qradyant
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bahsettiğiniz şey donanımsal bir özellik. Bu romda o menü var ancak çalışmamakta.Akıllı kaydırma gibi sensörler çalışıyor mu?
O sensör s4 minide mevcut olması gerekir ayriyetten multiwindow yokmu ?Bahsettiğiniz şey donanımsal bir özellik. Bu romda o menü var ancak çalışmamakta.
S4 mini de akilli bekleme var sadece. Bildigim kadariyla bahsettigin sensor yok. Bu arada multiwindow var ama ekran ufak geldigi icin kullanmiyorumO sensör s4 minide mevcut olması gerekir ayriyetten multiwindow yokmu ?
Hayır o programlar donanımsal ve yazılımsal s4 te bizimkine nazaran sadece fazladan 1 sensör var o kadar Bunu portlamak bu kadar zormu samsung nasıl yapıyo bu işi eger yapamıyolarsa kendilerine yazilimci demesinler rom falanda yapmasinlarS4 mini de akilli bekleme var sadece. Bildigim kadariyla bahsettigin sensor yok. Bu arada multiwindow var ama ekran ufak geldigi icin kullanmiyorum
Ben de öyle bir problem olmadı. Hepsi açılıyordu. Kurulum esnasında bir yanlışlık mi oldu acaba ?Merhaba ben bu romu yükledim ancak kamera ve galeri çıkmıyor bende BETA 9 yükledim hata verdi bende BETA 10 yükledim onda da kamera ve galeri çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim tel S4 MİNİ i9190
Bahsettiğiniz şey donanımsal bir özellik. Bu romda o menü var ancak çalışmamakta.
S3 de çalışıyor gözle sayfa hareket ettırılıyor rom la alakaliDün Türk/Yabancı çoğu mobil forumlarda araştırma yaptım. Hepsi de olayın donanımsal olduğunu söylüyor.
Evvelsi gün bir arkadaşın s4 cihazına s5 romu attım. Imrendim açıkçası. fu ll time s5 oldu sensörler dahil. S4 mini de aynı güzelliği beklemek mümkün değil.
SdCard bölümü cihazın hafızasını, SdCard1 ya da extSdCard bölümü ise hafıza kartını gösterir. Install den sonraki adımı dikkatli seç, belli ki yanlış dizine bakıyorsun.ya ben dosyayı sd cart a attım daha sonra cwm menüsünden ınstall yapıcam ama dosya yok diyor. dosyanın oldugundan eminim.
Açılış animasyonunda kalmıyor, uzun bi süre bekle öyle. muhakkak açılacaktır. Çünkü aynı problemi ben de yaşamıştımkac dk bekledim bilmiyorum ama geç açılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?