Ram kullanımı azalmış. Klavye daha iyi. Hız artışı görüyorum. Başkada bir değişiklik göremedimPeki arkadaslar baska ne gibi gelismeler var inceleme yaptınız mi
Apk olarak birşey yüklerken yükleme ekranı ingilizce. Başka da bi yer göremedimÇalışmayan uygulama yada tr olmayan uygulamalar neler
Rom güzel gibi iyi gidiyor. Şarjı da iyileşmeye başladı. Kalibre tamamlansın tam olacakAynen baska sorun yok
Uygulamalarımız gidermi wipe yapıyoruz sonuçtaArkadaşlar dosyaları upload ediyorum linki verecem sdcard1 atıp cm flashlayacaksınız sonra wipe cache advented dalvik işslemlerini yapıp resstart yapacaksınız.
Neyin linkiArkadaşlar dosyaları upload ediyorum linki verecem sdcard1 atıp cm flashlayacaksınız sonra wipe cache advented dalvik işslemlerini yapıp resstart yapacaksınız.
Tamamlansin derken nasil yaniRom güzel gibi iyi gidiyor. Şarjı da iyileşmeye başladı. Kalibre tamamlansın tam olacak
Şarj 94 100 olsun bakalım etki olacakmıTamamlansin derken nasil yani
Burdan indiremiyorum ya direk inen linki verirmisinuygulamaları tr olmayanları duzelttim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link ustte flashlayın
Telefondan olmuyo inmiyoİndireme sebebi ne tıklayınca zaten direk iner ki sorun ne?
Mega veya zippyshare uygun olurNereye yukleyeyım ki yok rom nerden indirdiniz pc bulamazmısnız,?
En temiz kalibreyi yapalım. Harfi harfine uyun. *#0228# kodunu tuşlayın. Battery status bölümü çıkacak. Orda quick restart butonuna 5 kere tıklayın. Her yapışınızda ekran kilitlenecek güç tuşuna basıp yeniden açıp quick restart butonuna tıklayın. Bu işlemi 5 kere yaptıktan sonra piliniz artacak veya azalacak. Telefonu kapatın. Bataryayı çıkarıp 2-3 dk bekleyin. Sonra bataryayı takın ancak 3-4 dk telefonu açmayın. Sonra telefonu açıp şarja takın. 100 e kadar kesintisiz şarj olsun ve mümkünse şarjda çok oynamayın. Kolay gelsin. En temiz kalibrasyon bu@baskahmet rica etsem kalibrasyonu nasi yacagimi tekrar yazsan olurmu