Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
tamam ben bi kuruyum inşallah memnun kalırım
İlk basta cok iyi gelecek rom sana. Daha sonra hatalar ortaya ciktiginda bikacaksin. Bariz hatalari su , ram asiri kullaniyor birsey yapmasan bile 700 lerde. Cihaz ram kullanimindan dolayi biraz fazla isiniyor, haliyle sarj biraz erken bitiyor. Kur bakayim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
İlk basta cok iyi gelecek rom sana. Daha sonra hatalar ortaya ciktiginda bikacaksin. Bariz hatalari su , ram asiri kullaniyor birsey yapmasan bile 700 lerde. Cihaz ram kullanimindan dolayi biraz fazla isiniyor, haliyle sarj biraz erken bitiyor. Kur bakayim
tamam zaten gereksiz uygulamaları kaldırdığımda şarj sorununu düzeltirim

baskahmet

baskahmet

Üye
tamam zaten gereksiz uygulamaları kaldırdığımda şarj sorununu düzeltirim
Hadi bakalim. Kurulumda takildigin yer olursa sor recoveryden kendine bir pencere acip ordan kurylumu yapcak. Bu yuzden dedim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Hadi bakalim. Kurulumda takildigin yer olursa sor recoveryden kendine bir pencere acip ordan kurylumu yapcak. Bu yuzden dedim
tamam saol :)
klavye s5mi bunun
birisi s5 klavye atabilirmi y bu klavye stock klavye

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadaslar onemli bi sorum olcak ben google play hesabimi actim bikac adet benim fotom geldi o hesabimi acinca onlari sil secenegi yoktu nasi silerim acill :(

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar onemli bi sorum olcak ben google play hesabimi actim bikac adet benim fotom geldi o hesabimi acinca onlari sil secenegi yoktu nasi silerim acill :(
Onlar google picassa dan geliyor. Şu şekilde resimleri gizleyebilirsin;
AYARLAR》HESAPLAR》GOOGLE》MEVCUT HESAP》Buradan Picassa Senkronizasyonunu iptal et

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bu rom cok harika ya sarj performans olarak :)

• Beğen
Tepkiler: qradyant
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Sende bunumu kullaniyosun suan :)

nuhatd

nuhatd

Üye
KARDEŞİM YÜKLEYECEMDE BENİM TELEFON AÇILMIYOR !

SAMSUNG GALAXY S4 MİNİ GT-I9190 yazısı geliyor sonra kapanıyor sonra tekrar açılıyor bu hep böyle devam ediyor

Üst Alt