Rica ederim, işini hallettiysek ne mutluusta cok saolasın Allah razı olsun bir cok dertten kurtardın benım asıl aradıgım verdıgın lınktekı recovry cwm programıydı hepsını yaptım yedeklemelerıde sorunsuz suan calıstı cok saolasın ellerın dert gormesın ınsallah=)

Eyvallah kardeşimGradyant candirrom oneren varmi ya 4.4.2 den baska pc olmadan kurucam pc siz kolay yedegimde var sorun yok rom onerinn

baktım oraya usta tekrar 4.2.2 donmek ıcın denemedım yer kalmadı verdın stede sadece ozcan rom var 4.2.2 costum rom onunda wifisi calsımıyor wifide calsımayınca bi işe yaramıyor s5 bende cok kurdum en stabıl olanı kurup yedegını alacam ayrıca usta bu verdın cwm programında mD5 kurulum yapıyormu pc ye gerek kalmadan mD5 den kurabılırmıyız orjınal romuRica ederim, işini hallettiysek ne mutlu
Eyvallah kardeşim
Şuana kadar düzgün sağlam çalışan rom bulamadım. Aslında bu s5 romu çok kullanışlı ancak hata alınıyor bazen ve üzerine gitsem halledeceğim ama zamanım yok.
S4 mini hakkında ne ararsan bu linkte var ancak ingilizce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Crqzy bende onu merak ediyorum md5 li dosyalari nasi pc siz yukleriz ayrica xda dan anlanadm rom onerisi olan varmi ayrica s5 romunu indirmek istiyorum birseyler yapin ya [emoji10]
neyle ilgili bu rom ustaEvts4 mini archibeden bi rom indirdim bakiyorum suan yuklucem 400 mb sd carta tasiyom
cwm kurulumsa lınk atabılınmı usta bende deneyımbir fotobakalim deniyoruz baska s5 romu
usta 4.2.2 jelıbon a gecıse bır cozum bulabılınmı bır turlu bulamadım bıtane yedeklenmıs stock rom lazım nasıl bulurum yaw bır turlu gecıs yapamıyorum telefonu deneme tahtası yaptım =)Guzel tek eksigi fazla ram kullaniyor ama deniyirum 3 4 gun bunda kalirim en iyisi ve stock yedekte olacak stock tamamda en iyisinide bulup yedeklesem harika
agam wipelerı yaptım cm11 cm12 s5 ne varsa hepsını denedım osınle kurulum bıtıyor acılırken telefon fail hatası alıyorum denedınmı gecıs yaptınmı dedıngıbı yaparak4.4.2 kur wipe leri yap cm12 kur veya cm11 odinden stock 4.2.2 flashla