sir mordred
Üye
Bu çok iyi bir haberMüjdeyi vereyim arco wonder için cm12 üzerinde çalışıyor çok yakında(tahminimce 2-3 gün içinde fakat bu sadece bir tahmin yanıladabilirim) cm-12.0 romu paylaşacak neredeyse tüm fonksiyonlar çalışıyor (bunu nerden biliyorum çünkü s plus'ta durum böyle) (kamera ve donanımsal video oynatma dahil)...güzel olucak beklemede kalın
Olur tabi. Bu telefon nerden nereye geldi geliştirici arkadaşlar sayesindeOlur kardeşim oda olur sen yeterki bekle
@sir mordred i de unutmayalımHadi hayırlısı bekleyelim bakalım arco da olmasa bizi kim düşünecek varol arcooooo
Aynen teşekkürler sir mordred hocam@sir mordred i de unutmayalım
Bu çok iyi bir haberAma sanmıyorum günlük kullanım için uygun olacağını.
Umarız @sir mordred sabırsızlıkla bekliyoruzniye günlük kullanıma uygun olmasın ki? eğer tüm fonksiyonlar çalışıyorsa ki çalışıyorlar günlük kullanımı engelleyecek herhangi bir sorun yok demektir..
tek çalışmayan özellik 720p video kaydı ki bu da uygulama hatasından kaynaklanıyor... 3.parti(yani playstore üzerindeki) kamera uygulamalarında 720p kayıt çalışacaktır
ve çalışmayan diğer özellik telefon kapalı iken şarja bağladığınızda görünmesi gereken şarj animasyonu görünmüyor(ama telefon sorunsuz şarj oluyor)
bu hatalar minor hatalar ki ilk sürümde romun bu kadar hatasız olması demek muhteşem bişey demektir diğer sürümlerde bu hatalarda çözülecektir umarım..
Pek bir bilgim yok maalesef. Önceki cm romları sıkıntılı geliyordu ilk başlarda hep. Bir süre sonra elbet stabilite sağlanır. Dediğiniz gibiyse gerçekten çok iyi. Yanıtınız için çok teşekkür ederim.niye günlük kullanıma uygun olmasın ki? eğer tüm fonksiyonlar çalışıyorsa ki çalışıyorlar günlük kullanımı engelleyecek herhangi bir sorun yok demektir..
tek çalışmayan özellik 720p video kaydı ki bu da uygulama hatasından kaynaklanıyor... 3.parti(yani playstore üzerindeki) kamera uygulamalarında 720p kayıt çalışacaktır
ve çalışmayan diğer özellik telefon kapalı iken şarja bağladığınızda görünmesi gereken şarj animasyonu görünmüyor(ama telefon sorunsuz şarj oluyor)
bu hatalar minor hatalar ki ilk sürümde romun bu kadar hatasız olması demek muhteşem bişey demektir diğer sürümlerde bu hatalarda çözülecektir umarım..
Pek bir bilgim yok maalesef. Önceki cm romları sıkıntılı geliyordu ilk başlarda hep. Bir süre sonra elbet stabilite sağlanır. Dediğiniz gibiyse gerçekten çok iyi. Yanıtınız için çok teşekkür ederim.
yani 2 2 ayrılan hafızanaın hepsinı artık telefon mu kullanacakrica ederimayrıca cm-12 ile şöyle bir durum ortaya çıkacak sd kart artık harici depolama kaynağı değilde cihazın kendi iç hafızası olacak
ve bu yüzden sd kart kullanmak zorunluluk olacak maalesef..
Reset phone yazısı tam olarak nasıl ortaya çıkıyor tam anlayamadım. birtek bu romda mı karşılaşıyorsun birde bunu gormek gerekebilir. İmkanın varsa birde 12/23 sürümünü kurup sonuca bakmanı öneririmHocam 12.10 güncellemesini kurdum açıldı fakat reset phone yazısı geldi yaptım yine bütün formatlama ve wipe işlemlerini yeniden yaptın busefer sadece romu kurdum aynı sorun oldu. Yardım edebilirmisiniz...
O zaman ben kurmayayim son sürümü :-D:-D 12/10 sürümünde takılayımoda birşey mi ben son sürümü yüklerken nasıl oldu ise yeni çıkan cwmyi yükledim ve hafıza kartımdaki herşey silindi üstüne telefon boot oldu hiçbirşeyi de kurtaramadım
Sonuç olarak önce yeni cwmyi yüklüyorsun sonra recovery reboot yapıyorsun ondan sonra wiplerini yapıp romu ve gappsı yukluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?