baskahmet
Üye
Bi ekran goruntusu atsana ekran sarj vsVala suanlik iyiyim ilerleyen zamanda bakcaz![]()
Bi ekran goruntusu atsana ekran sarj vsVala suanlik iyiyim ilerleyen zamanda bakcaz![]()
Bi ekran goruntusu atsana ekran sarj vs
Burdamisin dostum. Cevabi vereyim. Neden bu romdasin diyosun. Al sana kaliteli cevap. Daha 12 sarj var. 30 u gecer
Neden bu romdasin sorusunun cevabj bu kardesYani bu 5 saat filan ne anlama geliyo tam olarakUltraslan son durum da bu. İste neden bu romdasin sorusunun kesin cevabi
5 saat 47 dk telefonun ekrani acik kalmis oyle sarjin bitmis demek. Yani bekleme suresi degilde bu sure onemli. O sende en fazla 3 saat s5 romda. Bende 6 saate yakinYani bu 5 saat filan ne anlama geliyo tam olarak

Ilk versiyonlarda yine 1080p problemi vardı ama arama ayarları Türkçeydi. Demek ki v3 sürümünde fazla bir değişiklik olmamış.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu resme bak sinra telini kapat ac
Dediklerimi yaparsan arama ayari tr olacak sonra gelen ve giden cagrilarin turkce olacak
Bu arada rom stabil daha hata yok desigim gibi 1080 p video oynatmada sikinti var kendi video uygulamasinda mxplayer ile sorun ortadan kalkiyor.
Diger tasviyem nova launcher kullanmaniz..
aynenIlk versiyonlarda yine 1080p problemi vardı ama arama ayarları Türkçeydi. Demek ki v3 sürümünde fazla bir değişiklik olmamış.
Bir aydır stock romdayım, önceden bu romu kullanıyordum ama romun son hali gelene kadar beklemedeyim.
Belki şarj ve ram yönünden verimli değildir ama kullanışlı ve estetik bir rom.
abi ne zamandır yoktun özlettin kendiniIlk versiyonlarda yine 1080p problemi vardı ama arama ayarları Türkçeydi. Demek ki v3 sürümünde fazla bir değişiklik olmamış.
Bir aydır stock romdayım, önceden bu romu kullanıyordum ama romun son hali gelene kadar beklemedeyim.
Belki şarj ve ram yönünden verimli değildir ama kullanışlı ve estetik bir rom.

Eyvallah kardeşimabi ne zamandır yoktun özlettin kendini![]()
en son rom attığımda tapatalkı yüklememiştim. Öyle de kaldı bugün bi bakayım dedim 
cm 12 şu anda harika bi rom oldu. Yüklesene ya 6 saat ekran süresi aldım romda rekorEyvallah kardeşimen son rom attığımda tapatalkı yüklememiştim. Öyle de kaldı bugün bi bakayım dedim
![]()

Rom atıp tekrar uğraşmaya o kadar eriniyorum ki anlatamamcm 12 şu anda harika bi rom oldu. Yüklesene ya 6 saat ekran süresi aldım romda rekor![]()
Şuan ki stock rom da iyi sayılmaz çünkü olur olmadık zamanda şarjda ani düşüşler yaşıyorum; lakin eriniyorum [emoji6]stock rom kitkat benim telefonda etkisi. Şarj ortanın aşağısı. Performans iyi. ama romda telefon baya ısınıyo. Fazla ram kullanıyo. Cm 12 sabit sürümde kalacam. Rom atmıyacam ve bu sürüm çok güzel 6 saat ekran süresi nedir yaRom atıp tekrar uğraşmaya o kadar eriniyorum ki anlatamamŞuan ki stock rom da iyi sayılmaz çünkü olur olmadık zamanda şarjda ani düşüşler yaşıyorum; lakin eriniyorum [emoji6]

sen bekleme süresini diyorsun. en fazla 3 saat ekran süresi alırsın. Ben lollipopta 1 gün bekleme ve 6 saat ekran süresi aldım. Senin beklemen daha çok olabilir ama ekran süresinde yani ekran açıkken lollipopu geçemessinvalla bernde ne ısınma var nede şarj sorunu çok güzel
Arama ayarlarini nasi turkce yaparim anlatirmisin @Samsungw_53
O rom bende fena kasıyordu. O sorun varmı. Ekran kullanım suresi vs nasıl. Ekrana tıklayıp, ordaki resmi atarmısınızBu romu 5 gundur kullaniyorum daha bir hatasini gormedim evet ram 800 kusurde stcok romda ayni greenfy ile otomatik uyutuyorum zaten gorselligi cok iyi sarzinida sevdim ama ayarlarini iyi yapmak lazim azcik telefondan romdan anlamak lazim ben ince ayarlari yaptim desigim gibi gayet kullanisli. Cogu zamsung uygulamarini kaldirdim ayrica telimde olmasini istemedugim yada kullanmadigim uygulamalarida kaldirdim ram temizleye baaincada manuel olarak 580 lere kadar jniyor ama ortalama kullanimi 800.
Sinuc olarak gorsellik stabilite hiz ariyorsaniz tasviyemdir.