Alakasi yok elbet biyerde secenegi vardir onun sende romu kotulemek icin elinden geleni yapionçünkü hiçbir custom rom %100 çalışır değil![]()

kötülemek değil hiçbir custom yüzde 100 çalışır değil doğru bişey buAlakasi yok elbet biyerde secenegi vardir onun sende romu kotulemek icin elinden geleni yapion![]()
Oyle olsun bakalimkötülemek değil hiçbir custom yüzde 100 çalışır değil doğru bişey bu![]()

öyle zatenOyle olsun bakalim![]()

Tamamöyle zaten![]()

cm kullanirken sürekli övüyordun şimdi stock a geçtin custom romlari kötülüyorsun.çünkü hiçbir custom rom %100 çalışır değil![]()
Cm nin müzik çaları tam mı çalışıyordu ? Ayrıca şebeke sorunu çıktıcm kullanirken sürekli övüyordun şimdi stock a geçtin custom romlari kötülüyorsun.
Çok övüyordunCm nin müzik çaları tam mı çalışıyordu ? Ayrıca şebeke sorunu çıktı![]()

Ben custom romları kötülemiyorum. Hiçbirisi 100 çalışır değil. Arkadaş s5 lolipop denedi sms çalışmadı geri döndü. Stokta herşey çalışıoe sadeceÇok övüyordun![]()
sen şuan ne romu kullanıyosunÇok övüyordun![]()

rusya stocksen şuan ne romu kullanıyosun![]()

hm rom atmayı düşünmüyomusunrusya stock![]()

benim wonder vardı telefon ona ben haftada rom değiştiriyodum 2 sene öyle yaptım hiç garantilik bi tarafı olmadı sadece batarya şişmişti onu değiştirmiştimNiye rom atılıyorki. Kalın bi romda. Telefonun ömrü kısalıyor hep rom hep rom
Garantilik bi tarafı olmaz. Donanımsal ve yazılımsal sorun çıkar. Her telefon aynı değil. Sen haftada rom at ben 1 ay hiç rom atmıyayım. 1 ay sonra bakalım kim daha memnunbenim wonder vardı telefon ona ben haftada rom değiştiriyodum 2 sene öyle yaptım hiç garantilik bi tarafı olmadı sadece batarya şişmişti onu değiştirmiştim
benim için fark etmez wonderde 1 tane hata bulamadım bundamı bulucam hatayıGarantilik bi tarafı olmaz. Donanımsal ve yazılımsal sorun çıkar. Her telefon aynı değil. Sen haftada rom at ben 1 ay hiç rom atmıyayım. 1 ay sonra bakalım kim daha memnun
Çok emin konuşuyon ama. Bak şuan hangi romdaysan onda kal. 2 günde bir rom atıyon. Bi romda kal tel azcık rahatlasın bencebenim için fark etmez wonderde 1 tane hata bulamadım bundamı bulucam hatayı
zaten öyleyim lollipopdayım şuanÇok emin konuşuyon ama. Bak şuan hangi romdaysan onda kal. 2 günde bir rom atıyon. Bi romda kal tel azcık rahatlasın bence