Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Ben bu telefonda ne stock romda kasma yasadim ne cm 12 de. 1.5 ram 1.75 cift islemci niye kasar ( oyun delisi degilim oynadigim oyunlar,temple run 1.2 okey plus, subwey,) bu oyunlarda gram kasma yok. Bu oyunlarda kasma var diyen ya yalan diyor yada rom kurarken biseyi atliyor anlamadim.
Cm 12 kullandim cok yeni ve cok hatalari var ayrica ozellik bakimindan kisitli gorselligi sifir hem bildirim cekmecssi olsun hemde ayarlar bolumu stock rom bile daha gorsel. Sunu diyorum stck romda kalacaksaniz kalin saygi duyarim sadece root yaparsiniz mukemmel olur. Yok sayet rom kurmak istiyorsaniz bu romu gorselliginden hizindan stabilitesinden dolayi tasviye ederim..

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8 ve qradyant

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben bu telefonda ne stock romda kasma yasadim ne cm 12 de. 1.5 ram 1.75 cift islemci niye kasar ( oyun delisi degilim oynadigim oyunlar,temple run 1.2 okey plus, subwey,) bu oyunlarda gram kasma yok. Bu oyunlarda kasma var diyen ya yalan diyor yada rom kurarken biseyi atliyor anlamadim.
Cm 12 kullandim cok yeni ve cok hatalari var ayrica ozellik bakimindan kisitli gorselligi sifir hem bildirim cekmecssi olsun hemde ayarlar bolumu stock rom bile daha gorsel. Sunu diyorum stck romda kalacaksaniz kalin saygi duyarim sadece root yaparsiniz mukemmel olur. Yok sayet rom kurmak istiyorsaniz bu romu gorselliginden hizindan stabilitesinden dolayi tasviye ederim..
Hocam. O romda nete girerken bile kasıyodu. Simdi varmı bide şarj durumunu merak ediyorum. Siz pil bölümüne girip ordaki ekrana tiklayıp, görüntüyü atarmısınız

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Eksiksiz aynı fikirleri paylaşıyoruz. Rootlu Stock rom diye diye dilimde tüy bitti :) Paylaştığım S5 romu ise baş tacımdır ama cihazımda bazi aksaklıklar oldu tabi V2 versiyonunda öyleydi. Şuan v3 ü denemedim.

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Eksiksiz aynı fikirleri paylaşıyoruz. Rootlu Stock rom diye diye dilimde tüy bitti :) Paylaştığım S5 romu ise baş tacımdır ama cihazımda bazi aksaklıklar oldu tabi V2 versiyonunda öyleydi. Şuan v3 ü denemedim.
Abi rootlu stock varda birseye yaramiyo [emoji3]

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
Halim abi bu romu yuklesene bı bende iniyo 66 da ama yukleyıp yuklememek arasında kaldım

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
V3 u denemeni tasviye ederim. Benimde dilimde tuy bitti gorsellik olarak hiz olarak bu romun ustune tanimam sarzi bana 1,5 gun cok rahat gidiyor hemde 3g dsvamli acik en guzeli stock rom tadi var
Avuc ici ile ekran goruntusu alabiliyorsun :))
Rc3.1 hatasini soylim kuranlar sonra bana soylenmesin
Bende ilk kurulumda Galeri,kamera,video player,samsung muzik kurulmadi onlari manuel olarak kurdum. (Ama sizde cikabilir cikmazsa yardimci oluruz) birde gelen giden arama ve arama ayarlari ing ama ben apk dosyasini tr ye cevirdim yukarki mesajlari inceleyebilirsiniz. Birde 1080 p video dyrarak oynuyor ama mx player kullandigim icin sorun yok birde etkin uygulamalar widgeti gec aciliyor bende.
Onun disinda bircok ozellljgi aktif muzik player in sesi cok daha iyi vs
artik gorselligini hizini stabiletisjni soylemekten kina geldi bana.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Buyur kardeşim bu işini görecektir .
Arama ayarları ve gelen giden arama ekranı yani ıncallu türkçe olacak.
Birde kulaklık takılınca bildirim ekranında kulaklık simgesi ve önerilen uygulamalar çıkmıyordu bu sorununda çözümü olacak apk zip dosyasının içinde .
Son olarak gelen ve giden arama ekranı 3 aşamalı renk olarak ayarladım kesinlikle beyeneceksin.

Yüklemek için cwm kullanın yada zip dosyasının içindeki apk dosyalarını orjinaliyle değiştirin .
İ9190 rc3.2 sürümünde denenmiştir.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Bunu indirip cwmdenmi flasliycaz

baskahmet

baskahmet

Üye
V3 u denemeni tasviye ederim. Benimde dilimde tuy bitti gorsellik olarak hiz olarak bu romun ustune tanimam sarzi bana 1,5 gun cok rahat gidiyor hemde 3g dsvamli acik en guzeli stock rom tadi var
Avuc ici ile ekran goruntusu alabiliyorsun :))
Rc3.1 hatasini soylim kuranlar sonra bana soylenmesin
Bende ilk kurulumda Galeri,kamera,video player,samsung muzik kurulmadi onlari manuel olarak kurdum. (Ama sizde cikabilir cikmazsa yardimci oluruz) birde gelen giden arama ve arama ayarlari ing ama ben apk dosyasini tr ye cevirdim yukarki mesajlari inceleyebilirsiniz. Birde 1080 p video dyrarak oynuyor ama mx player kullandigim icin sorun yok birde etkin uygulamalar widgeti gec aciliyor bende.
Onun disinda bircok ozellljgi aktif muzik player in sesi cok daha iyi vs
artik gorselligini hizini stabiletisjni soylemekten kina geldi bana.
Avuc ile e. G. Alma varmı yav yuh

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadaslar bu romun suanki en son yayinlanan surumunu atarmisiniz lutfen

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Sadece yukleyip kullaniyomuyuz okadarmi

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
3,2 otadan inmiyor internette bulamadim v3,1 bendeki sayet 3,2 linki bulan olursa lutfen paylasir mi ?

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Aynen bulan olursa paylassin ya :(

Üst Alt