The Shadow
Üye
Evet silinir. Faydalari custom recoverysinin olmasi ve daha fazla governor ve i/o scheduler secenegi.ex kernel kurunca overclock kerneli silinirmi ex kernelin faydaları nelerdir ?
Evet silinir. Faydalari custom recoverysinin olmasi ve daha fazla governor ve i/o scheduler secenegi.ex kernel kurunca overclock kerneli silinirmi ex kernelin faydaları nelerdir ?
Fazla şarj yemez. Burada detaylı anlatımı var Android Telefonlarda Performans Arttırma ve Batarya Uzatma - MaxiCeponlarida sorucaktim governor ve i o nedir ex kernel sarji cok yermi ? bu dediklerinle neler yapilir detaylica yazarsan sevinirim

mukemmel olmusace 2 gb icin ex kernel linki ?
Yapabilirsintesekkur ederim bunlari uygulayimmi ? Telefon Hızlandırma Yöntemleri(Multitasking-Hızlı Açılış-I/O Hızlandırma) [GÜNCELLENDİ] - MaxiCep
Ben 2.3.6 dayken yapmıştım iyiydi. Ama I/O hızlandırma olmuyor GB için 3.0.57+ bi kernel yok ne yazıkki 
Evetı/o olmassa çok kaybım olurmu ?
Fazla fark yok ama CM 10.1 de denemiştim ama artısı yok denemez 
Telefon-Ayarlar-Sim kart kisilerini yonet (yanliz telefon uyg. icindeki ayarlardan bahsediyorum) orada yoksa yokturdostum 10.1 i yükledim herşey çok güzel ama sim karttaki rehberi görmüyor ne yapabilirim yardımcı olur musun

rehbere gir seçeneklere gel orta tuşun yanındaki ona bas içe dışa aktar yap
Telefon-Ayarlar-Sim kart kisilerini yonet (yanliz telefon uyg. icindeki ayarlardan bahsediyorum) orada yoksa yoktur![]()
nereye saklamışlar aceba 
Cm romlarda operator uzerinden goruntulu gorusme yok ne yazikkiöncelikle içe dışa aktar yapmak istedim ama sim rehberinde hiç kayıt yok dedi. ama simde 170 kayıt var. başka bir sim kart taktım onun rehberini gördü anlamadım niye böyle oldu.
sim kart kişilerini yönet diye bir menü bulamadımnereye saklamışlar aceba
başka bir konu: bu romda görüntülü konuşma yapılmıyor mu?
Demek ki sim kart kisilerini yonette yokmus bu bi tahmindi sim kart mesajlarini yonet oldugu icin belki bu da vardir dedim 
Gider.peki garanti gidermi
Gelir.peki kies üzerinden ya da odinden rom yüklesek geri gelirmi
Halfbrick mi oldun ? Gir recovery e ayni talimatlarla romu bastan yuklekişi yok diyo la tek tek yine mi yüklicemromda ara sıra ufak takılmalar oluyo ama iyi bayaya abi telefona bişi oldu bi daha açıladı napcam lalütfen