Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Eyv. Bu rom kesmez beni. Yinede sagolasin

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
O.d. :)

baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Ultraslan son durum da bu. İste neden bu romdasin sorusunun kesin cevabi

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Yani bu 5 saat filan ne anlama geliyo tam olarak
5 saat 47 dk telefonun ekrani acik kalmis oyle sarjin bitmis demek. Yani bekleme suresi degilde bu sure onemli. O sende en fazla 3 saat s5 romda. Bende 6 saate yakin :D

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi

Bu resme bak sinra telini kapat ac
Dediklerimi yaparsan arama ayari tr olacak sonra gelen ve giden cagrilarin turkce olacak
Bu arada rom stabil daha hata yok desigim gibi 1080 p video oynatmada sikinti var kendi video uygulamasinda mxplayer ile sorun ortadan kalkiyor.
Diger tasviyem nova launcher kullanmaniz..
Ilk versiyonlarda yine 1080p problemi vardı ama arama ayarları Türkçeydi. Demek ki v3 sürümünde fazla bir değişiklik olmamış.
Bir aydır stock romdayım, önceden bu romu kullanıyordum ama romun son hali gelene kadar beklemedeyim.

Belki şarj ve ram yönünden verimli değildir ama kullanışlı ve estetik bir rom.

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ilk versiyonlarda yine 1080p problemi vardı ama arama ayarları Türkçeydi. Demek ki v3 sürümünde fazla bir değişiklik olmamış.
Bir aydır stock romdayım, önceden bu romu kullanıyordum ama romun son hali gelene kadar beklemedeyim.

aynen

• Beğen
Tepkiler: qradyant
baskahmet

baskahmet

Üye

abi ne zamandır yoktun özlettin kendini :D

• Beğen
Tepkiler: qradyant ve Ultraslan8
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Eyvallah kardeşim :) en son rom attığımda tapatalkı yüklememiştim. Öyle de kaldı bugün bi bakayım dedim :)
cm 12 şu anda harika bi rom oldu. Yüklesene ya 6 saat ekran süresi aldım romda rekor :D

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
cm 12 şu anda harika bi rom oldu. Yüklesene ya 6 saat ekran süresi aldım romda rekor :D
Rom atıp tekrar uğraşmaya o kadar eriniyorum ki anlatamam :) Şuan ki stock rom da iyi sayılmaz çünkü olur olmadık zamanda şarjda ani düşüşler yaşıyorum; lakin eriniyorum [emoji6]

baskahmet

baskahmet

Üye
Rom atıp tekrar uğraşmaya o kadar eriniyorum ki anlatamam :) Şuan ki stock rom da iyi sayılmaz çünkü olur olmadık zamanda şarjda ani düşüşler yaşıyorum; lakin eriniyorum [emoji6]
stock rom kitkat benim telefonda etkisi. Şarj ortanın aşağısı. Performans iyi. ama romda telefon baya ısınıyo. Fazla ram kullanıyo. Cm 12 sabit sürümde kalacam. Rom atmıyacam ve bu sürüm çok güzel 6 saat ekran süresi nedir ya :)

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
valla bernde ne ısınma var nede şarj sorunu çok güzel

baskahmet

baskahmet

Üye
valla bernde ne ısınma var nede şarj sorunu çok güzel
sen bekleme süresini diyorsun. en fazla 3 saat ekran süresi alırsın. Ben lollipopta 1 gün bekleme ve 6 saat ekran süresi aldım. Senin beklemen daha çok olabilir ama ekran süresinde yani ekran açıkken lollipopu geçemessin

• Beğen

baleria

Üye
Arama ayarlarini nasi turkce yaparim anlatirmisin @Samsungw_53

Buyur kardeşim bu işini görecektir .
Arama ayarları ve gelen giden arama ekranı yani ıncallu türkçe olacak.
Birde kulaklık takılınca bildirim ekranında kulaklık simgesi ve önerilen uygulamalar çıkmıyordu bu sorununda çözümü olacak apk zip dosyasının içinde .
Son olarak gelen ve giden arama ekranı 3 aşamalı renk olarak ayarladım kesinlikle beyeneceksin.

Yüklemek için cwm kullanın yada zip dosyasının içindeki apk dosyalarını orjinaliyle değiştirin .
İ9190 rc3.2 sürümünde denenmiştir.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Bu romu 5 gundur kullaniyorum daha bir hatasini gormedim evet ram 800 kusurde stcok romda ayni greenfy ile otomatik uyutuyorum zaten gorselligi cok iyi sarzinida sevdim ama ayarlarini iyi yapmak lazim azcik telefondan romdan anlamak lazim ben ince ayarlari yaptim desigim gibi gayet kullanisli. Cogu zamsung uygulamarini kaldirdim ayrica telimde olmasini istemedugim yada kullanmadigim uygulamalarida kaldirdim ram temizleye baaincada manuel olarak 580 lere kadar jniyor ama ortalama kullanimi 800.
Sinuc olarak gorsellik stabilite hiz ariyorsaniz tasviyemdir.

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Bu romu 5 gundur kullaniyorum daha bir hatasini gormedim evet ram 800 kusurde stcok romda ayni greenfy ile otomatik uyutuyorum zaten gorselligi cok iyi sarzinida sevdim ama ayarlarini iyi yapmak lazim azcik telefondan romdan anlamak lazim ben ince ayarlari yaptim desigim gibi gayet kullanisli. Cogu zamsung uygulamarini kaldirdim ayrica telimde olmasini istemedugim yada kullanmadigim uygulamalarida kaldirdim ram temizleye baaincada manuel olarak 580 lere kadar jniyor ama ortalama kullanimi 800.
Sinuc olarak gorsellik stabilite hiz ariyorsaniz tasviyemdir.
O rom bende fena kasıyordu. O sorun varmı. Ekran kullanım suresi vs nasıl. Ekrana tıklayıp, ordaki resmi atarmısınız

Üst Alt