Ultraslan8
Üye
Stockta nasil basarili oldn sarj konusundalollipop v2 yi indirdim ama kurmadım.
sınavlar falan var uğraşmak istemiyorum. Çarşamba falan yüklerim heralde bilmiyorun. Cm12 de yükleyebilirim. Aslında stocktan memnunm. Ful parlaklık ve fu ll wifi ile 5 saati geçen bi ekran süresi aldım.
8 saat de ekran süresi gördümStockta nasil basarili oldn sarj konusunda
Bende hic kasma yok temiz,yaptinmi kurulumurom güzel ama bazen çok kasıyor birde şarj çabuk bitiyor.
nasıl becerdin bunu8 saat de ekran süresi gördümen kısık parlaklıkta
ohooo sıralama şöyle olcak;Temiz kurulum derken telefon gercekten kasıyor ben sadece wipe Data yapıp yükledim daha otesı mı Var. klavye fena kasıyor bu arada
ben daha yeniyim ilgili konu linki atarmısın veya detaylı anlatırmısınohooo sıralama şöyle olcak;
wipe data/cache
dalvik cache
format system/data/cache sonrada sdcardı formatla yani telefonun hafıza kartını bu kadar işte
en detaylı bu şekilde bunları yaparsan yeter zatenben daha yeniyim ilgili konu linki atarmısın veya detaylı anlatırmısın
dostum ben anlatayım. Cwm girdin ya ilk önce wipe data yap sonra wipe cache partition. Sonra gel advanced bölümüne dalvik cache yap. Sonra mounst and storege bölümnden format/system format/preload format/cache format/data yap sonra kur romunuben daha yeniyim ilgili konu linki atarmısın veya detaylı anlatırmısın
apk lar gider .zip li uzantılar gitmezhafıza kartının içindekiler gidermi ?
bu arada teşekkürler
Download moda al stok rom yükletamam sağol
bide format/preload yok sadece system data cache sdcard external_sd data and/data/media (/sdcard) var preload yerine hangisini seçicem
?
@baskahmet
ultrsa aslanın dediği gibi yaptım externalcard dan seç diyorum no files found diyo ben şimdi bunu kapatsam romu içine atsam bu işlemleri yapmasam direk romu kursam olurmu ?
hafıza kartını bağlıcam bilgisayara
@baskahmet abi bi yardım edermisin gene brick etcem galiba
istemeden telefonu kapattım brick oldu galiba açılıyodu hemen bataryayı çıkarttım s4 mini yazısınds tkılı kaldı
Sen çok acele ediyosun. Bilip bilmeden iş yapıyorsun. Böyle giderse telefonun elinde kalır...format externalcard yapmadım diğer formatları yaptım romu yüklüyorum
düzelttim cmw ye tekrar girip bu sefer dediğim gibi externalcard a bişey yapmadım
Böyle yaparsan elinde kalacak ama. Şarj süresi kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Misal ben 5 saat sen 3 saat ekran süresi alırsın. Değişir..tamam acele etmicem bi daha telefon elimde kalsın istemiyorum zaten bu romun şarj süresi düzeltilirse bundan vazgeçmem
dostum ben anlatayım. Cwm girdin ya ilk önce wipe data yap sonra wipe cache partition. Sonra gel advanced bölümüne dalvik cache yap. Sonra mounst and storege bölümnden format/system format/preload format/cache format/data yap sonra kur romunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?