Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

djraghav

djraghav

Üye
Baskahmet bana biz forumda konusma seysi varya ordan kalibreyi anlatsana en iyi kalibreyi internettekilere pek guvenmiuorum en azindan sen denemis sonuc almissin

djraghav

djraghav

Üye
Root lu biseyse yapamam cunku root yetkisi yok benxe

baskahmet

baskahmet

Üye
Root gerektirmiyor

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
En temiz kalibreyi yapalım. Harfi harfine uyun. *#0228# kodunu tuşlayın. Battery status bölümü çıkacak. Orda quick restart butonuna 5 kere tıklayın. Her yapışınızda ekran kilitlenecek güç tuşuna basıp yeniden açıp quick restart butonuna tıklayın. Bu işlemi 5 kere yaptıktan sonra piliniz artacak veya azalacak. Telefonu kapatın. Bataryayı çıkarıp 2-3 dk bekleyin. Sonra bataryayı takın ancak 3-4 dk telefonu açmayın. Sonra telefonu açıp şarja takın. 100 e kadar kesintisiz şarj olsun ve mümkünse şarjda çok oynamayın. Kolay gelsin. En temiz kalibrasyon bu

@djraghav
Root gerektirmiyor
bikaç görüşme yaptım şarj dolarken kalibrasyona zararı olurmu

djraghav

djraghav

Üye
Tesekkurler
telefon ve sarj

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
baskahmet

baskahmet

Üye
En temiz kalibreyi yapalım. Harfi harfine uyun. *#0228# kodunu tuşlayın. Battery status bölümü çıkacak. Orda quick restart butonuna 5 kere tıklayın. Her yapışınızda ekran kilitlenecek güç tuşuna basıp yeniden açıp quick restart butonuna tıklayın. Bu işlemi 5 kere yaptıktan sonra piliniz artacak veya azalacak. Telefonu kapatın. Bataryayı çıkarıp 2-3 dk bekleyin. Sonra bataryayı takın ancak 3-4 dk telefonu açmayın. Sonra telefonu açıp şarja takın. 100 e kadar kesintisiz şarj olsun ve mümkünse şarjda çok oynamayın. Kolay gelsin. En temiz kalibrasyon bu

@djraghav

bikaç görüşme yaptım şarj dolarken kalibrasyona zararı olurmu
Yok hayır
Tesekkurler
telefon ve sarj
Çok sıradan bir launcher veya tema. Touchwiz kullanın daha iyi

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
32hakan

32hakan

Üye
Konu üzerinden çok post atıyorsun kardeşim. Konu farklı yerlere gitmesin hepsini tek mesajda toplamaya çalış. Bu da kitkatta anlık şarj durumum
hangi kitkat bu

djraghav

djraghav

Üye
Benim sarj surem hic iyi degil kalibraysonda yaptim ama .s

djraghav

djraghav

Üye
Bataryanin bozulma ihtimali var

Üst Alt