Normal indirdim kardes boyle sorumu olurNasil indirdin anlatirmisin
Sen cm 12 kullaniyorsun v3,2 cikali bir hafta olmadi sen bu arada cm 12 kulkaniyordun otadan da guncelleme ciktiktan 3gun sonra iner sen ne ara indirdin onu cizemedim3.2 bende otadan ınmıstı
Hayır. Bılmeden konusuyorsun. Stok yuklu susnSen cm 12 kullaniyorsun v3,2 cikali bir hafta olmadi sen bu arada cm 12 kulkaniyordun otadan da guncelleme ciktiktan 3gun sonra iner sen ne ara indirdin onu cizemedim
Su andan bahsetmiyorum sen kac gundur cm 12 kullanmiyormusun yazdiklarin cm 12 sayfasinda bu sayfayada pil resimleri atip duruyordun diyorum ki rc3,2 cikali bir hafta olmadi sen cm 12 kullanirken nasil otadan indirdin rc3,2 indirdin ota su an bile guncelleme gelmemistir insanlari dogru yonlendir.Hayır. Bılmeden konusuyorsun. Stok yuklu susn
Dostum. Ben 2 hafta once bu romu ındırım. Kurdum. Otaya bı bakım dedım. Guncelleme gelmıs. Bende kurdum. 1 hafta felan olmadı kardes. Cok bılmeden konusuonSu andan bahsetmiyorum sen kac gundur cm 12 kullanmiyormusun yazdiklarin cm 12 sayfasinda bu sayfayada pil resimleri atip duruyordun diyorum ki rc3,2 cikali bir hafta olmadi sen cm 12 kullanirken nasil otadan indirdin rc3,2 indirdin ota su an bile guncelleme gelmemistir insanlari dogru yonlendir.
Hatta yazdiklarini okuyunca en son rc 2 yuklemis ondan sonra cm 12 ye donus yapmissin o zamandan beri cm 12 kullanip cok memnun oldugunu soyluyorsun yani rc 3,2 ciktiginda sen cm 12 yi ovup kullaniyorsun sana basit soru sordum cm 12 khllanirken nasil otadan rc3,2 indirdin? Anlatirmisin bize merak ettim.
Bılıp bılmeden konusmayın. Rc3.2 cıkalı cok oluyor.Sakin beyler ya
Bilip bilmeden konusmuyoru bi bu romu savunuyon bi cm12yi senide biz anlamadikBılıp bılmeden konusmayın. Rc3.2 cıkalı cok oluyor.
Saf mısınız. Ben savunmuyorum. Bak olay su. Ben 2 hafta once bu romu yukledım v3ü sonra otaya guncelleme gelmıstı. Yukledım. O da 3.2 ıdı. Ne savunması ya safmısınızBilip bilmeden konusmuyoru bi bu romu savunuyon bi cm12yi senide biz anlamadik
Kardes agzini topla saf filan yoksa senin icin kotu olur ban yiyebilirsinSaf mısınız. Ben savunmuyorum. Bak olay su. Ben 2 hafta once bu romu yukledım v3ü sonra otaya guncelleme gelmıstı. Yukledım. O da 3.2 ıdı. Ne savunması ya safmısınız
Kardes. Olayı anlatıorum. Romu savunuyo dıyosunuz ne bu pekı. Tovbe Yarabbi yaKardes agzini topla saf filan yoksa senin icin kotu olur ban yiyebilirsin
Bulamassın. Cunku Otaya geldı. Ama neden ındırmıyor kı. Ben hemen ındır demıstım ındırmıstı. Reboot and ınstall dedm ındrdkten sonra oto. Cwm de kurup acılmıstı. Ilgıncneyse moral bozmaya gerek yok şimdi 3.2 versiyon linkini bulabilecek varmı
neyse moral bozmaya gerek yok şimdi 3.2 versiyon linkini bulabilecek varmı
çok ssaol kardeşim bekliyorumKardeş elimde var ama evde PC de Şuan iş deyim gece 01:00 gibi mega ya upload yaparım benden önce linki veren olmazsa.
Saygılar.
3.2 sürümü ATO ya geldi doğru ama i9190 da değişen tek şey secsettings.apkBulamassın. Cunku Otaya geldı. Ama neden ındırmıyor kı. Ben hemen ındır demıstım ındırmıstı. Reboot and ınstall dedm ındrdkten sonra oto. Cwm de kurup acılmıstı. Ilgınc
hım nası değişiklik secsettings ne gibi yani3.2 sürümü ATO ya geldi doğru ama i9190 da değişen tek şey secsettings.apk