Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Rooom onerin en iyisi bu 4.4.2. Mi bide note 4 rom ciksin :

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
usta cok saolasın Allah razı olsun bir cok dertten kurtardın benım asıl aradıgım verdıgın lınktekı recovry cwm programıydı hepsını yaptım yedeklemelerıde sorunsuz suan calıstı cok saolasın ellerın dert gormesın ınsallah=)
Rica ederim, işini hallettiysek ne mutlu :)
Gradyant candir :) rom oneren varmi ya 4.4.2 den baska pc olmadan kurucam pc siz kolay yedegimde var sorun yok rom onerinn
Eyvallah kardeşim :)
Şuana kadar düzgün sağlam çalışan rom bulamadım. Aslında bu s5 romu çok kullanışlı ancak hata alınıyor bazen ve üzerine gitsem halledeceğim ama zamanım yok.

S4 mini hakkında ne ararsan bu linkte var ancak ingilizce ;)

baskahmet

baskahmet

Üye
Ya s5 romunu indircegm yer yokmu xda da var 2.link ama nerden indircez bulamadm yoksa bi upload ette deniyim kardes sagol smdiden

baskahmet

baskahmet

Üye
Xda dan birseyanlamadm s5 romunu indirebilecegim yer ve onericegin rom bunlri mrj ediyorum cvp vrrsen sevnrm

czary01

Üye
Rica ederim, işini hallettiysek ne mutlu :)

Eyvallah kardeşim :)
Şuana kadar düzgün sağlam çalışan rom bulamadım. Aslında bu s5 romu çok kullanışlı ancak hata alınıyor bazen ve üzerine gitsem halledeceğim ama zamanım yok.

S4 mini hakkında ne ararsan bu linkte var ancak ingilizce ;)
baktım oraya usta tekrar 4.2.2 donmek ıcın denemedım yer kalmadı verdın stede sadece ozcan rom var 4.2.2 costum rom onunda wifisi calsımıyor wifide calsımayınca bi işe yaramıyor s5 bende cok kurdum en stabıl olanı kurup yedegını alacam ayrıca usta bu verdın cwm programında mD5 kurulum yapıyormu pc ye gerek kalmadan mD5 den kurabılırmıyız orjınal romu

baskahmet

baskahmet

Üye
Crqzy bende onu merak ediyorum md5 li dosyalari nasi pc siz yukleriz ayrica xda dan anlanadm rom onerisi olan varmi ayrica s5 romunu indirmek istiyorum birseyler yapin ya [emoji10]

baskahmet

baskahmet

Üye
S4 mini archive den bir tane s5 rom indirdim ama temali degl onun uygulamalari var 400 mb yukluyom

czary01

Üye
Crqzy bende onu merak ediyorum md5 li dosyalari nasi pc siz yukleriz ayrica xda dan anlanadm rom onerisi olan varmi ayrica s5 romunu indirmek istiyorum birseyler yapin ya [emoji10]

menunun bırınde md5 yazıyor ama neyın nesı bılmıyom denemek lazım usta

baskahmet

baskahmet

Üye
Evt :) s4 mini archibeden bi rom indirdim bakiyorum suan yuklucem 400 mb sd carta tasiyom

baskahmet

baskahmet

Üye
S5 romu kardes yukledin guzel suanlik

baskahmet

baskahmet

Üye
bir foto:) bakalim deniyoruz baska s5 romu

baskahmet

baskahmet

Üye
Guzel tek eksigi fazla ram kullaniyor ama deniyirum 3 4 gun bunda kalirim en iyisi ve stock yedekte olacak stock tamamda en iyisinide bulup yedeklesem harika

baskahmet

baskahmet

Üye
Aynn cwm bekle bir dk

czary01

Üye
Guzel tek eksigi fazla ram kullaniyor ama deniyirum 3 4 gun bunda kalirim en iyisi ve stock yedekte olacak stock tamamda en iyisinide bulup yedeklesem harika
usta 4.2.2 jelıbon a gecıse bır cozum bulabılınmı bır turlu bulamadım bıtane yedeklenmıs stock rom lazım nasıl bulurum yaw bır turlu gecıs yapamıyorum telefonu deneme tahtası yaptım =)

baskahmet

baskahmet

Üye
4.4.2 kur wipe leri yap cm12 kur veya cm11 odinden stock 4.2.2 flashla

baskahmet

baskahmet

Üye
Kardes url kopyalayamiyorum s4 mini s5 rom yaz s4 mini archive ile ilgili site cikacak gir ona sorunsuz yap birseyde silinmiyor

baskahmet

baskahmet

Üye
Yalniz bir sorun farkettm fotolari gostermiyolar ama guzel bu 1 hafta idare eder gibi bu da foto

czary01

Üye
4.4.2 kur wipe leri yap cm12 kur veya cm11 odinden stock 4.2.2 flashla
agam wipelerı yaptım cm11 cm12 s5 ne varsa hepsını denedım osınle kurulum bıtıyor acılırken telefon fail hatası alıyorum denedınmı gecıs yaptınmı dedıngıbı yaparak

Üst Alt