Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
apkeditor yardımıyla yapabilirsin forumda var araştırırsan bulursun..

yukardaki çevirdiğim apk dosyasını sistem/priv-app klasorune yardımcı editor yardımıyla kopyala izinlerini ver yani permissions ayarını yap telini kapat aç arama ayarları tr olacak ayrıca gelen giden aramaların tr olacak
link bu

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

baskahmet

baskahmet

Üye
5-6 sayfa once bu romu ovuyordun simdi kotulemeye basladin cm 12 yi bende kullandim tirt cikti goruntu sifir cm12 bu rom stock rom tadi verip stabil rom telefinuna iphone ozentisi yapiyonda neden iphone almadin. Sen ne istedigini bilmiyorsun.
bu romu kuaracak arkadaslar gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz stick rom tadinda hata vermedi daha dedigim gibi arama ayarlari ingilince idi onuda tr yaptim. Root briwser sayesinde
O rom eskiyor 2 gun kullandiktan sonra , bende eskidi. Ne istiyorum, hiz , sarj,performans. Hepsi cm12 de var..

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Gece 12.30 da sarjim %93du suan %87 super :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
apkeditor yardımıyla yapabilirsin forumda var araştırırsan bulursun..

yukardaki çevirdiğim apk dosyasını sistem/priv-app klasorune yardımcı editor yardımıyla kopyala izinlerini ver yani permissions ayarını yap telini kapat aç arama ayarları tr olacak ayrıca gelen giden aramaların tr olacak
link bu
Biraz daha detayli olursa iyi olcak hangi linki indircem :)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Ikinci linki indireceksin sec yazani ondan sonra indirdigin apk dosyasini sistem priv app klasorune at izinleri ver ok

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
apkyi atmaya calisirken bu hatayi aldim

• Beğen
Tepkiler: Samsungw_53
Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
apkyi atmaya calisirken bu hatayi aldim
Root browser dene sistem priv app deki apk yi sil indirdigini tasi sonra apkye uzun bas permissions ayarini yap teli kapat ac root browser ye root izni ver

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Root browser dene sistem priv app deki apk yi sil indirdigini tasi sonra apkye uzun bas permissions ayarini yap teli kapat ac root browser ye root izni ver
zaten root browser kulanıyorum
izin verilmiyo nasıl izin vercem
permissions ayyarlaması nasıl olcak
permission ayarlaması ne şekilde olcak

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Cihan rootlu degil mi

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Teldeyim sen ilk once apk dosyasini sistem priv app klasorune atman lazim atamuyirum dedin attiktan sinra attigin apk dosyasina uzun bas permissins goreceksin onu tikla sonra ayari yap

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Teldeyim sen ilk once apk dosyasini sistem priv app klasorune atman lazim atamuyirum dedin attiktan sinra attigin apk dosyasina uzun bas permissins goreceksin onu tikla sonra ayari yap
işte hepsini hallettim ama ayarı nasıl yapıcam ya hangilerini işaretlicem

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye

Bu resme bak sinra telini kapat ac
Dediklerimi yaparsan arama ayari tr olacak sonra gelen ve giden cagrilarin turkce olacak
Bu arada rom stabil daha hata yok desigim gibi 1080 p video oynatmada sikinti var kendi video uygulamasinda mxplayer ile sorun ortadan kalkiyor.
Diger tasviyem nova launcher kullanmaniz..

• Beğen
Tepkiler: qradyant ve Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
dediklerini yaptım olmadı ya :(

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
İice gitti tel :(

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Eksik bisey mi yaptin arama calisiyor mu simdi
Bak apk dosyani sil yada biyere kopyala verdigim linki indir sistem priv app klasorune at izini ver kapat ac telini
Bekle sakin daha cok karistirma ben sana iki dosyayida uoload edecem yoldayim ise gidiyorum

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Eksik bisey mi yaptin arama calisiyor mu simdi
Bak apk dosyani sil yada biyere kopyala verdigim linki indir sistem priv app klasorune at izini ver kapat ac telini
Bekle sakin daha cok karistirma ben sana iki dosyayida uoload edecem yoldayim ise gidiyorum
arama yapıyo ama meşgule aldığım halde kapanmıyo iice gitti ne zaman upload edersin :(

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye

Dostum bunuda indir yanliz bunu siatem app ye atip permissions ayarini yine ayni yap sadee app at priv app degil sknra kaoat ac telini

• Beğen

Üst Alt