Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
eve beklediğim gibi çıkmadı ama hatalar düzeldi sadece beyaz yazı sorunu var o kadar
Sabah yukleyesim geldi ama hem cm12 nin daha iyi oldugunu hemde xda daki yorumlarin kotu oldugunu gorunce vazgectim ;)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Sabah yukleyesim geldi ama hem cm12 nin daha iyi oldugunu hemde xda daki yorumlarin kotu oldugunu gorunce vazgectim ;)
Ahmet sen iki romuda denedin o roma sarzdan dolayi gecmistin Cm 12 ve s5 romu arasinda daglar fark var ozellik olarak buna ragmen sarz hala ayni seviyede ise cm 12 geride kalmistir.

baskahmet

baskahmet

Üye
Ahmet sen iki romuda denedin o roma sarzdan dolayi gecmistin Cm 12 ve s5 romu arasinda daglar fark var ozellik olarak buna ragmen sarz hala ayni seviyede ise cm 12 geride kalmistir.
Sarj bekleme suresi olarak ayni gibi
Ekran suresinde s5 cm12 nin gerisinde

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
romda hatalar var ama pil süper geceden sabaha güç tasarrufunu bile açmadan sadece %2 gitti arkadaşlar
@Samsungw_53 abi düzeltme gelmiş roma güncelleme gibi bişey buradan indirebilirsin :)
Sakin bunu kurma 9195 serisi icin bu kameran calismaz tahminime gore

baskahmet

baskahmet

Üye
V3 te onemli bir sikinti yoksa bende kurmayi dusunuyorum. Kameralarda veya herhangi birseyde sikinti varmi

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
abi forumdaki herkes .5e geçmiş rom ellerinde patladı nappcaz bizdemi geçsek sana attığım sorunlar varmış işte.
V3 te onemli bir sikinti yoksa bende kurmayi dusunuyorum. Kameralarda veya herhangi birseyde sikinti varmi
ön kamera yamuh çekiyo sadece

baskahmet

baskahmet

Üye
abi forumdaki herkes .5e geçmiş rom ellerinde patladı nappcaz bizdemi geçsek sana attığım sorunlar varmış işte.

ön kamera yamuh çekiyo sadece
O zaman bosver. 2_.5 link verirmisiniz bulamadimda

baskahmet

baskahmet

Üye
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
  • Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
sitelerden silmişler bende 2.5 var sende hesap varsa bi siteye atarım v3.ten bişeyler dahil etcem roma dahil edipmi upload ediyim yoksa normal olarakmı atıyım ?? :)
ahmet ordamısın kardeşim bna bi hesap ver upload edeyim sadece 2.5e v3ün açılış animationu bide sistem selerini ekledim çünkü süper sesleri :)

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
sitelerden silmişler bende 2.5 var sende hesap varsa bi siteye atarım v3.ten bişeyler dahil etcem roma dahil edipmi upload ediyim yoksa normal olarakmı atıyım ?? :)
ahmet ordamısın kardeşim bna bi hesap ver upload edeyim sadece 2.5e v3ün açılış animationu bide sistem selerini ekledim çünkü süper sesleri :)
Cok makbule gecer de yapabilecekmisin

• Beğen

Üst Alt