Evet bi sorun mu var. Şimdi uyut widget ini yerleştir ana ekrana tıkla uyutsun. Bu günde 5.52 saat süre aldımGreenifide uygulamalari uyuturken hizlica ayarlara girip biseyi kapatiyo cikiyo her uyuttugumda boylemi olcak![]()
hayır olmaz. Ne olacak herşeyi sorun etme kardeşim ya herşey 4 4 lük olamaz zatenAma uyut diince ayarlardaki o uygulamanin icerigine gidiyo durmaya zorla butonuna tikliyo kendiliginden bu olmasa mesela direk biyere girmeden uyutsa olmazmi
nasıl şarj var ya benim sadece şarjla ilgili sıkıntım var görsellikle sıkıntım yok benim derdim şarjstockun neyi kötü söyle bi bana görsselik var. Hız var şarj var. Sen telefonu kullanmayı yönetmyi bilmiyorsun afedersin de
6 saat ekran süresi aldım ?? kalibreyi yanlş yaptın veya başka bir sorun var romda sorun yok !nasıl şarj var ya benim sadece şarjla ilgili sıkıntım var görsellikle sıkıntım yok benim derdim şarj
kalibreyi yanlış yapmam imkansız ne dediysen onu yaptım zaten stockda şarjın ii olacağını kimse beklemesin bendede bi umut vardı ama yok artık yinede stockta kalmayı denicem6 saat ekran süresi aldım ?? kalibreyi yanlş yaptın veya başka bir sorun var romda sorun yok !
şarjın iyi olacağını ben düşünüyorum. Ve uyguluyorum. 6 Saatden fazla ekran sresi alıyorum hep. Kullanmayı ve yönetmeyi bilmiyorsunkalibreyi yanlış yapmam imkansız ne dediysen onu yaptım zaten stockda şarjın ii olacağını kimse beklemesin bendede bi umut vardı ama yok artık yinede stockta kalmayı denicem
ben fazla telefonla oynayan birisi deilim nası kullanmayı bilmiyorum şarjı yapamıyorum ne denediysem olmuyo bi türlü greenifiyde fayda etmedi gerçektenşarjın iyi olacağını ben düşünüyorum. Ve uyguluyorum. 6 Saatden fazla ekran sresi alıyorum hep. Kullanmayı ve yönetmeyi bilmiyorsun
sen facebook messenger vb uygulama varsa alamassın. Samsung uygulamalarını devre dışı bırakmadıysan alamassın. Bunları yap öyle gel. Facebooka tarayıcıdan gir uygulaması çok şarj yiyor. Dediklerimi yap olmassa bataryanda sorun var. Ayrıca rusya kitkat ilk sürüm yüklicektin. Son sürüm kötü şarjıben fazla telefonla oynayan birisi deilim nası kullanmayı bilmiyorum şarjı yapamıyorum ne denediysem olmuyo bi türlü greenifiyde fayda etmedi gerçekten
samsung uygulamaları devre dışı zaten facebook messengerden dolayı olabilir haklısınsen facebook messenger vb uygulama varsa alamassın. Samsung uygulamalarını devre dışı bırakmadıysan alamassın. Bunları yap öyle gel. Facebooka tarayıcıdan gir uygulaması çok şarj yiyor. Dediklerimi yap olmassa bataryanda sorun var. Ayrıca rusya kitkat ilk sürüm yüklicektin. Son sürüm kötü şarjı
baştan yanlış yapmışsın. Facebook messenger kaldır çabuk. Chrome de kullanma uc browser felan indir onlardan girsamsung uygulamaları devre dışı zaten facebook messengerden dolayı olabilir haklısın
Tekrar bu roma mı geçceksin sorun ne anlamıyorumki bende tıkır tıkır çalışıyorBu romu kullanan varmi hala
Yok sadece soruyorum yaniTekrar bu roma mı geçceksin sorun ne anlamıyorumki bende tıkır tıkır çalışıyor
wipe islemlerini yaptin mi hic birsey yapamazsan 4. 4. 2 yeniden kurarkadaşlar ben 4 ay önce 4.4.2 Rus sürümünü attım ilk iki üç gün şarjı az gitti ama sonradan şarj sıkıntısı kalktı ortadan.
sabah 7:30 da şarjdan çekiyorum İnternet kapalıyken akşam 17:00'da %75'e düşüyor. (gün içinde çok sık kullanmazsam sadece mesajlaşma var). İnternet açıkken de %55-%60 arası oluyor. Ancak benim sıkıntım şu geçenlerde s5 kamera diye bişi attım kamera hata vermeye başladı. Bide recovery moda alamıyorum telefonu. ilk açtığımda recovery simgesi çıkıyor fakat kahverengi bi ekran gelip kalıyor. daha sonra bataryayı çıkartıp takınca ancak açılıyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim