Ultraslan8
Üye
saol bilgi içinBence ya 2.5 Geç yada cm12 geç.

saol bilgi içinBence ya 2.5 Geç yada cm12 geç.

@qradyant Halim abi dediğin çıktı s5 rom kısır döngüde kaldı kimse beğenmedi o kadar da sabırsızlanmışlardı
yarın birgün desteği tamamen keser ve proje iptal derlerse şaşırmayın. Yani cm12 stabil ve en iyisi gibi görünüyor şuanda.Cm 12 forever yaniyarın birgün desteği tamamen keser ve proje iptal derlerse şaşırmayın.
Oyun hamuruna döndü iş.
Bi hata gideriliyor öbür taraftan patlak veriyor. Diğer taraf hallediliyor bu sefer başka bi yer sorun çıkarıyor.
Bunların hepsi insan ihtiyaçlarının çokluğundan kaynaklanıyor. Bu ROMu yapan ekip temel ihtiyaçların dışındaki birtakım gereksinimleri göz ardı ettiği için durmadan sorun yaşıyorlar.
Ben bu ekibin yerinde olsam cyanogenmodunu baz alıp onun üzerinden geliştirme yaparım. Ya da cm gibi saf android i geliştirmeye çalışırım. Oradan Samsung touchwize gelinir zaten. Bunlar direkt Samsung tw den başladılar.
Kısır döngü olması normaldir.

Benim için öyle ama bir başkası için görünümün güzel olması stabilize anlamına gelebilirYani cm12 stabil ve en iyisi gibi görünüyor şuanda.Cm 12 forever yani![]()

Abi bak huawi telefonlar gibi yaptim. Home geri tusu vs ekrandaBenim için öyle ama bir başkası için görünümün güzel olması stabilize anlamına gelebilir
Nesnel bir konu olduğu için kişisel zevkler ön planda.
Yazılımdan az buçuk anlaşak ne olurdu sanki. Kendi ROM umu yapardım
Keşke site üzerinden bi panel olsa;
İconlar, bildirim paneli, renk ayarı, yazı tipi, zil sesleri, ana ekranın şekli vb gibi konuları kendimiz seçsek ve tercihlere göre bi dosya oluşturup önümüze indirme linki verse![]()
istersen anlatayim sende yap cok pratik ve iyiAbi bak huawi telefonlar gibi yaptim. Home geri tusu vs ekrandaistersen anlatayim sende yap cok pratik ve iyi
ya da bence ayrı bi konuda aç. Muhakkak ihtiyaç duyanlar olacaktır. Burada göremeyebilirlerAbiKullanacağımı sanmıyorum ama anlat arşive eklerimya da bence ayrı bi konuda aç. Muhakkak ihtiyaç duyanlar olacaktır. Burada göremeyebilirler
zaten bu nasıl yapılıyor diye konu açtım arkadaşlar yardım etti sağolsunlar.Anlatımında konu açayım bi resimde çakayım tam olsun ama çok kullanışlı
tuşa basmak istemeynler için kesin çözüm
çok iyi oluyo hep onu kullanıyorum alıştımAbi o efsane zaten
Bu arada Ekran kaydedici de güzel çalışıyor![]()
unofficial mi o ben officialde görememiştim ekran kaydediciyi.Unofficial son srüm kullanıyom ben.Abi bu arada heryer türkçe olmuş cm12 harika ilerliyor.Xposed modülü de kullanıyorum ben 
Abi o efsane zatenunofficial mi o ben officialde görememiştim ekran kaydediciyi.Unofficial son srüm kullanıyom ben.Abi bu arada heryer türkçe olmuş cm12 harika ilerliyor.Xposed modülü de kullanıyorum ben
![]()
xposedde modüllerin hepsi çalışmıyor. Greenify i bekliyorumTinted status bar modulu kullaniyorum ben. Uygulamanin rengi ne ise statusbarin rengi o oluyo. Ornek. Tapatalkin ustu turuncu. Statusbarda turuncuBende unoffical kullanıyorumxposedde modüllerin hepsi çalışmıyor. Greenify i bekliyorum

Onu denemedim.Denemeyi de düşünmüyorum.Çok istersen denerimStatus bar s5 mi

Bekledigine degmedi gibi gorunuyo benceromda hatalar var ama pil süper geceden sabaha güç tasarrufunu bile açmadan sadece %2 gitti arkadaşlar
@Samsungw_53 abi düzeltme gelmiş roma güncelleme gibi bişey buradan indirebilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet farklı bişeyler düşünüyodum ama şarj yönünden hepsini geçer güç tasarrufunu açmadım gece 12 den sabah 11e %2 gitmişBekledigine degmedi gibi gorunuyo bence
Cm12de de 2 gidiyo napcazevet farklı bişeyler düşünüyodum ama şarj yönünden hepsini geçer güç tasarrufunu açmadım gece 12 den sabah 11e %2 gitmiş

aynı o zamanCm12de de 2 gidiyo napcaz![]()
pili süper yapmışlar gerçketen ama bende cm12de kötü gidiyodu şarjıSende hersey kotu gidiyo bi tek s5vte kotu gitmio Nasil oluosa.aynı o zamanpili süper yapmışlar gerçketen ama bende cm12de kötü gidiyodu şarjı