[ROM][JB] Galaxy Ace 2 için CyanogenMod 10 (Muhteşem Görsellik + Performans !!!)

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi

dendirit

dendirit

Üye
onlarida sorucaktim governor ve i o nedir ex kernel sarji cok yermi ? bu dediklerinle neler yapilir detaylica yazarsan sevinirim

dendirit

dendirit

Üye
mukemmel olmus :) ace 2 gb icin ex kernel linki ?

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
dendirit

dendirit

Üye
ı/o olmassa çok kaybım olurmu ?

lvynt

Üye
dostum 10.1 i yükledim herşey çok güzel ama sim karttaki rehberi görmüyor ne yapabilirim yardımcı olur musun

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
dostum 10.1 i yükledim herşey çok güzel ama sim karttaki rehberi görmüyor ne yapabilirim yardımcı olur musun
Telefon-Ayarlar-Sim kart kisilerini yonet (yanliz telefon uyg. icindeki ayarlardan bahsediyorum) orada yoksa yoktur :)

dendirit

dendirit

Üye
rehbere gir seçeneklere gel orta tuşun yanındaki ona bas içe dışa aktar yap

lvynt

Üye
rehbere gir seçeneklere gel orta tuşun yanındaki ona bas içe dışa aktar yap

öncelikle içe dışa aktar yapmak istedim ama sim rehberinde hiç kayıt yok dedi. ama simde 170 kayıt var. başka bir sim kart taktım onun rehberini gördü anlamadım niye böyle oldu.
Telefon-Ayarlar-Sim kart kisilerini yonet (yanliz telefon uyg. icindeki ayarlardan bahsediyorum) orada yoksa yoktur :)

sim kart kişilerini yönet diye bir menü bulamadım :) nereye saklamışlar aceba :)
başka bir konu: bu romda görüntülü konuşma yapılmıyor mu?

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle içe dışa aktar yapmak istedim ama sim rehberinde hiç kayıt yok dedi. ama simde 170 kayıt var. başka bir sim kart taktım onun rehberini gördü anlamadım niye böyle oldu.

sim kart kişilerini yönet diye bir menü bulamadım :) nereye saklamışlar aceba :)
başka bir konu: bu romda görüntülü konuşma yapılmıyor mu?
Cm romlarda operator uzerinden goruntulu gorusme yok ne yazikki :) Demek ki sim kart kisilerini yonette yokmus bu bi tahmindi sim kart mesajlarini yonet oldugu icin belki bu da vardir dedim :D

Mehmet841

Üye
peki garanti gidermi

Mehmet841

Üye
peki kies üzerinden ya da odinden rom yüklesek geri gelirmi

Mehmet841

Üye
kişi yok diyo la tek tek yine mi yüklicemromda ara sıra ufak takılmalar oluyo ama iyi bayaya abi telefona bişi oldu bi daha açıladı napcam lalütfen

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
kişi yok diyo la tek tek yine mi yüklicemromda ara sıra ufak takılmalar oluyo ama iyi bayaya abi telefona bişi oldu bi daha açıladı napcam lalütfen
Halfbrick mi oldun ? Gir recovery e ayni talimatlarla romu bastan yukle :)

Üst Alt