Ultraslan8
Üye
Tamam bu s5 rom cokmu kotu ya yuklemek istiyorum gorselligi harika :/Kardes s4 mini kitkat konusunda var 93 veya 94 de
Tamam bu s5 rom cokmu kotu ya yuklemek istiyorum gorselligi harika :/Kardes s4 mini kitkat konusunda var 93 veya 94 de
Cok kotu demedim hatalar var durduruldu hatasi ve sarji cok fazla gidiyor istersen yukle sana kalmisTamam bu s5 rom cokmu kotu ya yuklemek istiyorum gorselligi harika :/
Ultra guc tasarrufu modu yokmu bunda nasi cok gidiyo sarjCok kotu demedim hatalar var durduruldu hatasi ve sarji cok fazla gidiyor istersen yukle sana kalmis
Kardesim uspm kullanma bak nasi giduyo. Uspm sadece gece icin. Onda whatsapp felan kullanirsqn yine ayni gider sarjUltra guc tasarrufu modu yokmu bunda nasi cok gidiyo sarj
tamam ben bi kuruyum inşallah memnun kalırımKardesim uspm kullanma bak nasi giduyo. Uspm sadece gece icin. Onda whatsapp felan kullanirsqn yine ayni gider sarj
İlk basta cok iyi gelecek rom sana. Daha sonra hatalar ortaya ciktiginda bikacaksin. Bariz hatalari su , ram asiri kullaniyor birsey yapmasan bile 700 lerde. Cihaz ram kullanimindan dolayi biraz fazla isiniyor, haliyle sarj biraz erken bitiyor. Kur bakayimtamam ben bi kuruyum inşallah memnun kalırım
tamam zaten gereksiz uygulamaları kaldırdığımda şarj sorununu düzeltirimİlk basta cok iyi gelecek rom sana. Daha sonra hatalar ortaya ciktiginda bikacaksin. Bariz hatalari su , ram asiri kullaniyor birsey yapmasan bile 700 lerde. Cihaz ram kullanimindan dolayi biraz fazla isiniyor, haliyle sarj biraz erken bitiyor. Kur bakayim
Hadi bakalim. Kurulumda takildigin yer olursa sor recoveryden kendine bir pencere acip ordan kurylumu yapcak. Bu yuzden dedimtamam zaten gereksiz uygulamaları kaldırdığımda şarj sorununu düzeltirim
tamam saolHadi bakalim. Kurulumda takildigin yer olursa sor recoveryden kendine bir pencere acip ordan kurylumu yapcak. Bu yuzden dedim

S5 Klavye ekrana küçük gelirtamam saol
klavye s5mi bunun
birisi s5 klavye atabilirmi y bu klavye stock klavye

Sen yinede uygun s5 klavye varsa link atarmisinS5 Klavye ekrana küçük gelir
Normal standart klavye o

Onlar google picassa dan geliyor. Şu şekilde resimleri gizleyebilirsin;Arkadaslar onemli bi sorum olcak ben google play hesabimi actim bikac adet benim fotom geldi o hesabimi acinca onlari sil secenegi yoktu nasi silerim acill![]()
Beğenmene sevindim[emoji4]Bu rom cok harika ya sarj performans olarak![]()
Ben stock kullanıyorum her daimSende bunumu kullaniyosun suan![]()

stock bıktırdı artık ya bu çok güzelBen stock kullanıyorum her daim![]()