Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Ok cahillik usta simdi nerden nasil yedeklicem recovaryle costum yedekledimi kurabilirmiyim t
Crayz recovery modla yedekleme yapılabilir. Bir önceki mesajları incelersen eğer resimli anlatımı göreceksin :)
Beyler ve ozellikle granayt :) pc kullanmadan rom yukleme sansimiz varmi rom manager isimi gorur mu ayrica nasil kulanlr pc siz olsa iyi olur
Ben pc kullanmıyorum zaten. Cwm kullanarak rom yüklüyorum ki zaten cwm nin asıl amaçlarından birisi de o. Rom manager hakkında bilgim yok malesef cwm yetiyor çünkü :)

kadıköy_polisi

kadıköy_polisi

Üye
bi dünya seçenek çıkıyor karşıma bunların hangisini yüklemek gerekir ki..
telefon sade olsun istiyorum.. yardımcı olabilecek var mı ???
com.android.systemui işlemi durduruldu
bu hatayı veriyor sürekli

SercanCANTANK

SercanCANTANK

Üye
Daha önce benimde başıma gelmişti. Hemen rom değiştirdim 4.4.4 mooke yazan romu kullanıyorum memnunum.

----
Bataryam arızalı şarj konusu nasıl birşey diyemiyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: qradyant

czary01

Üye
Crayz recovery modla yedekleme yapılabilir. Bir önceki mesajları incelersen eğer resimli anlatımı göreceksin :)

Ben pc kullanmıyorum zaten. Cwm kullanarak rom yüklüyorum ki zaten cwm nin asıl amaçlarından birisi de o. Rom manager hakkında bilgim yok malesef cwm yetiyor çünkü :)

Usta hangi cwm kullaniyorsun senin kullandigin cwm menusu bende yok senin kullandigini varsa link atabilirmisin

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
bi dünya seçenek çıkıyor karşıma bunların hangisini yüklemek gerekir ki..
telefon sade olsun istiyorum.. yardımcı olabilecek var mı ???
com.android.systemui işlemi durduruldu
bu hatayı veriyor sürekli
Bir dünya seçenek derken opsiyonedir bunlar. Kendi ihtiyacınıza göre seçim yapacasınız, sadece i9190 ya da i9195 li şıklarda i9190 ı seçeceksiniz o kadar.
Bu arada rom yüklendikten sonra cihazın açılmasını bekleyin. Batarya çıkarıp takmayın kendisi geçte olsa açılacaktır. Ayrıca wipe data işlemlerini unutmayın
Daha önce benimde başıma gelmişti. Hemen rom değiştirdim 4.4.4 mooke yazan romu kullanıyorum memnunum.

----
Bataryam arızalı şarj konusu nasıl birşey diyemiyeceğim.
Denemedim ama bugün araştırırım onu da. Bilgilendirme için teşekkürler

Edit:
Romu inceledim, cm den fazla bir farkı yok :)
Usta hangi cwm kullaniyorsun senin kullandigin cwm menusu bende yok senin kullandigini varsa link atabilirmisin
Link

Odinle flashlarsın

• Beğen
Tepkiler: SercanCANTANK
SercanCANTANK

SercanCANTANK

Üye
Bir dünya seçenek derken opsiyonedir bunlar. Kendi ihtiyacınıza göre seçim yapacasınız, sadece i9190 ya da i9195 li şıklarda i9190 ı seçeceksiniz o kadar.
Bu arada rom yüklendikten sonra cihazın açılmasını bekleyin. Batarya çıkarıp takmayın kendisi geçte olsa açılacaktır. Ayrıca wipe data işlemlerini unutmayın

Denemedim ama bu

Edit:
Bende yeni yeni başladım inşallah birbirimize daha yararlı olacağız :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Gradyant cwm ye atmak ıcın pc lazm :) nyse mesela herseyi cwm den kuramayız mesela md5 tıpı dosyalae

SercanCANTANK

SercanCANTANK

Üye
Ben bir kere pcden attım orjinal romdan sonra pcye gerek yok

czary01

Üye

Edit:

Link

Odinle flashlarsın

Usta Odinle flah ladikdan sonra rocery menusunden orjinal rom yedekleyebilirmiyiz ben bi yedek aldim hafiza kartina attim yedegi ordan costum rom kurmustum ustune tekrar yedekledim orjinal romu kurdum surekli hata aldim surekli pc olmuyor orjinal rom yedeklemem gerek bana cok lazim online nandroidle de yapamadim titanum backapla da olmadi yaptim costum rom kurunca hata verdi usta bildin en iyi yedek hangisini kullaniyon bi yardimci olsan cok lazim bana surekli flash atacak pc olmuyor

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Usta Odinle flah ladikdan sonra rocery menusunden orjinal rom yedekleyebilirmiyiz ben bi yedek aldim hafiza kartina attim yedegi ordan costum rom kurmustum ustune tekrar yedekledim orjinal romu kurdum surekli hata aldim surekli pc olmuyor orjinal rom yedeklemem gerek bana cok lazim online nandroidle de yapamadim titanum backapla da olmadi yaptim costum rom kurunca hata verdi usta bildin en iyi yedek hangisini kullaniyon bi yardimci olsan cok lazim bana surekli flash atacak pc olmuyor
2-3 sayfa önceki mesajlarımı inceleseydin bu soruların cevabını görebilirdin :)
Neyse Sana yapman gerekenleri sıralıyorum;

1. Öncelikle her daim orjinale geri dönebilmek adına cihazımıza stock rom yükleyin
2. Cihazımızı rootlayın.
3. Buradan CWM son sürümü Odinle yükleyin. (Cwm dokunmatik ve kullanışlıdır)
4. Nandroid uygulamasını yükleyin.
5. Gündelik olarak kullanacağınız tüm uygulamaları yükleyin veya kaldırmak istediklerinizi titanium ile kaldırın veya kişisel ayarlamalarınızı yapın.
6. Nandroid den yedek dosyası oluşturun ve bu dosyanın hafıza kartında yüklü olmasına dikkat edin.

# Nandroid in kullanımı;
1. Nandroidi aç
2. Quick backup a tıkla ve backup start yap.
3. Telefonun hafızasında oluşan backup dosyasını hafıza kartına taşı

Nandroid ile yedekleme yapılmazsa;
☆ Recovery moda geç.
☆ Backup and restore > Backup from /storage/sdcard1 > Yes.... işlemini gerçekleştirdiğinde yedek dosyası oluşacaktır
Oluşan yedek dosyasını kullanmak için ise
☆ Backup and restore > Restore from /storage/sdcard1 > Yes... yapmanız yeterli olacaktır
Galaxy S4 Mini İ9190 - [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM | Sayfa 5 - MaxiCep Resimli anlatım burada mevcut

Yedekle beraber romu ve rootu yedeklemiş olacaksınız
Gradyant cwm ye atmak ıcın pc lazm :) nyse mesela herseyi cwm den kuramayız mesela md5 tıpı dosyalae
Sercan ın da dediği gibi birkez yedek aldın mı daha bilgisayara ihtiyaç olmuyor ki zaten stock rom dışındaki çoğu romlar cwm ile yükleniyor.
Bende yeni yeni başladım inşallah birbirimize daha yararlı olacağız :)
Inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: SercanCANTANK
baskahmet

baskahmet

Üye
Gradyant pc olmadan rom olmaz cwm ye atamassn 2 dk bile olsa pc ye ihtiyac var bu arada yarn da atamiyorum romu babam evde kizar smdi ama dedgm gibi pc siz olmuyor cwm ye atilmaz

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Gradyant pc olmadan rom olmaz cwm ye atamassn 2 dk bile olsa pc ye ihtiyac var bu arada yarn da atamiyorum romu babam evde kizar smdi ama dedgm gibi pc siz olmuyor cwm ye atilmaz
:) bak şimdi. Ben interneti telefondan kullanıyorum. Dosyalar direkt telefonun hafızasına iniyor. Oradan da cwm ile install yapıyorum. Tüm romları bu şekilde yüklüyorum stock rom hariç :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Vay beee smdi telden s5 romunu yuklesem sd carta inecek cwm install zip den sececem oylemi veya telefona inerse tasirim sd carta ?

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Vay beee smdi telden s5 romunu yuklesem sd carta inecek cwm install zip den sececem oylemi veya telefona inerse tasirim sd carta ?
E her zaman böyleydi :) Yani en azından romla uğraşan çoğu insan o şekilde yapıyor.

baskahmet

baskahmet

Üye
Seni bana allah gonderdi cok sagol allah razi olsun senden s5 romunda bir sorun oldu aclmadi cwm den tekrar kur ve vipe yap oda olmadi stock rom kur wipe li ? Olurmu boyle

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Bu arada indirme linki hata veriyor kaynaga giriyom bir tane daha var link ondada indirme yerini bulamadm yrdmett :))

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada indirme linki hata veriyor kaynaga giriyom bir tane daha var link ondada indirme yerini bulamadm yrdmett :))
:) link uff olmuş. Bende bugün kontrol ettim. Sitenin sunucusu çökmüş. Bugün çok uğraştım bu romla. Hata üzerine hata aldım. Sen stockla devam et bi süre

baskahmet

baskahmet

Üye
Tmm baska rom varmi iyi duzgun marka farketmez :)

czary01

Üye
2-3 sayfa önceki mesajlarımı inceleseydin bu soruların cevabını görebilirdin :)
Neyse Sana yapman gerekenleri sıralıyorum;

1. Öncelikle her daim orjinale geri dönebilmek adına cihazımıza stock rom yükleyin
2. Cihazımızı rootlayın.
3. Buradan CWM son sürümü Odinle yükleyin. (Cwm dokunmatik ve kullanışlıdır)
4. Nandroid uygulamasını yükleyin.
5. Gündelik olarak kullanacağınız tüm uygulamaları yükleyin veya kaldırmak istediklerinizi titanium ile kaldırın veya kişisel ayarlamalarınızı yapın.
6. Nandroid den yedek dosyası oluşturun ve bu dosyanın hafıza kartında yüklü olmasına dikkat edin.

# Nandroid in kullanımı;
1. Nandroidi aç
2. Quick backup a tıkla ve backup start yap.
3. Telefonun hafızasında oluşan backup dosyasını hafıza kartına taşı

Nandroid ile yedekleme yapılmazsa;
☆ Recovery moda geç.
☆ Backup and restore > Backup from /storage/sdcard1 > Yes.... işlemini gerçekleştirdiğinde yedek dosyası oluşacaktır
Oluşan yedek dosyasını kullanmak için ise
☆ Backup and restore > Restore from /storage/sdcard1 > Yes... yapmanız yeterli olacaktır
Galaxy S4 Mini İ9190 - [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM | Sayfa 5 - MaxiCep Resimli anlatım burada mevcut

Yedekle beraber romu ve rootu yedeklemiş olacaksınız

Sercan ın da dediği gibi birkez yedek aldın mı daha bilgisayara ihtiyaç olmuyor ki zaten stock rom dışındaki çoğu romlar cwm ile yükleniyor.

Inşallah :)

usta cok saolasın Allah razı olsun bir cok dertten kurtardın benım asıl aradıgım verdıgın lınktekı recovry cwm programıydı hepsını yaptım yedeklemelerıde sorunsuz suan calıstı cok saolasın ellerın dert gormesın ınsallah=)

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Gradyant candir :) rom oneren varmi ya 4.4.2 den baska pc olmadan kurucam pc siz kolay yedegimde var sorun yok rom onerinn

• Beğen

Üst Alt