Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Abiler ben kingston 8 gb lik sd cart aldim memnunum ideal. Bu arada bu guncellenmis surum cok daha iyi mc4 indriyorum 1 mb de iniyor insallah yaparim

czary01

Üye
Uzerinde Class10 yazan hafıza kartından al. 16 gb idealdir bence. 64 gb i doldurmaya başlarsan telefon kasılır tahminen...
32 gb almayı dusnuyorum bencede 64 gb kasar class olanmı en hızlısı markası farketmıyor dımı 16 gb de yetmez bana yedek oyun falan atacam anca 32 lık yeter bana

• Beğen
Tepkiler: qradyant
baskahmet

baskahmet

Üye
32 gb almayı dusnuyorum bencede 64 gb kasar class olanmı en hızlısı markası farketmıyor dımı 16 gb de yetmez bana yedek oyun falan atacam anca 32 lık yeter bana
Foldermount ve rootun varsa sd cart al yoksa birseye yaramaz ::)

baskahmet

baskahmet

Üye
Foldermount ne aga ?
Oyunlarin data veya obb larini root yardimiyla sd carta tasimak... elle tasirsan acilmaz bu program gerekli. Kitkat kullaniyosan farkli xposed modulu yukleyip programi aktiflestirnen gerekir. Saygilar

czary01

Üye
Oyunlarin data veya obb larini root yardimiyla sd carta tasimak... elle tasirsan acilmaz bu program gerekli. Kitkat kullaniyosan farkli xposed modulu yukleyip programi aktiflestirnen gerekir. Saygilar
xposed var onu kurup foldermoont u aktıf edıp neyle tasıcez obb ye oyunları oyunları acmıyor

baskahmet

baskahmet

Üye
xposed var onu kurup foldermoont u aktıf edıp neyle tasıcez obb ye oyunları oyunları acmıyor
Secenkler uygulama listesi oedan isredgn uygulama tikla veri olustur de bildirim cubugunda tasima basarili dediginde tikla beyaz yeri yesil yap...

berk alican

Üye
Ultra guc tasarrufunu cyogenmoda cakamazmiyim sadece

berk alican

Üye
denicem inş bugün inerse ancak sadece ultra güç tasarrufunu sadece çarsak süper

baskahmet

baskahmet

Üye
denicem inş bugün inerse ancak sadece ultra güç tasarrufunu sadece çarsak süper
Megadan sorunsuz indirdim ve asphalt 8 ve muzk dinliyorum wifi felanda acik gayet normal sarj gidiyor u.g.tasarrufu da iyi gece uyurken koyucam...

baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaslar ultra guc tasarrufu baya iyi mobil veri veya wifi acilip WhatsApp ve Facebook kullanilabiliyor. Neredeyse hic sarj gitmiyor bu rom , guncellenmis haliyle harika olmus. Yukleyenler bi ultra guc tasarrufu acsin 2 saat beklesin bir de normal kullansin 2 saat beklesin , aradaki farki net goreceksiniz. Bu arada note 4 duvar kagidida var. Eksiklerine gelecek olursak , ram biraz fazla kullaniyor , video cekiminde hata var onun disinda sorun bu guncellenmis surum ile mukemmel ve stabil olmus. Bu romu yuklemek isteyen arkadaslarim yorumumu inceleyip kursun , kesin cevap bu , Saygilar...
Bu arada cwm den yukleme yaptigimiz icin rootu kendi yapiyor ayrica root explorer de kurulu geliyor. Romu yuklemek cok kolay , cwm den instaal tikladigimizda dokunmatik ekrandan devam edicek automatic installer sectiginizde ise kendisi kuruyor wipe data yapip. Ama kesinlikle bir yedeginiz stock romunuz cwm de yedek olaram bulunsun ki daha kolay olsun. Unutmadan rom yuklerken diger romun kalintilari kalir. Wipe data islemi yapiniz romdan once. Ek olarak da romda cocuk modu gibk s5 de bulunan uygulamalar sa bulunuyor. Soru sormak yerine bu metnimi 2 dakika zaman ayirip okusaniz hersey kabak gibi ortaya ciktiginj gorursunuz. Kolay gelsin
Buda bildirim cubugundan bir foto. Gonul rahatligiyla yukleyebilirsiniz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: berkayy154

berk alican

Üye
Arkadaslar ultra guc tasarrufu baya iyi mobil veri veya wifi acilip WhatsApp ve Facebook kullanilabiliyor. Neredeyse hic sarj gitmiyor bu rom , guncellenmis haliyle harika olmus. Yukleyenler bi ultra guc tasarrufu acsin 2 saat beklesin bir de normal kullansin 2 saat beklesin , aradaki farki net goreceksiniz. Bu arada note 4 duvar kagidida var. Eksiklerine gelecek olursak , ram biraz fazla kullaniyor , video cekiminde hata var onun disinda sorun bu guncellenmis surum ile mukemmel ve stabil olmus. Bu romu yuklemek isteyen arkadaslarim yorumumu inceleyip kursun , kesin cevap bu , Saygilar...
Bu arada cwm den yukleme yaptigimiz icin rootu kendi yapiyor ayrica root explorer de kurulu geliyor. Romu yuklemek cok kolay , cwm den instaal tikladigimizda dokunmatik ekrandan devam edicek automatic installer sectiginizde ise kendisi kuruyor wipe data yapip. Ama kesinlikle bir yedeginiz stock romunuz cwm de yedek olaram bulunsun ki daha kolay olsun. Unutmadan rom yuklerken diger romun kalintilari kalir. Wipe data islemi yapiniz romdan once. Ek olarak da romda cocuk modu gibk s5 de bulunan uygulamalar sa bulunuyor. Soru sormak yerine bu metnimi 2 dakika zaman ayirip okusaniz hersey kabak gibi ortaya ciktiginj gorursunuz. Kolay gelsin
Buda bildirim cubugundan bir foto. Gonul rahatligiyla yukleyebilirsiniz
teşekkürler bilgiler için tek sorum var stock romdan sonramı kurdun yoksa custom romdan sonramı

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

berk alican

Üye
teşekkür ederim

baskahmet

baskahmet

Üye
Onemli dgil kardesim kolay gelsin

baskahmet

baskahmet

Üye
11 saatte ultra g.t. modunda yuzde 4 gitti cok iyi...

• Beğen
Tepkiler: qradyant

czary01

Üye
Arkadaslar bu yeni s5 romdan ekran goruntusunu nasil alacaz bilen varmi

baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaslar bu yeni s5 romdan ekran goruntusunu nasil alacaz bilen varmi
guc + home :)
mc5+asphalt8+gta vice city yukledım telefona s5 romunda hiçbir kasma yok oyun performansı da iyi şuanlık :)

Üst Alt