Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadaslar bugun bu romu cikacagini bildigim icin sabah cm 12 yi denedim 21 subat surumlu olani abartmadan soyluyorum hic begenmedim eski galaxy w varken evet cm 11 kullandim hep cunku android 2, 5 dan iyiydi
Cm 12 107 tane uygulama var default
Bu romlarda 250 kusur ve ram cok kullaniyoruz diyoruz
kimseyi yonlendirmek istemem ama cm 12 cok geride kaldi bu romlara gore

Simdilik hayir cunku biraz ustune ekleme yapacam ing olan yerleri tr yapacam bakalim ne olcak ayrica fremawork bulabilirsem yada uygun sekilde beyaz yazi olayinida cozeriz
Simdilik kalcakmisin 3.1 de

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Klavye tmm ayarlamadim bile 2, 5 surumun klavyesini ekledim 3, 1 e ve boylece klavye sorunu bende bitti

Salihabdullahh

Salihabdullahh

Üye
bu arada v3.1 gerçekten de hiç bir işe yaramıyor boşuna denemeyin

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaslar ben duzenlemeleri paket yapip ljnk verecem siz flashlarsiniz dedigim gibi sizde gordugunuz hatalarini yada ing olanyerleri bana soyleyin kidaha cabuk halledelim hep beraber insalalh

Salihabdullahh

Salihabdullahh

Üye
kadeşim sen ne zamana bitirebilirsin bu işi :D

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadaslar ben duzenlemeleri paket yapip ljnk verecem siz flashlarsiniz dedigim gibi sizde gordugunuz hatalarini yada ing olanyerleri bana soyleyin kidaha cabuk halledelim hep beraber insalalh
Usta sen bi tanesin ya yemin ederim :)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaslar ben yarin ljnk veririm bu gece ugrasirim bunlarla siz hatalari soyleyin yapabildiklerime bakarim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
@Samsungw_53 usta bide elinde orjinal s5 konuşma yeri varmı biri arayınca s5 görünümünde olsun istiyorumda :)

Salihabdullahh

Salihabdullahh

Üye
vallahi kardeşim adamsın ya gerçekten :D

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
birde tuş kilidi ekranı ful türkçe olsun abi bide mesaj yeri ingilizce mesajlaşma uygulaması hatta message yazıyo bide onu düzeltirsen süper olacak :) şimdiden teşekkürler :) @Samsungw_53

• Beğen
Tepkiler: Salihabdullahh
Salihabdullahh

Salihabdullahh

Üye
aynen @Ultraslan8 haklı :D mesaj yerleri falan hep ingilizce, reis çok saol ya :D @Samsungw_53

• Beğen
Salihabdullahh

Salihabdullahh

Üye
Reis benim tele rom atınca bi kez şarjı fullemessem karışk hızlı da iniyo yavaş da :D dolsn 100 oldktan snra anlaşlcak @Ultraslan8
@Samsungw_53 usta ben de bişey isteym senden şarj %15 ve %5 kalnca bldrim gelmiyo ekrana onu yapabilir msin ve %100 olunca da %100 oldu falan yazsn bildirim panelnde :D

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Reis benim tele rom atınca bi kez şarjı fullemessem karışk hızlı da iniyo yavaş da :D dolsn 100 oldktan snra anlaşlcak @Ultraslan8
@Samsungw_53 usta ben de bişey isteym senden şarj %15 ve %5 kalnca bldrim gelmiyo ekrana onu yapabilir msin ve %100 olunca da %100 oldu falan yazsn bildirim panelnde :D
Ahahaha cok iyi bisey ustune bastin :D

Salihabdullahh

Salihabdullahh

Üye
@Ultraslan8 ama gerçekten ya bi bakıyom %5 kalmş aniden ekran kararıyo sinir oluyorum

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

@Samsungw_53 usta bide ustteki apps yazan yeri uygulamalar olarak yaparmisin

Salihabdullahh

Salihabdullahh

Üye
aynen düzelcek :D

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Benim soyle bi fikrim var acaba 2.5 e gecip o roma bazi seylermi dahil etsek yani onun ustundemi calissak

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaslar ben nova kullaniyorum bende kendi launcheri hic kullanmadim dediginiz kilit ekrani mesaj ve bilditim alanindaki kulaklik takinca cikan kisim ve klavye ayarladim yukleyip link verecem ve aonra beyaz yazi ile ilgilenecem onu beklemeyin cunku bayagi zahmet ve ugrasturacak beni olursa oda

Üst Alt