Ultraslan8
Üye
Arjantinbromu ii geldi galiba sanaEvet bazen öyle bir durum olabiliyor...
Arjantinbromu ii geldi galiba sanaEvet bazen öyle bir durum olabiliyor...
Aynen dostum. İyi geldi iyi de gidiyor. Custom romlar bana göre değil. Stock rom daha iyiArjantinbromu ii geldi galiba sana
Arjantin rom kac gb kac saatte indi sanaAynen dostum. İyi geldi iyi de gidiyor. Custom romlar bana göre değil. Stock rom daha iyi
40 dk da indi. Sammobileden argentina ilk sürüm indirdim 40 dk da indiArjantin rom kac gb kac saatte indi sana
Linkini atabilirmisin sana zahmet sammobileden bulamiyorum ben karisik geliyo40 dk da indi. Sammobileden argentina ilk sürüm indirdim 40 dk da indi
Linkini atabilirmisin sana zahmet sammobileden bulamiyorum ben karisik geliyo
Turkiye icin gelmemismi daha yaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızüyelik gerekiyor indirmek için

Hayır gelmedi. Arjantinin linkini verdim cwm den herşeyi formatla sonra reboot de bataryayı çıkar tak downloada al öyle yükle kurcaksanTurkiye icin gelmemismi daha ya![]()
Tamam saolHayır gelmedi. Arjantinin linkini verdim cwm den herşeyi formatla sonra reboot de bataryayı çıkar tak downloada al öyle yükle kurcaksan
Rica ederim. Kurarsan düzgünce kalibre etmeyi unutmaTamam saol
senin anlattığın gibi dimiRica ederim. Kurarsan düzgünce kalibre etmeyi unutma

Şarjın 50 nin altındayken yap. Herşeyi yapıp şarja taktıktan sonra bir daha quick start tıkla ve bırak öyle kilitli ekranda şarj olsun..senin anlattığın gibi dimi![]()
yok yapıcam doğrukarar vermeye çalışıyorumUltraslan,ee noldu iyimi yaptınmı stock

biliyorum garanti gitti 2 yıllık vardıUltraaslan
Ne yaparsan yap kal bi yerde ama sunu bil xustom roma doneceksin hatta baskaahmetde donecek kararini ver telden ne istiyorsun gorsellik mi hiz mi stabilite mi buna karar ver kararinda da sabit kal..
bu da aklinda olsun telefonunun garantisi varsa zaten gitti..
senin bataryada bişeymi var acaba hacıbugün yine stock romda bi mallık yaşadım afedersinizde. Teli okula götürdüm bi baktım şarj 40 dan 3e düştü aniden ne yapıcam ben bilmiyorumki
olamaz 3-4 aylık cihaz. Ben umduğumu bulamıyorum hiçbi romda allahım yasenin bataryada bişeymi var acaba hacı
benimde tam öyle 3-4 aylık keşke hiç rom atmasaydık garantiden olduk işteolamaz 3-4 aylık cihaz. Ben umduğumu bulamıyorum hiçbi romda allahım ya