Bir saattir bekliyorum inmiyor, şimdilik yapacak birşey yokyavaştır yavaş sen dene bendede öyle oluyodu iniyo en son verdiğim linkten indir

Ben geçmediğim için net bi yöntem soyleyemeyecegim...Usta su 4.2.2 roma bi turlu gecemedim bi bilen yokmu yaw...
Denemedim ulke kalmadi usta pc de 20 gb rom ve costum rom var hepsini denedim knoxla sorun onuda chip islemisler hic bisi geri dondurmuyor tinanum backapla twrp cwm le tum romu sildi telefon sifirlandi odinle flahsladim kernel konox fail hata diyor mecbur 4.4.2 dondum baska 4.4.2 rus romundan baska turkcesi olan rom varmi bildiniz birde onu denicem4.2.2 baska ulkenin yuklesin rusya 4.2.2 snra bi dene crazy
Berkdüzgün bi indirme link olan
usta bu lınk hangısı ılk sayfadakı s5 rom mmuBerkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu siteye git. Sayfayı sağa tıkla masaüstü nde aç de. Sonra indirmeye tıkla. Açılan yeni sayfada orta bölümde yukarda indir butonu var oraya tıkla ve bekle. Ne kadar sürede ineceğini yazmaz ama telefonundaki download dosyasından kaç mb indiğini kontrol edebilirsin
peki şarj konusunda sıkıntı çeker miyim yani stock rom'a veya 4.4.2'ye kıyasla nasılKadir yukle ben kulaniyorum srunsuz ayni s5