Samsungw_53
Üye
Ben bu telefonda ne stock romda kasma yasadim ne cm 12 de. 1.5 ram 1.75 cift islemci niye kasar ( oyun delisi degilim oynadigim oyunlar,temple run 1.2 okey plus, subwey,) bu oyunlarda gram kasma yok. Bu oyunlarda kasma var diyen ya yalan diyor yada rom kurarken biseyi atliyor anlamadim.
Cm 12 kullandim cok yeni ve cok hatalari var ayrica ozellik bakimindan kisitli gorselligi sifir hem bildirim cekmecssi olsun hemde ayarlar bolumu stock rom bile daha gorsel. Sunu diyorum stck romda kalacaksaniz kalin saygi duyarim sadece root yaparsiniz mukemmel olur. Yok sayet rom kurmak istiyorsaniz bu romu gorselliginden hizindan stabilitesinden dolayi tasviye ederim..
Cm 12 kullandim cok yeni ve cok hatalari var ayrica ozellik bakimindan kisitli gorselligi sifir hem bildirim cekmecssi olsun hemde ayarlar bolumu stock rom bile daha gorsel. Sunu diyorum stck romda kalacaksaniz kalin saygi duyarim sadece root yaparsiniz mukemmel olur. Yok sayet rom kurmak istiyorsaniz bu romu gorselliginden hizindan stabilitesinden dolayi tasviye ederim..
Paylaştığım S5 romu ise baş tacımdır ama cihazımda bazi aksaklıklar oldu tabi V2 versiyonunda öyleydi. Şuan v3 ü denemedim.