qradyant
Üye
-
Konu Sahibi
-
slm ustaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız-> benim kullandığım sürüm (BETA 9) lınk yenıyebılınmı s4 minide I1990 kesın calsıyormu
Cm11 i de bunu da kullandım. Cm11 de kişiselleştirmenin ötesine gidemiyorsun ve o kadar da iyi bir yazılım değil.Usta peki cm11 kurdum hic hosuma gitmedi bu rom beta 10 nasil acaba denedinmi
Cm11 i de bunu da kullandım. Cm11 de kişiselleştirmenin ötesine gidemiyorsun ve o kadar da iyi bir yazılım değil.
Şahsen tavsiye de etmem.
Bu rom u da kullandım, stock rom tadında ve kullanışlı ama bataryayı cm11 gibi hızlı eritebiliyor.
Sürekli ve uzun süre kullanımda bazen hatalarla da karşılaşabiliyorsun. Ondan dolayı her daim stock romdan şaşmayın derim
Öncelikle rica ederin.Peki hocam cok tesekkur ederim verdin bilgiler icin rusya 4.4.2 ye gecsekmi tr guncellemeyimi bekleyelim genelde 4.4 resmi rus guncellemesinde batarya kullanim artisi var diyorlar 4.2.2 suanki kullandigimiz rom u da performasta iyi diyorlar 4.4.2 roma gecince geri 4.2.2 gecis yok doyorlar genel yorum bu ama gecen arkadaslar var sadece gectik diyorlar nassil gectikleri hakkinda detayli bilgi yok 4.4.2 rom kursak 4.2.2 gecisi olurmu sizce bi bilginiz varmi paylasirsaniz cok sevinirim usta
Benim telefonun GT-I9190 romu yükledim ancak açıldığında "com.android.systemui işlemi durdurdu" diye hata veriyor. kapatınca da telefonun ekranın açılıp kapanıyo. Sebebini bilen varmı acaba??
Öncelikle rica ederin.
Ben şuan 4.4.2 Rus versiyonunu kullanıyorum. 4.2.2 ye geri dönülmez diye şehir efsanesi dönüp dolaşıyor ama bir kesinliği yok gibi. Ben denemedim ki zaten odinle aynı şekilde 4.2.2 yüklenebilir diye düşünüyorum. Yazılımsal uyumsuzluk olursa şayet cihaza donanımsal bir zarar vermez kanımca. Tabii siz yine de araştırın, benimkisi sadece tahmin. Şuan Elimin altında pc olsaydı deneyip kesin cevabı vermek isterdim
Benim telefonun GT-I9190 romu yükledim ancak açıldığında "com.android.systemui işlemi durdurdu" diye hata veriyor. kapatınca da telefonun ekranın açılıp kapanıyo. Sebebini bilen varmı acaba??
Usta ben yuklemedim ama her cwm yuklemeden sonra hard format atmak lazim benim bildim ben cm11 yuklemistim tel acilmadi arastirdim hard format atilmasigerekmis hard format atinca normal sorunsuz calisti bu romu indirip denicem sorun cikmassa yazarim
Usta 4.4.2 den 4.2.2 gecen varmis once 4.4.2 kurup sonra bu beta 10 kuracam uzerine 4.2.2 kurup denicem gecis olacakmi olursa yazarim buraya
öncelikle teşekkürler telefon çok güzel oldu ama ayarlarda güvenlik yerine girince ayarlar dan atıyor. birde telefonun kendi fotograf düzenleme programıda hata veriyor. nasıl düzeltebilirim acaba? neyden kaynaklanıyordur?
Kurulumu tekrar yapın, seçeneklere dikkat edin ve kurulumdan sonra Samsung yazısında kalsa bile bekleyin. Telefonun açılmasına müdahele etmeyin.com.android.systemui.işlemi durduruldu. hatası alıyorum acil çözüm ??
wifi ve wifi alanı açılmıyo
Herşeyi yaptım oldu tüm özellikler çalışıyo teşekkür ederim ama OTA update gelmiş güncellemeyi indir diyorum bir hata nedeniyle indirilemedi diyor sizdede bu sorun varmı . 2. olarak romu kurdum (sadece bu romda değil diğer tüm romlarda oluyo) açılırken sol üst köşede sarı olarak Set warranty bit: kernel diyo nasıl düzeltirim şimdiden çok teşekkürler.
sarı yazı sizdede varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?