Ultraslan8
Üye
Sansungw53 sen s5 romundamisinwipe islemlerini yaptin mi hic birsey yapamazsan 4. 4. 2 yeniden kur
Sansungw53 sen s5 romundamisinwipe islemlerini yaptin mi hic birsey yapamazsan 4. 4. 2 yeniden kur
S5 lolipopda sarj nasil stocka goreArkadaslar
3 gundur S5 lollipop romu kullaniyorum herseyi calisiyir sarzi fena degil
1080 p video oynatma sorunu yok
Dedigim gibi butun uygulamalar calisir durumda yanliz birkaz uygulama ing ama ben onlari tr yaptim.
Kurulumuna gelince orikinal 4. 4. 2 rom kurulu olsun deniliyor ama ben S5 ploiki v3. 7 romunda gecis yaptim
Recovery modunda
Wipe data cache
Advanted sonra storeden format/data format/ sistem hepsini temizledim hatta bellek sdcard i bile formaladim sdcard1 degil
Sonra normal rom yukler gibi yukledim
Ben romu daha oncede yuklemistim birkac hata vermisti boylelikle kurarak hic hata vermedi
O romun linkini atarmisinS5 Lollipop port 1. 1 deyim gayet iyi akici antutu ya inanmam ama 20867 puan aldi
Soyle diyeyim sana aksam 18:30 cikardim sarzdan telefon elimimden hic dusmedi isim telefonla cunku net hep acik gorusme yaptim whatsaptan cok yazistim faceye girdim top elevenda macimi oynadim sarz an itibariyla %47S5 lolipopda sarj nasil stocka gore
Cok iyi sen suan kullandigin o romun linkini atarmisinSoyle diyeyim sana aksam 18:30 cikardim sarzdan telefon elimimden hic dusmedi isim telefonla cunku net hep acik gorusme yaptim whatsaptan cok yazistim faceye girdim top elevenda macimi oynadim sarz an itibariyla %47
Evet o
Bu yani dimi
Sen hamgi uygulamalari kaldirdin buraya yazarmisin zahmet olacakta birazEvet o

Nasi yani full secenegi neye basicam ordaKurarken fu ll secip kur tamam mi ozel yukleme yapma tekrar diyorum recoveryden butun islemleri yap
tamamdır saolasın bide hangi uygulamaları kaldırdıın onuda söylersen çok süper olcak şuan rom iniyoDokunmatik ekranda kuruluma devam edeceksin orda yanlis hatirlamiyorsam custom u secme fu ll sec devam et