baskahmet
Üye
Çok kafayı takma bataryaya. Play storedeki batarya uygulamalarını deneAlabilecegim batarya veya bataryayi iyilestirmek icin ne yaoabilirim
Çok kafayı takma bataryaya. Play storedeki batarya uygulamalarını deneAlabilecegim batarya veya bataryayi iyilestirmek icin ne yaoabilirim
sendemi kitkata geçtin broAlabilecegim batarya veya bataryayi iyilestirmek icin ne yaoabilirim

O 2 gün önce geçmişti. Anladım ki benim tel kitkatlık. Harika şarj veriyor. Görsellik de var launcher kurdum çok iyi oldusendemi kitkata geçtin bro![]()
sendemi kitkata geçtin broAlabilecegim batarya veya bataryayi iyilestirmek icin ne yaoabilirim

görüntü atarmısınO 2 gün önce geçmişti. Anladım ki benim tel kitkatlık. Harika şarj veriyor. Görsellik de var launcher kurdum çok iyi oldu

hayırlı olsun kardeşim@Ultraslan8 evet bende gectim

Benim görüntü sana göre kötü gelebilir bana göre idare ederhayırlı olsun kardeşim![]()

Next launcher full sürüm apk indir netten. Çok iyi görseli varSagol ben sizden sanirsam daha once gectim bi ara gene kitkattaydim bide bi launcher ile cok guzel oluyor telefon begendiginiz samsunga benzeyen go launcher haric guzel launcher bilionuzmu estetik biseyler renkli seyler ?
wowowowo süpeerKonu üzerinden çok post atıyorsun kardeşim. Konu farklı yerlere gitmesin hepsini tek mesajda toplamaya çalış. Bu da kitkatta anlık şarj durumumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

olabilirUltraslan kalibreyi doğru yapıp dediğim şeyleri yaptıysan senin süreninde bu civarlarda olması lazım. Değilse ya sende ya da bende anormallik var ;D