baskahmet
Üye
Kardesim download mode al odinden stock rom yukleKARDEŞİM YÜKLEYECEMDE BENİM TELEFON AÇILMIYOR !
SAMSUNG GALAXY S4 MİNİ GT-I9190 yazısı geliyor sonra kapanıyor sonra tekrar açılıyor bu hep böyle devam ediyor
Kardesim download mode al odinden stock rom yukleKARDEŞİM YÜKLEYECEMDE BENİM TELEFON AÇILMIYOR !
SAMSUNG GALAXY S4 MİNİ GT-I9190 yazısı geliyor sonra kapanıyor sonra tekrar açılıyor bu hep böyle devam ediyor
Kardesim download mode al odinden stock rom yukle
Recovery gir wipe data ve wipe cache yap acilmasini bekle telin 5 dkOnuda denedim kardeşim
Türkiye romunu atıyorum odin ile fail hatası veriyor
Rusya romunu atıyorum tamam yüklüyor ama telefon açılmıyor...
Sadee samsung galaxy s4 mini fln yazısı ggeliyor ve kapanyor...
RC 3.1 Var kardeşim. Siteden indiriyorum şuan. Rc 3.1 indiriyor.arkadaşlar merhaba bu sabah s5 roomu kurdum...ama radyoyu açarken hata veriyor ve açılmıyor..işin ilginci bu sorun sadece bende mi var...
kendi soruma kendim cevap vereyim..benim yüklediğim rom rc 2 versiyonu imiş...şimdi rc 3,2 versiyonunu indiriyorum açıklama bölümünde radio fixed yazıyodu büyük ihtimal radyo sorunu çözüldü diyordu şimdi indirip bakıyorum......
Bu rom Sorunlu niye yükledinki. En iyisi cm 12v 3,2 yükledim radyo çalışıyor ama şimdide arama ekranından ve ayarlarda bazı menüler ingilizce kalmış...çözümü varmıdır...
hocam ilk başta 3.1 yükledim ota güncellemesi var dedi bende indirip yükledim...o zamanda ingilizceydi menünün bir kısmı..dediğniz cm 12 linkini verirmisiniz...
yok. Cm 12 lollipop 5.0 bir launcher var onu kuruyorsun bak şöyle oluyorpeki hocam bu cm12 s5 gibi mi yapıyo cihazı yoksa başka bi şekilmi veriyor..
lollipop + s5
ama gapps da lazımŞarj konusuna hiç girme şarjım 12 saat dayanıyor aktif kullanımda ayrıca şarj felan yani sorman ayıp ekran sürem 5 saati geçtiği bile oluyor.anla artık dostumdahamı stabil hocam bu cm12 yani sarjdır hızdır falan yani...
radyo var herşey tam bekle gapps da vereyimpeki senin verdiğin linte hepsi varmıdır. gerekli dosyalar falan.ben daha önce lg pradada denemiştim cm12 yi ama radyo siliniyordu...bu versiyonda radyo varmıki..ona göre geçiş yapayım...
bu kadar