czary01
Üye
nerden buldunuz buldunuz steyı verın belkı ordan yukleyebılırzKadir yukle ben kulaniyorum srunsuz ayni s5
nerden buldunuz buldunuz steyı verın belkı ordan yukleyebılırzKadir yukle ben kulaniyorum srunsuz ayni s5
Konunun başında linkler mevcut crayz. Kaynakları da var.nerden buldunuz buldunuz steyı verın belkı ordan yukleyebılırz
tamam saol 12 den sonra denerımKonunun başında linkler mevcut crayz. Kaynakları da var.
yedekledıklerımızı pc ye atsak sonra tekrar pc den alıp kurabılırmıyız arkadaslarOh stock keyfbutun romlar pc de yedekli cook rahatm tel de de stock yedekli :d halim abi seni anliyom en iyisi stock bu romda 1 gun kullandm hatalara basladi bilginize... ama kurup deneyin
ındırıyomda hata alıyorsan pek kullanıslı dıldır ozman yuzde 26 daha net yawas ınsın bı bakımCrazy yukle bi dene romu ama bir sure gecince sarj ve hatalar karsina geliyor sistem durduruldu touchwiz durduruldu gibi hatalar aldim stocka dondum..
ben ındıremedım kuranlarda pek i deil diyorS5 romu kurmayamkmi yani bi karar verin iyimi kotumu