Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Kullanimda hatalar var kursaydiniz ilk basta harika gelecekti ama hatalar var...
cm 12 ye donuyorum abi stcktada çok şarj gidiyo bendemi anormallik var
yüzde yzden yüzde 96 ya dusuyo stockta 40 dan 0 a dustu nedir bu ya
cm 12 kurdum 4.4.4 çıkana kadar kesin bundayım yeter artık :D:close_tema:

ben ındıremedım kuranlarda pek i deil diyor

S5 romu kurmayamkmi yani bi karar verin iyimi kotumu
Ben memnunum şahsen. Evet bir kaç Hatası var 1080p video oynatmada sorun yaşıyordum ama codec indirdim ki zaten film izlerken kullandığım uygulamaydı, sorunu kökten halletti :)
Bir de veri bağlantı sorunu vardı romu tekrar flashladım onu da öyle hallettim.

Indiremeyenler için söylüyorum mega uploadı yüklenmiş. Oradan daha kolay indirebilirsiniz

Velhasıl bundan vazgeçmem şahsen. Büyük bi hata ile karşılaşmadıkça devam...

czary01

Üye
usta bu rom nasıl duz otomatık kurulummu sorunları varmı kullanıslımı oncekı romdan farkı ne

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Kurumu yaparken otomatigi seçersen otomatik yüklenir. Beta9/10 dan farkı ise hataların en aza indirgenmesi :)
Dünden beri kullanıyorum. Inşallah rom son halini bi kaç ay içinde alacaktır. Gelecek vaadediyor ;)

czary01

Üye
Kurumu yaparken otomatigi seçersen otomatik yüklenir. Beta9/10 dan farkı ise hataların en aza indirgenmesi :)
Dünden beri kullanıyorum. Inşallah rom son halini bi kaç ay içinde alacaktır. Gelecek vaadediyor ;)
1.2 GB az kaldı ınsallah dıgerınden ıyıdırde bır ona bır ona gecmyeız kiesten 4.2.2 kuramadım usta telefoncu yapbılırmı acaba

berk alican

Üye
whatsapp kullanıoymu ultra güç tasarrfunda

baskahmet

baskahmet

Üye
halim abi o kadar güzel anlattınkı bende sorunlar var mesela nss attım onu com.nss diye bişey olarak gösteriyor romu tekrar flashlasam sorun düzelirmi ?

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
halim abi o kadar güzel anlattınkı bende sorunlar var mesela nss attım onu com.nss diye bişey olarak gösteriyor romu tekrar flashlasam sorun düzelirmi ?
Rom a Yüzde yüz hatasız demiyorum ama kullanılabilir ki zevkle kullanıyorum :) dediğin oyunu google playden yükledim, ben de hata vermedi. Ayarlarla mı oynadın yoksa sistem uygulamalarından birinimi kaldırdın bilmiyorum. Sonradan yine stocka dönecekseb yükleme derim :) Bahanesi ben olmayayım.

baskahmet

baskahmet

Üye
Rom a Yüzde yüz hatasız demiyorum ama kullanılabilir ki zevkle kullanıyorum :) dediğin oyunu google playden yükledim, ben de hata vermedi. Ayarlarla mı oynadın yoksa sistem uygulamalarından birinimi kaldırdın bilmiyorum. Sonradan yine stocka dönecekseb yükleme derim :) Bahanesi ben olmayayım.
stock donmuyecem acayip şarj yiyor anormal derecede gece de yüzde 28 şarj gittiği görüldümü :) suan sd carta sallıyorum s5 i fakat titanium backupla çeşitli dosyalar kaldırdım ama sistem uygulaması deil samsung vatch on gibi lerini kaldırdım çocuk modunu kaldırdım bunlar etkı etmez guncellenmıs surumuyle yuklıyecem smdı pisman olmam heralde bakıcaz :D

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
stock donmuyecem acayip şarj yiyor anormal derecede gece de yüzde 28 şarj gittiği görüldümü :) suan sd carta sallıyorum s5 i fakat titanium backupla çeşitli dosyalar kaldırdım ama sistem uygulaması deil samsung vatch on gibi lerini kaldırdım çocuk modunu kaldırdım bunlar etkı etmez guncellenmıs surumuyle yuklıyecem smdı pisman olmam heralde bakıcaz :D
Ben de senin yaptıklarının dışında birsey yapmadım. Telefonu gece uspm moduna aldım yüzde 2 gitti ;) hassas davranmak lazım biraz...

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben de senin yaptıklarının dışında birsey yapmadım. Telefonu gece uspm moduna aldım yüzde 2 gitti ;) hassas davranmak lazım biraz...
İşte stabillik budur :D tamamdır bi sd carta gitsin de kuralım bu arada ya mc4 atıyorum obb unu obb klasorune sonra oyuna giriyorum indirildi diyo tamama basıyom apkmania yazısı gelıyo message felan deyip atıyo oyundan çözümü varmı konu dısı ama cok ugrastım bi türlü acamadım kaldırdıgına eminim s4 mininin, abi bir sorum daha var ultra guç tasarrufu modu çok işe yarıyor mu etkisini gördün mü bide su mc4 e bulsan çözüm süper olur :D tamamdır telefon açıldı artık sıra düzgün kullanmakta...

Son düzenleme:
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
İşte stabillik budur :D tamamdır bi sd carta gitsin de kuralım bu arada ya mc4 atıyorum obb unu obb klasorune sonra oyuna giriyorum indirildi diyo tamama basıyom apkmania yazısı gelıyo message felan deyip atıyo oyundan çözümü varmı konu dısı ama cok ugrastım bi türlü acamadım kaldırdıgına eminim s4 mininin, abi bir sorum daha var ultra guç tasarrufu modu çok işe yarıyor mu etkisini gördün mü bide su mc4 e bulsan çözüm süper olur :D tamamdır telefon açıldı artık sıra düzgün kullanmakta...
Oyunlarla benim aram yoktur, senden daha az bilgiye sahibim diyebilirim. Ayrıca uspm nin yararını daha görmedim çünkü onu kullanacak ortam olmadı. Sadece dün gece denedim, Uspm modunda 7 saatte %2 gitti.

baskahmet

baskahmet

Üye
Oyunlarla benim aram yoktur, senden daha az bilgiye sahibim diyebilirim. Ayrıca uspm nin yararını daha görmedim çünkü onu kullanacak ortam olmadı. Sadece dün gece denedim, Uspm modunda 7 saatte %2 gitti.
yararlı oldugu kessin uspm nin ama deneriz ya su mc4 ü de acabilseydım bı denıyım bakalım eyv saol

• Beğen
Tepkiler: qradyant

czary01

Üye
Iki gundur indiremedim yaw 75 kb kalmis hata verdi inmedi megadanda indiremedim sansa bak

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Iki gundur indiremedim yaw 75 kb kalmis hata verdi inmedi megadanda indiremedim sansa bak
Senin internet çölde kalmış bedeviye dönmüş :) indiremediysen boşver crayz. Stockla devam et

czary01

Üye
I9190 s4 mini kac gb kaldiroyor arkadaslar bilgisi olan varmi
Senin internet çölde kalmış bedeviye dönmüş :) indiremediysen boşver crayz. Stockla devam et

Ucuz etin yahnisi olmazmis aga .d 300 le indiriyor bole idare ediyoruz verdin bilgiler sayesinde guzel bir yedekleme kurdum cok saol inerse deneyim demistim galiba indiremicem

baskahmet

baskahmet

Üye
Gun celle nm is surum daha iyi

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
I9190 s4 mini kac gb kaldiroyor arkadaslar bilgisi olan varmi

Ucuz etin yahnisi olmazmis aga .d 300 le indiriyor bole idare ediyoruz verdin bilgiler sayesinde guzel bir yedekleme kurdum cok saol inerse deneyim demistim galiba indiremicem
S4 minide saniyede 3mb a kadar indirdigimi bilirim. Ayrica Bu romu ben sn/150-200 kb ile indirdim dikkatini çekerim ;) Sabretmen gerekliydi :)

czary01

Üye
hangı hafıza kartından alım arkadaslar en hızlısı hangısı 64 gb kaldırıyormu hafıza kartı bılen varmı

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
hangı hafıza kartından alım arkadaslar en hızlısı hangısı 64 gb kaldırıyormu hafıza kartı bılen varmı
Uzerinde Class10 yazan hafıza kartından al. 16 gb idealdir bence. 64 gb i doldurmaya başlarsan telefon kasılır tahminen...

Üst Alt