Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: qradyant

baskahmet

baskahmet

Üye
Eyvallah kardeşim ;)
350mb oldu daha bu sefer pc ye geçtim :D babam yok rahatım 2 ye kadar iner mi bi 1.5 gb dosya 350mb bitti 1 saate felan iner heralde 600-900kb-s arasında gidip geliyor
su s5 port v3 zp indi :D sıra diğerinde halim abi bu telefonu ne zaman aldın sen bi foto attın recovery de bana
yedekleme anlatıyodun şu ses kısma tuşu felan sarılıydı çok hoşuma gitti :D
heh indi :D kuruluma geçicm sd carta sallayıp 10dk sonra haber vericem burdan

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
350mb oldu daha bu sefer pc ye geçtim :D babam yok rahatım 2 ye kadar iner mi bi 1.5 gb dosya 350mb bitti 1 saate felan iner heralde 600-900kb-s arasında gidip geliyor
su s5 port v3 zp indi :D sıra diğerinde halim abi bu telefonu ne zaman aldın sen bi foto attın recovery de bana
yedekleme anlatıyodun şu ses kısma tuşu felan sarılıydı çok hoşuma gitti :D
heh indi :D kuruluma geçicm sd carta sallayıp 10dk sonra haber vericem burdan
O sarı renk değildi şeffaf beyaz. Telefon çok ısındığı için sarıya döndü ; )
Ben 1.5 gb i indirmeye başladım. Diğer rom iki dosya ugrasmak istemedim. Sen kur bakalım haber verirsin.

baskahmet

baskahmet

Üye
tamam haber vericem insan değişiklik istiyor hep 4.4.2 cm felan bu inşallah sorunsuz güzel gibi bakacaz smdı sd carta yollandı kuruyom burdan yazacam
birtşeyler geldi englısh dedim custom insallatiyon easy insallatıyon automatic insallation felan diyo hangisini seçecem

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Automatic install i sec

baskahmet

baskahmet

Üye
tmm kuruyor birşey geldi gt-19190 dedim sonra wipe data yapayımmı dedi evet dedim dil seçenekleri geldi türkçe dedim kuruyor nası güzel birşey bu :D
kurdu reboot dedi tamam dedim başlatıyor smdı açılış sesi çok güzel :D Smdı acılcak bi 5dk bekleyim :D sonucu bildiriyom burdan sana çok şey yazıyorum yorulmuyosun kızmıyosun dimi

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
tmm kuruyor birşey geldi gt-19190 dedim sonra wipe data yapayımmı dedi evet dedim dil seçenekleri geldi türkçe dedim kuruyor nası güzel birşey bu :D
kurdu reboot dedi tamam dedim başlatıyor smdı açılış sesi çok güzel :D Smdı acılcak bi 5dk bekleyim :D sonucu bildiriyom burdan sana çok şey yazıyorum yorulmuyosun kızmıyosun dimi
:) önemli değil. Ekran fotoğraflarını buradan yollarsın. Güzelse ben de yükleyebilirim

baskahmet

baskahmet

Üye
:) önemli değil. Ekran fotoğraflarını buradan yollarsın. Güzelse ben de yükleyebilirim
bekliyom açılmasını sorunsuz açılsın bakarız
ve açıldı heyecanlı bekleyiş sona erdi :D
ekran görüntüsü alıyorum bir kaç tane halim abi 2-3dk beklersen :)

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
bekliyom açılmasını sorunsuz açılsın bakarız
ve açıldı heyecanlı bekleyiş sona erdi :D
Konu üzerinden çok post atma ;) hepsini bir mesaj üzerinden yollamaya çalış ki konuyu farklı dallara çekmeyelim

baskahmet

baskahmet

Üye

Bir görüntü :D

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Galeri kamera ve ayarlar çalışıyor mu
Bir de bildirim penceresini indirere foto ceker misin

baskahmet

baskahmet

Üye
bakayım

baskahmet

baskahmet

Üye
sorunsuz halim abi :D ayrıca supersu root explorer felan yüklü geldi hepsi çalışıyor hiçbir sorun yok galeri de bir ayar var beğendım :D iki elini basılı tutuyosun fotoğrafı döndürebiliyosun

• Beğen
Tepkiler: qradyant
baskahmet

baskahmet

Üye
ortada indirme işareti var tıkla insin kolay gelsin abi

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet