Ultraslan8
Üye
ben öyle bişey demedim deseydim v3ü kötülemezdim sadece şarjı süper gidiyo dedim bunda ne var anlamıyorumSende hersey kotu gidiyo bi tek s5vte kotu gitmio Nasil oluosa.
ben öyle bişey demedim deseydim v3ü kötülemezdim sadece şarjı süper gidiyo dedim bunda ne var anlamıyorumSende hersey kotu gidiyo bi tek s5vte kotu gitmio Nasil oluosa.
Hayir ona birsey yok. Sadece biraz hayal kirikligina ugramis gibisinben öyle bişey demedim deseydim v3ü kötülemezdim sadece şarjı süper gidiyo dedim bunda ne var anlamıyorum
eve beklediğim gibi çıkmadı ama hatalar düzeldi sadece beyaz yazı sorunu var o kadarHayir ona birsey yok. Sadece biraz hayal kirikligina ugramis gibisin
Sabah yukleyesim geldi ama hem cm12 nin daha iyi oldugunu hemde xda daki yorumlarin kotu oldugunu gorunce vazgectimeve beklediğim gibi çıkmadı ama hatalar düzeldi sadece beyaz yazı sorunu var o kadar
Ahmet sen iki romuda denedin o roma sarzdan dolayi gecmistin Cm 12 ve s5 romu arasinda daglar fark var ozellik olarak buna ragmen sarz hala ayni seviyede ise cm 12 geride kalmistir.Sabah yukleyesim geldi ama hem cm12 nin daha iyi oldugunu hemde xda daki yorumlarin kotu oldugunu gorunce vazgectim![]()
Sarj bekleme suresi olarak ayni gibiAhmet sen iki romuda denedin o roma sarzdan dolayi gecmistin Cm 12 ve s5 romu arasinda daglar fark var ozellik olarak buna ragmen sarz hala ayni seviyede ise cm 12 geride kalmistir.
Sakin bunu kurma 9195 serisi icin bu kameran calismaz tahminime goreromda hatalar var ama pil süper geceden sabaha güç tasarrufunu bile açmadan sadece %2 gitti arkadaşlar
@Samsungw_53 abi düzeltme gelmiş roma güncelleme gibi bişey buradan indirebilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurdum valla ama kamera çalışıyoSakin bunu kurma 9195 serisi icin bu kameran calismaz tahminime gore

ön kamera yamuh çekiyo sadeceV3 te onemli bir sikinti yoksa bende kurmayi dusunuyorum. Kameralarda veya herhangi birseyde sikinti varmi
O zaman bosver. 2_.5 link verirmisiniz bulamadimdaabi forumdaki herkes .5e geçmiş rom ellerinde patladı nappcaz bizdemi geçsek sana attığım sorunlar varmış işte.
ön kamera yamuh çekiyo sadece

O zaman bosver. 2_.5 link verirmisiniz bulamadimda

Mega yokmuydu1 dakika
valla bende 2.5 üzerinde çalışcam gibi gözüküyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur![]()
indirmiyor telefondan. Bencede 2.5 uzerine calisinbakıyorum hemen 1 dkMega yokmuyduindirmiyor telefondan. Bencede 2.5 uzerine calisin

File link foud diyor inmiyor. Pc den de yapamam. Cm12 takilacaz o zamanbakıyorum hemen 1 dk
al mega sitesi kardeşim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız@baskahmet
biraz bekletcem başka link bulcamFile link foud diyor inmiyor. Pc den de yapamam. Cm12 takilacaz o zaman

Sagol dostum yabiraz bekletcem başka link bulcam![]()

Cok makbule gecer de yapabilecekmisinsitelerden silmişler bende 2.5 var sende hesap varsa bi siteye atarım v3.ten bişeyler dahil etcem roma dahil edipmi upload ediyim yoksa normal olarakmı atıyım ??
ahmet ordamısın kardeşim bna bi hesap ver upload edeyim sadece 2.5e v3ün açılış animationu bide sistem selerini ekledim çünkü süper sesleri![]()
sesleri ekleim mediayı komple deiştirdim 2.5tekiyle istersen ayarlar bölümünü atarım 2.5e arkası beyaz olduğu içinCok makbule gecer de yapabilecekmisin