Ekran fotolarindan atarmisin bikac taneEskiyor. Normale mi dönüyor yoksa. Aman ya sakın. Ciddi misin ya [emoji3]
nası rom iyimi beyler
@qradyant Halim abi dediğin tuttu 2 gün sonra mal oldu stokkendi kendine birden tak diye yüzde 2-3 şarj iniyo
@qradyant halim abi ve beyler, şu linkteki romu kurdum. S5 mini rom bi nevi. Hiç kasmıyor gram kasma yok. Çoklu pencere var. Videoda s5 rom gibi çok az kasıyor. S5 Rom bende baya kasıyordu. Bu bi nevi s5 mini rom oldugu için kasmıyor. Optik okuyucu ,çoklu pencere, elle ekran görüntüsü alma vb. İsterseniz deniye bilirsiniz. Direk link vereyim. Cwm den flaslayacaksınız. Denemenizi tavsiye ediyorum
Yandex linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google drive linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

S5 rom ile görüntüsü aynı. Güvenlik ayarlarına girilebiliyırEkran fotolarindan atarmisin bikac tane![]()
Sarj konusu nasil iyimi yaniS5 rom ile görüntüsü aynı. Güvenlik ayarlarına girilebiliyır
İyide bir sorun çıktı. Cihaz hakkında, durum girdikten sonra imei gitti. Cm 10 döndüm stabil olan sürüme. İmei gitmeseydi iyiydiSarj konusu nasil iyimi yani
peki klavye stockmuydu s5 miydiİyide bir sorun çıktı. Cihaz hakkında, durum girdikten sonra imei gitti. Cm 10 döndüm stabil olan sürüme. İmei gitmeseydi iyiydi
Hahah, en kullanisli stok suan dimipeki klavye stockmuydu s5 miydi
statusbardaki simgelerin sinyal simgesi sol tarafda wifi sol tarafda pil sağ tarafta hhepsi bi yanda nasıl yapıcam karışmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızböyle oldu nasıl düzeltirim ya
yada stocka geri döndüm ben ya

Sen bunu kullaniyosan bikac ekran goruntusu atarmisin ona gore kurucam bu arada upsm varmiArkadaşlar s5 lolipop port v1.1 yükleyip deneyebilirsiniz gayet başarılı bir rom .
V1.0 göre hataların çoğu giderilmiş tek sıkıntısı şarjı 3.2 sürümünden biraz daha fazla harcaması onunda önüne geçmek için titanium backup kurup kullanmayacağınız uygulamaları kaldırıp fazla ram yükünden kurtulup şarj konusunda daha verimli olabilir.
İncelemek için link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirmek için link
eyw klavye s5 klavyesimi yoksa stockmuBaşlıca özellikleri:
Multi window
Toolbox
Tek elle kullanım
Şeffaf bildirim ekranı
Açılır pencere
Yeni temelar
Yüklemede seçmeli ininstaller (aroma ininstaller)
Ayrıca 3.2 sürümündeki video kasma ve görev yöneticisine geç girme sıkıntısı ortadan kaldırılmış.
Bu özellikler 3.2 sürümüne göre ek yenilikler .
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Klavyede sorun yokSamsung klavye sorunlu olduğu için kaldırılmış yükleme yaparken z klavyeyi yüklemeyi unutma. Ben google klavye kullanıyorum daha kullanışlı geliyor .
İndirmek istersen link altta.
Evet şarjı fazla tüketiyor ama gel görki görsellik e ek özellikler olduğundan ve en önemlisi video oynatma da sıkıntı yasatmadigindan dolayı tercih ettim.Baleria o lollipop port rom begenmedim. Surumude 4.4.2 zaten. yuklemeye gerek yok bence. Hem de sarj fazla gidiomus
Evet kaldıra bilirsin alt daki xposet modülünü indir uygulamayı aç disable yap .Burdaki s finder quick connect yazisini nasil kaldiririm ??
Bende hep sorunluydu Samsung klavye durduruldu hatası alıyordum sen şuan ne kullanıyorsun ?Klavyede sorun yok
saol sana klavyenin fotosunu atcamna göre bakarsınEvet şarjı fazla tüketiyor ama gel görki görsellik e ek özellikler olduğundan ve en önemlisi video oynatma da sıkıntı yasatmadigindan dolayı tercih ettim.
Evet kaldıra bilirsin alt daki xposet modülünü indir uygulamayı aç disable yap .
Biraz araştırma yapıp kalıcı yöntem varmı bakacam xposet modül aktif olmadığında geri geliyor .
Bende hep sorunluydu Samsung klavye durduruldu hatası alıyordum sen şuan ne kullanıyorsun ?
Eğer samsung klavye kullaniyorsan upload edermisin ?
Kulaklık takıldığında bu şekilde görürsün istiyorsan bu dosyayı indir.

Ultraslan, rom nasıl gidiyor. Şarj vs foto atarmısın.