Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
@qradyant Halim abi dediğin çıktı s5 rom kısır döngüde kaldı kimse beğenmedi o kadar da sabırsızlanmışlardı

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
@qradyant Halim abi dediğin çıktı s5 rom kısır döngüde kaldı kimse beğenmedi o kadar da sabırsızlanmışlardı

:) yarın birgün desteği tamamen keser ve proje iptal derlerse şaşırmayın.
Oyun hamuruna döndü iş.
Bi hata gideriliyor öbür taraftan patlak veriyor. Diğer taraf hallediliyor bu sefer başka bi yer sorun çıkarıyor.
Bunların hepsi insan ihtiyaçlarının çokluğundan kaynaklanıyor. Bu ROMu yapan ekip temel ihtiyaçların dışındaki birtakım gereksinimleri göz ardı ettiği için durmadan sorun yaşıyorlar.

Ben bu ekibin yerinde olsam cyanogenmodunu baz alıp onun üzerinden geliştirme yaparım. Ya da cm gibi saf android i geliştirmeye çalışırım. Oradan Samsung touchwize gelinir zaten. Bunlar direkt Samsung tw den başladılar.
Kısır döngü olması normaldir.

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8 ve baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
:) yarın birgün desteği tamamen keser ve proje iptal derlerse şaşırmayın.
Oyun hamuruna döndü iş.
Bi hata gideriliyor öbür taraftan patlak veriyor. Diğer taraf hallediliyor bu sefer başka bi yer sorun çıkarıyor.
Bunların hepsi insan ihtiyaçlarının çokluğundan kaynaklanıyor. Bu ROMu yapan ekip temel ihtiyaçların dışındaki birtakım gereksinimleri göz ardı ettiği için durmadan sorun yaşıyorlar.

Ben bu ekibin yerinde olsam cyanogenmodunu baz alıp onun üzerinden geliştirme yaparım. Ya da cm gibi saf android i geliştirmeye çalışırım. Oradan Samsung touchwize gelinir zaten. Bunlar direkt Samsung tw den başladılar.
Kısır döngü olması normaldir.
Yani cm12 stabil ve en iyisi gibi görünüyor şuanda.Cm 12 forever yani :D

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Yani cm12 stabil ve en iyisi gibi görünüyor şuanda.Cm 12 forever yani :D
Benim için öyle ama bir başkası için görünümün güzel olması stabilize anlamına gelebilir :)
Nesnel bir konu olduğu için kişisel zevkler ön planda.

Yazılımdan az buçuk anlaşak ne olurdu sanki. Kendi ROM umu yapardım :)
Keşke site üzerinden bi panel olsa;
İconlar, bildirim paneli, renk ayarı, yazı tipi, zil sesleri, ana ekranın şekli vb gibi konuları kendimiz seçsek ve tercihlere göre bi dosya oluşturup önümüze indirme linki verse :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Benim için öyle ama bir başkası için görünümün güzel olması stabilize anlamına gelebilir :)
Nesnel bir konu olduğu için kişisel zevkler ön planda.

Yazılımdan az buçuk anlaşak ne olurdu sanki. Kendi ROM umu yapardım :)
Keşke site üzerinden bi panel olsa;
İconlar, bildirim paneli, renk ayarı, yazı tipi, zil sesleri, ana ekranın şekli vb gibi konuları kendimiz seçsek ve tercihlere göre bi dosya oluşturup önümüze indirme linki verse :)
Abi bak huawi telefonlar gibi yaptim. Home geri tusu vs ekranda :) istersen anlatayim sende yap cok pratik ve iyi

• Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Abi bak huawi telefonlar gibi yaptim. Home geri tusu vs ekranda :) istersen anlatayim sende yap cok pratik ve iyi

Kullanacağımı sanmıyorum ama anlat arşive eklerim :) ya da bence ayrı bi konuda aç. Muhakkak ihtiyaç duyanlar olacaktır. Burada göremeyebilirler

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Kullanacağımı sanmıyorum ama anlat arşive eklerim :) ya da bence ayrı bi konuda aç. Muhakkak ihtiyaç duyanlar olacaktır. Burada göremeyebilirler
Abi
System in içindeki build prob.u açın en alta yeni bir satıra qemu.hw.mainkeys=0 kod satırını yazın kaydedip yeniden başlatın :) zaten bu nasıl yapılıyor diye konu açtım arkadaşlar yardım etti sağolsunlar.Anlatımında konu açayım bi resimde çakayım tam olsun ama çok kullanışlı
Halim abi konuyu açtım :) tuşa basmak istemeynler için kesin çözüm :D çok iyi oluyo hep onu kullanıyorum alıştım

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi

Bu arada Ekran kaydedici de güzel çalışıyor :)

baskahmet

baskahmet

Üye

Bu arada Ekran kaydedici de güzel çalışıyor :)
Abi o efsane zaten :D unofficial mi o ben officialde görememiştim ekran kaydediciyi.Unofficial son srüm kullanıyom ben.Abi bu arada heryer türkçe olmuş cm12 harika ilerliyor.Xposed modülü de kullanıyorum ben :)

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Abi o efsane zaten :D unofficial mi o ben officialde görememiştim ekran kaydediciyi.Unofficial son srüm kullanıyom ben.Abi bu arada heryer türkçe olmuş cm12 harika ilerliyor.Xposed modülü de kullanıyorum ben :)

Bende unoffical kullanıyorum :) xposedde modüllerin hepsi çalışmıyor. Greenify i bekliyorum

Son düzenleme:
  • Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Bende unoffical kullanıyorum :) xposedde modüllerin hepsi çalışmıyor. Greenify i bekliyorum
Tinted status bar modulu kullaniyorum ben. Uygulamanin rengi ne ise statusbarin rengi o oluyo. Ornek. Tapatalkin ustu turuncu. Statusbarda turuncu :)

• Beğen
Tepkiler: qradyant
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Status bar s5 mi

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
romda hatalar var ama pil süper geceden sabaha güç tasarrufunu bile açmadan sadece %2 gitti arkadaşlar
@Samsungw_53 abi düzeltme gelmiş roma güncelleme gibi bişey buradan indirebilirsin :)

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
romda hatalar var ama pil süper geceden sabaha güç tasarrufunu bile açmadan sadece %2 gitti arkadaşlar
@Samsungw_53 abi düzeltme gelmiş roma güncelleme gibi bişey buradan indirebilirsin :)
Bekledigine degmedi gibi gorunuyo bence

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
  • Beğen

Üst Alt