sanirim kernelle alakali onada bakar misin romu tekrar kurmadan kurtulamiyoum bu sorundan

MeeksTR

Üye
İnşallah @sir mordred emeğine sağlık, umarım arco bu derlemeyi de en kısa sürede değerlendirir

Tepkiler: sir mordred
@sir mordred hocam bu donma sorunu içinde geçerli mi? Clash of Clans oynuyorum oyunun açılış ekranında yükleniyor kısmında çoğu zaman donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum.

spazmol

Üye
aynen o sorun bende de var

@sir mordred hocam bu donma sorunu içinde geçerli mi? Clash of Clans oynuyorum oyunun açılış ekranında yükleniyor kısmında çoğu zaman donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum.

sanmıyorum ama bu ve benzer hatalar şu kodun eklenmesinden sonra oluştuğunu düşünüyorum

bu kodları kaldırıp arcoya submitlemeyi düşünüyorum
bu kodları geri çekince belki/umarım bu hatalar çözülür

Nerdesin sen @sir mordred

Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
Arkadaşlar son üç sürümü kullandım sadece ve üçünde de ara sıra bir sorun yaşadım. Şöyle ki telefon açık ama birisi aradığında kapalı gözüküyor. 15-20 dk sonra mesaj geliyor operatörden şu kişi aradı diye. Bu sorunu yaşayanınız var mı? Çözüm önerisi olan? Şu an gb ye geri döndüm. En baştan temiz kurulum yapayım diyorum ama daha önce de denemiştim. Ne yapsam bilemedim.

Baseband degistir temiz kurulum yap

Stock rom kurup herseyi bastan kurmak sorunu cozebilir

delooo

Üye
CWM 6.0.5.0 ile kursak sorun olur mu