yok wipe cache ve dalvik yap kur tekrar wipe cache ve dalvık yap tamamdır ben kullanıom sımdı bı sorun yok hızlı sarj olayınıda yaptım ama calısyomu anlayamadım
Hizli sarji acinca yanlizca prizden sarj edin gibi bi uyari cikiyordu performance controlun eski surumunde, yeni surumde yazmiyor ama denememekte fayda var diyorum ben
Emülatöre yazdım kodu ancak oldumu bilemedim
su
echo 1 > /sys/kernel/fast_charge/force_fast_charge
-------
"Can't create 1: Read-only file sistem" yazıyor işlem sonrası
Emülatöre yazdım kodu ancak oldumu bilemedim
su
echo 1 > /sys/kernel/fast_charge/force_fast_charge
-------
"Can't create 1: Read-only file sistem" yazıyor işlem sonrası
Nstools indir storedan ordan yapabilirsin, bu usb şarj için arabada usb ile prizdeki gibi hızlı şarj doluyor. Ben fazla usb ile şarj etmediğim için disable yaptım.
teşekkürler ben genelde pc den sarj ederım ısıme yarar bu pekı bunun gıbı yararlı bask aneler var bu kernelde init.d felan kod ıslerıyle ugrasanlar ıcın heralde
teşekkürler ben genelde pc den sarj ederım ısıme yarar bu pekı bunun gıbı yararlı bask aneler var bu kernelde init.d felan kod ıslerıyle ugrasanlar ıcın heralde
uygulamasını deneyebilirsin. Sis arayüzü durdu demesinin sebebi, tema paketinin içeriğinde sistemin desteklemediği kısımların bulunmasından kaynaklanıyordur. Fakat tema yinede belirgin bir şekilde çalışacaktır
Konumuz Güncellenmiştir
-CM11 Unofficial 10-10-2014 - PA GAPPS Micro Modular 11-10-2014