Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadaslar ben nova kullaniyorum bende kendi launcheri hic kullanmadim dediginiz kilit ekrani mesaj ve bilditim alanindaki kulaklik takinca cikan kisim ve klavye ayarladim yukleyip link verecem ve aonra beyaz yazi ile ilgilenecem onu beklemeyin cunku bayagi zahmet ve ugrasturacak beni olursa oda
Abi benim dedigim fikri uygulasak hic ugrasmasan beyaz yere filan

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Upload etmeye basladim artik yarin aksam misafirim gelmezse ilgilenirim ok

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Benim soyle bi fikrim var acaba 2.5 e gecip o roma bazi seylermi dahil etsek yani onun ustundemi calissak
Oyle olmaz oyle yapacagina onun bunun arasindaki fark ne bunu sormalisin kendine ben beyazliktan baska bisey gormedim degisiklik olarak ama senin dedigin gibi de olmaz yazini yeni okudum

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Oyle olmaz oyle yapacagina onun bunun arasindaki fark ne bunu sormalisin kendine ben beyazliktan baska bisey gormedim degisiklik olarak ama senin dedigin gibi de olmaz yazini yeni okudum
Tamam abi kilit ekraniyla mesaj kismino napicaz

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye

arkadaslar yukardaki linkten doyyı indirip sdkartınıza atın ve rom yukler gıbı flashlayın flashlama bıttıkten sonra wipe cache wipe dalvik yapmayı unutmayın.

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

arkadaslar yukardaki linkten doyyı indirip sdkartınıza atın ve rom yukler gıbı flashlayın flashlama bıttıkten sonra wipe cache wipe dalvik yapmayı unutmayın.
Abi cok saol tesekkur ederim :)
abi bu dosya zip olmuyo zip olmayıncada okumuyo recoveryde

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Rar mı yaptım k duzeltip tekrar yukleyecem kusura bakmayın dalgınlık

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
tamam abi çözüldü sorun :)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
#1527 nolu mesajı silebilirsiniz möderator bey :)) ınsanlar ılk onu indirip olmadı vs demesinler
Arkadaşlar yeni link duzeltilmiş hali burda
yukardaki linkten doyyı indirip sdkartınıza atın ve rom yukler gıbı flashlayın flashlama bıttıkten sonra wipe cache wipe dalvik yapmayı unutmayın.
Ya aslında uzantısını .rar ı silip .zip yapmak yeterlide neyse

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
#1527 nolu mesajı silebilirsiniz möderator bey :)) ınsanlar ılk onu indirip olmadı vs demesinler
Arkadaşlar yeni link duzeltilmiş hali burda
yukardaki linkten doyyı indirip sdkartınıza atın ve rom yukler gıbı flashlayın flashlama bıttıkten sonra wipe cache wipe dalvik yapmayı unutmayın.
abi helal olsun güzel olmuş bide beyaz yerleri düzeltirsen süper olcak şimdiden kolay gelsin :)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
abi helal olsun güzel olmuş bide beyaz yerleri düzeltirsen süper olcak şimdiden kolay gelsin :)
Ona bakacam yarın iş var eglence sektoru hafta sonu dinlemıyor o yuzden boş zamanımda ilgilenecem bu arada romla alakalı ıstersen konu aç Lollipop V3.1 diye de ordan devam etsin ayrıca romun eksık yerlerını soylersenız ben çok kurcalayamadım bugun

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ona bakacam yarın iş var eglence sektoru hafta sonu dinlemıyor o yuzden boş zamanımda ilgilenecem bu arada romla alakalı ıstersen konu aç Lollipop V3.1 diye de ordan devam etsin ayrıca romun eksık yerlerını soylersenız ben çok kurcalayamadım bugun
abi konu açıyorum orda konuşuruz etiketlerim seni

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Linki ver hatta resim koy çokça eksi artı yonlerı belirt yukarda verdiğim linkide açıklamalı olarak koyarmısın tşklr.
açtım konuyu senide etiketledim :)
@magnumxx sen naptın kardeşim hangi romdasın

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben hala cm12 deyim memnunum :)

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
abi sende orjinal s5 konuşma bölümü varmı ya @Samsungw_53
xda dakii herkes 2.5e dönmüs bi adam şu hataları yazmış :D
- Bazı metin rengi sorunları
- Müzik uygulaması tüm müzik kapakları bir pembe anahat gösterir.
- 2.1mp için konfigüre zaman ön kamera görüntüsü bozuk ve yanlış oranda görünüyor, bir sorun olduğunu.
- Hdr kamera çalışmıyor ve renkli bir resim kaydeder.
- Ön kamera çöküyor 1.6mp için konfigüre ve ben tekrar açamazsınız zaman.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
abi sende orjinal s5 konuşma bölümü varmı ya @Samsungw_53
xda dakii herkes 2.5e dönmüs bi adam şu hataları yazmış :D
- Bazı metin rengi sorunları
- Müzik uygulaması tüm müzik kapakları bir pembe anahat gösterir.
- 2.1mp için konfigüre zaman ön kamera görüntüsü bozuk ve yanlış oranda görünüyor, bir sorun olduğunu.
- Hdr kamera çalışmıyor ve renkli bir resim kaydeder.
- Ön kamera çöküyor 1.6mp için konfigüre ve ben tekrar açamazsınız zaman.
Dostum ben sana ne dedim.Hayal kırıklığı olacak dedim ;)

• Beğen

Üst Alt