Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Dene bi zarar gelmez sonra begenmessen donersin 4.4.2

baskahmet

baskahmet

Üye
Crazy smdi linkler calismaz google drive linki var herkes indirdi gunluk limit asildi google sinir koydu anca 12 den sonra indirebilirsiniz ama oneriyorum romu

baskahmet

baskahmet

Üye
Halim abi nasi buldun romu senin tipinmi yiksa yine stock mu doncen

baskahmet

baskahmet

Üye
Bana stocktan gerisi yalan ya touchwiz durduruldu diyo aclmadi anasayfa restart attm

baskahmet

baskahmet

Üye
Stocktan baskasi yalanmis ya ilk basta guzel sonra civitiyo bi kararlilik surum gelsin stock donuyorum

baskahmet

baskahmet

Üye
Oh stock keyf :D butun romlar pc de yedekli cook rahatm tel de de stock yedekli :d halim abi seni anliyom en iyisi stock bu romda 1 gun kullandm hatalara basladi bilginize... ama kurup deneyin

czary01

Üye
Oh stock keyf :D butun romlar pc de yedekli cook rahatm tel de de stock yedekli :d halim abi seni anliyom en iyisi stock bu romda 1 gun kullandm hatalara basladi bilginize... ama kurup deneyin
yedekledıklerımızı pc ye atsak sonra tekrar pc den alıp kurabılırmıyız arkadaslar

baskahmet

baskahmet

Üye
Bildigim kadariyla evet ama emin deglm cwm de bir stock yedegin bulunsun yeter diger romlari pc de bir kladorde topla duzenli istedgn zaman kur

czary01

Üye

bu lınke bı bakın arkadaslar

baskahmet

baskahmet

Üye
Crazy yukle bi dene romu ama bir sure gecince sarj ve hatalar karsina geliyor sistem durduruldu touchwiz durduruldu gibi hatalar aldim stocka dondum..

czary01

Üye
Crazy yukle bi dene romu ama bir sure gecince sarj ve hatalar karsina geliyor sistem durduruldu touchwiz durduruldu gibi hatalar aldim stocka dondum..
ındırıyomda hata alıyorsan pek kullanıslı dıldır ozman yuzde 26 daha net yawas ınsın bı bakım

baskahmet

baskahmet

Üye
Ilk basta sana cok guzel gelicek emin ol ama sonra bilmiyorum

czary01

Üye

usta bu romu bırdenesene 4.2.2 cok hızlı sadece wifi calısmıyor modemıde var asagıda kurdum calısmadı ben kurulumu yanlıs yaptım galıba caslımasa koymazlar

baskahmet

baskahmet

Üye
Wifi yoksa tirt yinede sagol denemiycem bosver

berk alican

Üye
S5 romu kurmayamkmi yani bi karar verin iyimi kotumu

baskahmet

baskahmet

Üye
Kullanimda hatalar var kursaydiniz ilk basta harika gelecekti ama hatalar var...
cm 12 ye donuyorum abi stcktada çok şarj gidiyo bendemi anormallik var
yüzde yzden yüzde 96 ya dusuyo stockta 40 dan 0 a dustu nedir bu ya
cm 12 kurdum 4.4.4 çıkana kadar kesin bundayım yeter artık :D:close_tema:

Üst Alt