Ultraslan8
Üye
tamam usta200mb kaldı inmesine en fazla 20dk ya gelrm

ben yükledim gayet güzel ama tuş kilidi sesleri çıkmıyo ya nasıl olcak
tamam usta200mb kaldı inmesine en fazla 20dk ya gelrm

Ben yukleyemedim. Zipi sectim meta inf felan dedi bende yuklemedim sen nasi yukledintamam usta
ben yükledim gayet güzel ama tuş kilidi sesleri çıkmıyo ya nasıl olcak
ben direk sdcar1 e attım yükledimBen yukleyemedim. Zipi sectim meta inf felan dedi bende yuklemedim sen nasi yukledin
Tamam bi bakayimben direk sdcar1 e attım yükledim
emin ol gereksiz uygulamaları kaldırınca şarj çok iyi du battery saveri yükle gereksiz uygulamaları kaldır tamamdırBende kurdum romu ultraslan. Eksikleri ise cok doldurmuslar romu bi de sarj hizli gidiyo. 2 side duzeltilebilir bi sorun. Ama yinede rom kullanilir

Dostum uygulamalari kaldirdim da telefondan google driveden indiremiyorum yer yokemin ol gereksiz uygulamaları kaldırınca şarj çok iyi du battery saveri yükle gereksiz uygulamaları kaldır tamamdır
bazı yerler ingilizce onların linkini veriyim appye atılacakları appye priv-appye atılacaklarıda priv-appye at
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızal burdan indir
Biz kurduk hocam. Ram kullanımı biraz azalmış. Ilk değişiklik buTuş takımı sesi gelmiyor derken ayarlarda acik duruma getirdin mi v2 yi kurmadim ben o yuzden bisey diyemiyorum v1 gayet iyi 2 daha iyidir umarim
Ultraaslan kurdun mu var mi gelişme gözle gorurlur
Kalibre ettim. Batarya doluyor şuan inş faydası olurSarj uggulamalari kaldirinca super bide ram kullanimizi baya azaltmislar
Gecenki kalibremiKalibre ettim. Batarya doluyor şuan inş faydası olur
Evet o bende çok işe yarıyorGecenki kalibremi
Tamam benim sarj suan %98 ben yapsam olurmu kalibrasyonEvet o bende çok işe yarıyor
70 e indir öyle yapTamam benim sarj suan %98 ben yapsam olurmu kalibrasyon