baskahmet
Üye
bütün sorunlarıma kafa yoruyorsun bu ne demek bilmediklerimi biliyorsunRica ederim. Tecrübeyi bilemem ama yaş olarak evet, iki katınım![]()
) sorun yok sen iyisin süpersin budur 
bütün sorunlarıma kafa yoruyorsun bu ne demek bilmediklerimi biliyorsunRica ederim. Tecrübeyi bilemem ama yaş olarak evet, iki katınım![]()
) sorun yok sen iyisin süpersin budur 
Eyvallah kardeşimbütün sorunlarıma kafa yoruyorsun bu ne demek bilmediklerimi biliyorsun) sorun yok sen iyisin süpersin budur
![]()
350mb oldu daha bu sefer pc ye geçtimEyvallah kardeşim![]()
babam yok rahatım 2 ye kadar iner mi bi 1.5 gb dosya 350mb bitti 1 saate felan iner heralde 600-900kb-s arasında gidip geliyor
sıra diğerinde halim abi bu telefonu ne zaman aldın sen bi foto attın recovery de bana 
kuruluma geçicm sd carta sallayıp 10dk sonra haber vericem burdanO sarı renk değildi şeffaf beyaz. Telefon çok ısındığı için sarıya döndü ; )350mb oldu daha bu sefer pc ye geçtimbabam yok rahatım 2 ye kadar iner mi bi 1.5 gb dosya 350mb bitti 1 saate felan iner heralde 600-900kb-s arasında gidip geliyor
su s5 port v3 zp indisıra diğerinde halim abi bu telefonu ne zaman aldın sen bi foto attın recovery de bana
yedekleme anlatıyodun şu ses kısma tuşu felan sarılıydı çok hoşuma gitti
heh indikuruluma geçicm sd carta sallayıp 10dk sonra haber vericem burdan

Smdı acılcak bi 5dk bekleyim
sonucu bildiriyom burdan sana çok şey yazıyorum yorulmuyosun kızmıyosun dimitmm kuruyor birşey geldi gt-19190 dedim sonra wipe data yapayımmı dedi evet dedim dil seçenekleri geldi türkçe dedim kuruyor nası güzel birşey bu
kurdu reboot dedi tamam dedim başlatıyor smdı açılış sesi çok güzelSmdı acılcak bi 5dk bekleyim
sonucu bildiriyom burdan sana çok şey yazıyorum yorulmuyosun kızmıyosun dimi
önemli değil. Ekran fotoğraflarını buradan yollarsın. Güzelse ben de yükleyebilirimbekliyom açılmasını sorunsuz açılsın bakarızönemli değil. Ekran fotoğraflarını buradan yollarsın. Güzelse ben de yükleyebilirim

Konu üzerinden çok post atmabekliyom açılmasını sorunsuz açılsın bakarız
ve açıldı heyecanlı bekleyiş sona erdi![]()
Ahmet ufak tefek mesajları atma burdan, anlık mesajlaşmaya çevirdin konuyubakayım
mesajlarin hepsini beraber yolla.Tamam kardeşim. Şimdi sen bana indirdiğin romun linkini yollasorunsuz halim abi![]()
Bu linktekini indiremedim benLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızortada indirme işareti var tıkla insin kolay gelsin abi
Bilgisayardan indiririm artık